Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 341
  • 441
  •   2
Отговори
# 150
Момичета , дано има още някой буден Praynig - не мога да намеря никъде днешните епизоди , качени ли са ? Ако някой има инфо , моля , нека пусне линк !Благодаря ви ! Peace
Вижте във vbox

Благодаря ти , но намерих само снощните епизоди ! Явно още не са ги качили !
B youtube ако успеете да се ориентирате по арабската номерация на сериите.

# 151
Е, това синьо окооооооооооооо! Много ме кефи! Хайде, лека нощ! luvbed

# 152
  • София
във Vbox днешните ще могат да се гледат утре сутринта. Рядко ги пускат още вечерта (случвало се е 1-2 пъти). Утре към 10ч започват да качват частите и към 11ч е цялата серия на разположение  Peace

# 153
Ще взема да публикувам отговор в този Капитал, ако и вие ме подкрепите, ще бъде супер!

# 154
  • Toronto
МЕХМЕД се е постригал (party) (party) (party)

На нас вкъщи на всички пък ни харесваше повече с дългата коса  Sad По едно време в леглото като бяха с Инджи и той беше такъв разрошен, изглеждаше с 10 г. по-малък от нея, по-момчешки вид му придава късата коса.

Пък моят мъж, да ви го изкажа, уж не харесва сериала, уж бил сапун, не знам си какво, ама като го пусна все идва... "да си починел". И както си "почива", така си го гледа, че чак и го коментира като забрави, че не го харесва  Joy

# 155
[.

Пък моят мъж, да ви го изкажа, уж не харесва сериала, уж бил сапун, не знам си какво, ама като го пусна все идва... "да си починел". И както си "почива", така си го гледа, че чак и го коментира като забрави, че не го харесва  Joy
[/quote]И моят е така,не му харесвал,не гледал сапунки,а сяда до мен и започва да коментира Laughingи като се облещи,забравя да мига чак.

# 156
Добро утро момичета.Този път не сте много активни.Друг път след 1-2 серии човек неможе да ви настигне,а сега...... newsm78

# 157
  • София
Добро утро! Да попитам, каква е тази мода в Турция покривките по масичките да са набрани, нагънати или посукани насам- натам? Във всички филми го наблюдавам.

# 158
  • Пловдив
Да попитам, каква е тази мода в Турция покривките по масичките да са набрани, нагънати или посукани насам- натам? Във всички филми го наблюдавам.

Може да не е мода, а традиция, нека потвърди някой по-запознат.

Най-се изкефих снощи като Пънар тайничко не искаше да тръгват за аборта и каза на Онур: "Да, но не веднага. Първо се изкъпи, че миришеш на мърша!"  Mr. Green

# 159
Добро утро! Да попитам, каква е тази мода в Турция покривките по масичките да са набрани, нагънати или посукани насам- натам? Във всички филми го наблюдавам.

И аз това съм го забелязала,и ми харесва.А не като при нас,като"Под конец"изпънато.
Харесват ми завъртяните,посукани,диагоналите в стаята на Инджи.

Сега не мога да си слагам покривка,защото малката все ще ги посуква на пода  Joy,но по-натам ще си сложа

# 160
  • при най-добрия мъж...
И в реалните домове е така,на само във филмите.Явно така си им харесва повече подредбата.

# 161
Доста неща/различия се забелязваха във вчерашните серии.
Първо-Мехмед в предните серии беше с дълга коса,а вчера-красиво подстриган.
Второ,не знам дали някой забеляза,но снимките с Гюлсюн,Левент и Юзге бяха в друга обстановка.

А в предните серии,когато двамата бяха на острова Мехмед каза на Инджи,че за първи път ще опита храна,приготвена от нея.Но нали преди няколко серии тя му направи така наречената турска "баница" с чушки и бяло сирене.Той тогава също и каза,че за първи път хапва храна,приготвена от нейните ръце. newsm78

# 162
Добро утро момичета, моля дайте линк за снощтните серии? Peace Благодаря предварително.

# 163
  • Пловдив
А в предните серии,когато двамата бяха на острова Мехмед каза на Инджи,че за първи път ще опита храна,приготвена от нея.Но нали преди няколко серии тя му направи така наречената турска "баница" с чушки и бяло сирене.Той тогава също и каза,че за първи път хапва храна,приготвена от нейните ръце. newsm78

Това и аз го забелязах. Приех, че или сценаристът е изветрял, или героят Мехмет Wink

А за нова обстановка с Йозге, левент и Гюлсун- не забелязах, но като се сетя, има нещо вярно, или поне от друг ъгъл на снимали.

# 164
Може да са в жилището на Гюлсюм .

Общи условия

Активация на акаунт