"Дързост и красота" 45 - My precious girl, I need you

• 12 413
  • 437
  •   1
Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
В клипа Тейлър и 20 сек. нямаше Wink

Лана аз също вярвам, че в момента Стефани си вярва на думите, които казва Whistling

# 31
  • София
Сега погледнах клипа - наистина Т изглежда не много зле...така както я дадоха изглеждаше най-много като едно време. Прави ми впечатление, че е на периоди - явно когато интервенциите са скорошни, и нещата са зле...после с времето се пооправят и така до следващата намеса.

Лана аз също вярвам, че в момента Стефани си вярва на думите, които казва Whistling

Слава богу! Реших че нещо ми има...

Milian, нашите хубостници (Брук и Ридж) са едни от най-популярните, но и една от най-младите supercouples в сериалите (щатските де). Но всеки си има такава двойка - и разделите, браковете, децата от различни партньори съвсем не са патент на нашите сценаристи  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=lDOfe3dG4ek&feature=sub

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 14:01 от Lana

# 32
Сега погледнах клипа - наистина Т изглежда не много зле...така както я дадоха изглеждаше най-много като едно време. Прави ми впечатление, че е на периоди - явно когато интервенциите са скорошни, и нещата са зле...после с времето се пооправят и така до следващата намеса.

Слава богу! Реших че нещо ми има...

Milian, нашите хубостници (Брук и Ридж) са едни от най-популярните, но и една от най-младите supercouples в сериалите (щатските де). Но всеки си има такава двойка - и разделите, браковете, децата от различни партньори съвсем не са патент на нашите сценаристи  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=lDOfe3dG4ek&feature=sub

Жената, която снимаше отпред не е ли годеницата на Рич?
Актрисата в бялата рокля до Дона ми прилича на Меган  newsm78

# 33
  • София
Мисля че е тя, годеница.
А другата ще бъде сестрата на Стефани...

# 34
Аз пък смятам, че Стефани изобщо не иска да обича Брук и не се замисля как да стане това. Тя си е внушила единствено, че присъствието на Брук ще спаси Ридж и действа в тази посока, а какво ще стане после не я е грижа в момента. Но ако се спре и се замисли (което разбира се няма как да стане при това напрежение) самата тя няма да може да се самозалъже, че може да обича Враг Номер Едно за Мъжете Форестър Страшната Мъжемелачка Лоуган от Долината  smile3516
Затова и действа на принципа "Ще правя каквото трябва, за да спася моето момченце, пък да става каквото ще"  Sneaky  А и винаги има време да се отметне. Когато Шийла тровеше Стефани като и слагаше нещо в хапчетата уж пак се бяха сдобрили с Брук, имаше едни сълзливи посещения в болницата  Sick Същата работа...  Outta Joint

hahaha --> Бриджет

# 35
  • В средата на времето
Аз днес погледах само 5 минути от серията, но да си кажа за кое ме досмеша..

Като гледах днес как Ник обикаля около Стефани като някакъв наперен петел и само кукурига, а Стефка е спокойна като лъвица и не му обръща никакво внимание си представих сцената, в която лъвицата рязко се обръща, "откъсва"  главата на петела, изплюва я и продължава да потупва с опашка и да се прозява.. Joy

# 36
  • София
Аз днес погледах само 5 минути от серията, но да си кажа за кое ме досмеша..

Като гледах днес как Ник обикаля около Стефани като някакъв наперен петел и само кукурига, а Стефка е спокойна като лъвица и не му обръща никакво внимание си представих сцената, в която лъвицата рязко се обръща, "откъсва"  главата на петела, изплюва я и продължава да потупва с опашка и да се прозява.. Joy

rotfImao  Joy

# 37

201uu  Izida, като те чета тооолкова съжалявам, че не съм го гледала  Joy
Жалко, че вече съм на работа, ще разчитам само на вашите преразкази и коментари  Sad

# 38
Ванко, тия серии покрай смъртта на Фийби ги гледах, много са трогателни, наистина.
А днешните епизоди просто не са за изпускане, гледат се на един дъх! Надали изобщо пак ще чуем от устата на Стефка такива мили думи! Значи на пресконференцията, която гледах и която предстои Стефка наистина е била искрена, както ми се стори!
Абе кой каквото да ми говори двойката Брук-Ридж си е най-вълнуваща, всичко друго е изсмукано от пръстите за пълнеж! В крайна сметка цели 20г. ги разделят и събират, женят ги и ги развеждат! Не се сещам за друг сериал, в който да има толкова продължителна любовна история! Нашите юнаци заслужават не Еми, ами Оскар, особено Брук, която ей така както си те гледа  може да се разплаче! Аз ако го можех това луд щях да го правя мъжа си..искам на Карибите newsm45, искам Майбах newsm45 , искам да съм президент на модна къща newsm45 и готово hahaha hahaha Ама пусто като една сълза не мога да пророня! Ще си карам таралясника и това е Crossing Arms

Ванко, в тоя клип Тейлър я дадоха за 20 сек, как разбра, че е божествена  newsm78
Казах, че изглежда божествено.

Между другото, днес Ридж се събужда, цялата сган там. А къде са Тейлър и Томас?

# 39
Аааа сцената със събуждането беше върховна.....точно като спящата красавица......в обратен вариант Crazy....като чу медното гласче на Брукасита и хоп.......отвори очички.....ей страшна фантазия..... Crazy

# 40
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Няма как Стефани да заобича Брук... Mr. Greenно мисля че в момента тя искрено вярва,че Брук може да спаси Рич.Казва това което Брук би искала да чуе, за да се върне,но не го прави лицемерно...Сигурно и е адски трудно да говори на Брук така,но е майка, чието дете е в опастност и нейната гордост пет пари не струва...Ами като се замисля...дявола за опашката бих повлякла, за да спася детето си...И като нещата потръгнат Стефани няма да се намесва защото...обеща...до момента, в който Брук пак прецака нещата...като предния път...и айдеее...

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 19:48 от susy

# 41
  • somewhere near the sea
Голяма патка е наистина!!!!! Peace

Като гледах днес как Ник обикаля около Стефани като някакъв наперен петел и само кукурига, а Стефка е спокойна като лъвица и не му обръща никакво внимание си представих сцената, в която лъвицата рязко се обръща, "откъсва"  главата на петела, изплюва я и продължава да потупва с опашка и да се прозява.. Joy
Изключително!!!!!!!!! Hug

# 42
Аааа сцената със събуждането беше върховна.....точно като спящата красавица......в обратен вариант Crazy....като чу медното гласче на Брукасита и хоп.......отвори очички.....ей страшна фантазия..... Crazy

А целувка имаше ли?   remybussi Wink

# 43
  • София
Дааааааааааааа  kiss

# 44
 smile3521  Знаех си аз! Не може Пепеляшчо да се събуди без целувка  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт