Какво искат мъжете...

• 4 873
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Мъжете не искат нищо, което жените не могат да им дадат.
Рядко обаче знаят как да си поискат, и от кого.
Най-добрият вариант е : хубавка, мълчалива, умна и чаровна, да знае кога да говори, да не дава акъл като карат, да не се интересува от футбол, да обича приятелите му.
мммм...още неща, но сега ми се спи.

# 46

Типично женско манипулативно изказване. Некой колега беше споменал примерът с това че ако си искаш директно ти се вика "Е не така грубо де", а ако тръгнеш отдалеч те контрират с "Е що не каза веднага?". Демек нема оправия  и угодия. И май никога нема да има защото иначе ще спре да се върти света. Outta Joint Tired

# 47

Типично женско манипулативно изказване. Некой колега беше споменал примерът с това че ако си искаш директно ти се вика "Е не така грубо де", а ако тръгнеш отдалеч те контрират с "Е що не каза веднага?". Демек нема оправия  и угодия. И май никога нема да има защото иначе ще спре да се върти света. Outta Joint Tired

Сега ли направи това откритие? Честито... Party
Важно е да има баланс...във всичко. Peace

# 48
И ако успееш да я издебнеш отзадзе и те погледне после с тия  Shocked #Crazy очи й връщаш:

"Еее маце, не може ем уй, ем вазелин" hahaha

newsm10 smile3532  smile3532 smile3532 smile3532
Бас ловя , че и на двамата никога не ви се е случвало да издебвате. И ако изобщо ви се е случило, при странни стечения на обстоятелствата (много алкохол, наркотици или и двете) да пробвате отзад, то е било след хиляди увещания...
говориш сякаш - или си ги пробвала или си им светила    Joy hahaha....

Нито съм им светила нито пробвала, просто има 1 лаф :"куче което лае не хапе".... а те лаят Simple Smile

# 49
Ей, въртите, сучете и пак до аналния опирате, да бяхте кръстили поне темата коректно   Mr. Green

# 50
Ей, въртите, сучете и пак до аналния опирате, да бяхте кръстили поне темата коректно   Mr. Green

Истината е че най-верният и често-честен отговор на въпроса "Какво искат мъжете?" е "В гз!" Mr. Green Heart Eyes

# 51
Ама не посмя да го напишеш на 1 страница  Mr. Green

# 52
Ама не посмя да го напишеш на 1 страница  Mr. Green

Да виждаш в изискванията ми и едно сексуално? Тоест тия неща са изконно  аксиоматични (приемат се за верни без нужда от изказване и доказване). Поне си го признавам де. Whistling

# 53
Много идеалистично гледаш на нещата Peace нещата изконно аксиоматични за теб, може да са съвсем различни за друг, така че пак трябва да са включени в изискванията Simple Smile

# 54
Много идеалистично гледаш на нещата Peace нещата изконно аксиоматични за теб, може да са съвсем различни за друг, така че пак трябва да са включени в изискванията Simple Smile

За да вържа няколкото аспекта споделени в последните постове ,ще разкажа поредния култов случай от моята дълга изродска кариера.

Годината е края на 90-те. Местото е централната улица в Бургас. Аз и моя верен пакостлив другар Миро, вървим нанейде, надигаме бири и се кефим на лятото. Спираме на сфетофар. Срещу нас в тълпата на другия тротоар нечовешка кака Добрина с крака "9 дена път с език" и с тия бели прозрачни клинчета дето беха тъкмо излязли на мода. Разговорът мигом секва. Семафорът светва зелено.Ние тръгваме да пресичаме с изплезени езици зяпнали каката. Разминаваме се на средата на платното, ние чупим вратове, точим лиги...и дотам. Стъпваме на другия бряг. Каката е вече далечен паважен спомен. Отшумял. Миро само отпи от бирата и ме погледна с пророчески поглед на който сигурно Нострадамус би завидял и отсече:

–"Копеле, тая се ебе в гъза!"
-"Как разбра, бе Миро"- питам озадачен аз.
-"ПО ПОГЛЕДА!"
hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Та...затва жените да ме гледат "право куме в очи" Shocked Sunglasses

# 55
  • планетата Земя
Абе има ли някой да знае какво иска въобще?  Wink

# 56

И да забранят слънчевите очила  Mr. Green

# 57
М-да и какво ...дупета или цици newsm78? Освен другите предпочитания...

# 58
Уникална тема.Тука много интересно при вас.Любимия ми подфорум вече е "Татковци"  Joy
Девиатор страшен пост.Направо като някой бестселър си го разказал  Joy много весело ми стана.
Та по темата.Според мен един мъж иска:
*Перфектната домакиня
*Перфектната жена и майка на децата му
*Перфектната любовница

Отделно са по-дребните неща.Да не говори много,ако имам как почти да не говори.Да му влиза в положение.Да го разбира,пък той дали я разбира,т'ва е без значение  Mr. Green Да не отказва секс и т.н. и т.н.  Grinning

# 59
 ThinkingПерфектната, леле ами то май ще си останем без мъже...Добре че поне отговаряме на част от условията, които вече мъжете доброволно посочиха.Иначе лошо Седларов, лошо...

Общи условия

Активация на акаунт