Къде в София има детски магазини с ДОБРО обслужване?

• 5 308
  • 34
  •   1
Отговори
Здравейте, мами и татковци, искам да споделите мнение за наистина добро обслужване в детските магазини, където пазарувате! Laughing
Не съм взискателна особено, но държа поне на малко обяснения и нормални отговори на въпросите ми!
Искам да споделя и за ужасното #2gunfire обслужване в магазин Бебе Планет на бул.Иван Гешов - преди се търпеше, вече са толкова нацупени, груби и говорят пълни глупости за продуктите, които продават.Не правят грам разлика между пюрета от био продукти и други!!! #Crazy

# 1
  • Sofia
Там,където обслужват собствениците на магазините,там ще намериш най-адекватно обслужване Peace

# 2
  • София
Аз пазарувам предимно от магазина на ъгъла на Патриарха и Цар Асен - там си работят собствениците и са много готини и отзивчиви. Ако нещо го няма на момента ти го поръчват. Въобще хората знаят как да си задоволяват клиентите.

# 3
 пазарувам основно в кварталните магазинчета и ми прави впечатение, че в началото са много внимателни, но ако два поредни пъти ти се случи да не успееш да си харесаш нещо, на третия вече те обслужват с видимо нежелание.
 с добри впечатления съм останала от малечко и пигис хаус, но става дума за еднократни пазарувания. не съм доволна от бебемол люлин.

# 4
  • София
Аз пазарувам предимно от магазина на ъгъла на Патриарха и Цар Асен - там си работят собствениците и са много готини и отзивчиви. Ако нещо го няма на момента ти го поръчват. Въобще хората знаят как да си задоволяват клиентите.
Много са готини,няма що CrazyКато търсех шишета без Бисфенол А,същия ми обясняваше за какво са ми,че детето му е отгледано с Авент и нищо му няма #CrazyДа не съм се занимавала да търся да си взема такива.Все пак като имаш детски магазин можеш да се позаинтересуваш за това онова Peace

# 5
Лоша работа!!!Не може да не ми направи впечатление, че няма особено добро обслужване по магазините.Аз съм си харесала 2-3 магазина и пазарувам от тях, но ми се ще да разнообразя малко!!! Hug

# 6
Аз пък съм доволна от Бейби Мола. Продавачките са много компетентни. Скоро пазарувах подаръци за новороденото бебе на една приятелка. Отидох напълно неподготвена, но там ме ориентираха какво да взема. В Пигис ми се е случвало изобщо да не си познават стоката. Все пак е важно и на коя продавачка ще попаднеш...

# 7
В български магазин най добро обслужване съм получила в Премама /София/. Най - лошото беше в магазин " От А до Я за вашето бебе" в Люлин.

# 8
О, да! От А до Я са без конкуреция в това отношение. Бях ги забравила.

# 9
Аз лично предпочитам да пазарувам от големи магазини, където допира с обслужващия персонал може да се ограничи само до касиерката на края - Пигис, Хиполенд, за пюрета - Метро, Хип или Била. В интерес на истината ми направи добро впечатление персонала в Слънчице в Люлин, но отдавна не съм ходила там и не смея да го препоръчам.

# 10
Добре де,дайте да направим класация за ДОБРО и КОМПЕТЕНТНО обслужване Peace и за НЕДОПУСТИМО  #2gunfireтакова.По първата за мен са Вис Виталис,Пре мама и Бейби Мола.Що се отнася до втората-Малечко,От А до Я,Jumbo,май има още доста...

# 11
О и на мен ми хареса тази тема,но и аз съм на мнение че добро обслужване има там където работят собствениците на магазините.В другите обслужването е под всякаква критика, а в големите като Jumbo въобще няма кой да ти обърне внимание и да те консултира за стоката. Peace Wink

# 12
Хм, или аз съм по-симпатична, или ние, в Младост, сме извадили късмет - пазарувам от 3 магазинчета в квартала ( ако някой се интересува, ще казвам кои) и в трите винаги ми обръщат внимание, вадят ми де-що-има стоки, не се сърдят ако нищо не харесам и ако споделя, че търся нещо конкретно, специално ми го зареждат ( без да съм молила) и ми го предлагат на следващото посещение. Ето това се казва търговия, хората  си знаят интереса!

# 13
Кажи кои са и какво предлагат. Wink

# 14
Е, това няма да е толкова лесно:) И си е жива реклама, ама щом питаш...
Първият е Палавници - в GM City (базарът срещу Била) - продават колички, столчета, дрешки... всъщност всичко без храни и обувки. И обръщат внимание без значение дали ще си купиш количка за 200 или 2 000.
После - едно магазинче в търговски комплекс Рея - това е зад пазара на Младост 1 - малко е, продават дрешки, аксесоари, пюрета и играчки, пункт са на частни детски кухни. Често като питам за нещо, което нямат ( основно дрешки), после специално си го зареждат и ми го предлагат. Много е приятно, че ме помнят и помнят какво търся, за да ми го предложат ( а не съм единствения им клиент, магазинчето е много популярно!).
И третото - на пътеките се намира и по-точно на пътеката в дясно от Сити Пойнт (тази с форнетите), в горния край (към Младост 1А), в ляво, ако вървиш към Младост 1А, малко по-навътре от останлите магазини и отпред имат стелажи с чорапи и колани. Продават дрешки, основно на Сали, Захи, въобще български - пак саа ми зареждали неща, за които питам, отваряли са ми N на брой блузки, бодита и гащи за разглеждане.
Това е, приятно пазаруване:)

Общи условия

Активация на акаунт