Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 336
  • 441
  •   1
Отговори
# 165
Ще взема да публикувам отговор в този Капитал, ако и вие ме подкрепите, ще бъде супер!

Подкрепям те с две ръце Sayerin! Работеща мама съм, имам две деца и не страдат от липса на мойто внимание, какво като съм сгъвала дрехи или съм гладила гледайки филма...Децата ми са на 13 и 5 години и също имат свои интереси - техни сериали, интернет, приятели, а аз почти нямам лично време за мен. Работя в голяма фирма на отговорна длъжност и досега не са пострадали интересите на работата ми, затова че от време на време поглеждам към  bg-mama, това си е лично моето място и един начин за разтоварване! Нека спрат мамите да работят наистина, да видим тогава  Crossing Arms   Така че, действай    bouquet

# 166
Може да са в жилището на Гюлсюм .
Според мен си е направо в нова къща. Преди имаше нещо като коридор, а сега от входната врата направо се влиза в стаята.

# 167
Тази статия ме издразни,но предпочитам да я игнорирам Stop Не е първата,няма да е и последната на тази тема Rolling Eyes.Тук сме водили много спорове „за„ и „против„ турските сериали. Sayerin подкрепям те мила,но какъв ще е ефекта от това Thinking Едва ли не изпадаме в положение да се оправдаваме и да се обясняваме защо,кога и как точно гледаме турски сериали ooooh! Което ме навежда на мисълта:кой и защо се интересува какви филми гледам?В крайна сметка живеем в свободна страна и не дължа обяснение на никой Naughty(освен на мъжа ми Mr. Green)

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 10:19 от TraYkovA

# 168
  • Пловдив
Ще взема да публикувам отговор в този Капитал, ако и вие ме подкрепите, ще бъде супер!

То хубаво ще публикуваме отговор, ама дали Капитал ще ни го публикува  Wink

# 169
Освен нагънатите покривки - какви са тези пухести украси на первазите до огледалата?
Пънар вчера метна един такъв пух по Онур.
И Шерефката имаше едни червени пухени украси при нейното огледало.

# 170

То хубаво ще публикуваме отговор, ама дали Капитал ще ни го публикува  Wink

Всеки уважаващ себе си вестник  , а Капитал твърди , че е такъв , би трябвало да има рубрика "Право на отгвор ".В този ред на мисли напълно подкрепям Сайерин - можеш да разчиташ на мен , мила , ще помагам с каквото мога- писане , редакция и т.н. Peace

Но съм напълно съгласна и с Трайкова - в крайна сметка не дължа обяснение на никого как живея  живота си , какво ,  с кого и как правя ! Просто много се дразня от подобни обобщения и квалификации , това е ! Crossing Arms

# 171
А в предните серии,когато двамата бяха на острова Мехмед каза на Инджи,че за първи път ще опита храна,приготвена от нея.Но нали преди няколко серии тя му направи така наречената турска "баница" с чушки и бяло сирене.Той тогава също и каза,че за първи път хапва храна,приготвена от нейните ръце. newsm78
newsm78

Цитат
Това и аз го забелязах. Приех, че или сценаристът е изветрял, или героят Мехмет

Добър ден и от мен!!!
Да ви надникна за малко, че ми писна да бачкам!!! smile3517
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green За храната, приготвена от Инджито имаше още един "първи път" - когато се разделиха за пръв път и празнуваха рождения ден на Дефне в апартамента на Инджи нали тя наготви.То на Мехмет явно му отърва все да му е за пръв път! Mr. Green Mr. Green

Момичета, и мен първосигнално много ме доядя на тези коментари, но няма смисъл да падаме на нивото на "авторите"; нали видяхте и какви обиди сипят спрямо комшиите, направо не мога да го смеля още, срам ме е, честно ви казвам...
Много жалко...

# 172
Коментарите под статията умишлено не съм ги чела,за да не се ядосвам на комплексите и тесногръдието на пишещите Crossing Arms

# 173
Ами аз повечето коментари ги прочетох.Някои наистина са изключително тъпи,но има и смислени.За мен не става въпрос да се отчитам пред някого,но те изкара посещаващите на този форум като някакви мързеливи лелки,които по цял ден висят и пишат,а вечер гледат турски сериали и пак пишат,и нищо друго не правят.За мен това е обида и то към целия форум.Това ме подразни и за това писах коментар.Според мен е тъпо без да си наясно да пишеш такива глупости и да обиждаш хората.И като сметнем,че не целия форум е само за турски сериали  Peace

# 174
  • Варна
Вчерашните епизоди
http://www.vbox7.com/channel:100160

# 175
Ух, бе момичета, оставете ги да си чешат езиците тея...То и за концерта на Мадона имаше злобни коментари, ама жената си е легенда за мен. Не можеш да угодиш на всички и да се харесаш на всички. Я ние да си се наслаждаваме на Мехмет и Инджито. пък те да си баят...  Mr. Green  Hug

# 176
Здравейте момичета,
редовно чета Вашите мнения, но досега не съм писала, защото няма много свободно време. И аз много харесвам сериала Перла. Това е първия сериал който следя и всеки ден с нетърпение чета форума за да видя какво ново има.

# 177
  • Бургас
  bouquet

# 178
Здравейте и от мен!
Може ли някой да каже, как точно разбират че Нилюфер лъже?

# 179
аз повече няма да пиша, за да не ви спамя темата. само да кажа, че линкът към капитал го пуснах, за да ви зарадвам, в смисъл, че ви се чува гласът, цитират ви дори там. аз в статията не усетих нищо обидно за сериала и гледащите го, по - скоро ми хареса идеята, че е привлякъл туристи и е помогнал за промяна на нагласите към турция и туците. коментарите не ги четете, те почти винаги са злобни без значение каква е темата. чао и приятно гледане:)

Общи условия

Активация на акаунт