Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 318
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
някой знае ли къде ходи онур вече за втори път?  newsm78
там където охраната му каза, че отдавна не бил идвал

# 211
някой знае ли къде ходи онур вече за втори път?  newsm78
там където охраната му каза, че отдавна не бил идвал

Играе комар Peace В началото на филма доста беше закъсал,дължеше много пари,Мехмет едва го измъкна ooooh! След това започна да работи във фирмата Peace

# 212
Тоя пък зминавал за Америка е.гатииииииии вика като някъв хистерик  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 213
 Трайкова, благодаря за пояснението
оф, този Мехмет ще го пердаша с тази Америка, дето иска да ходи  #2gunfire

# 214
Тоя пък зминавал за Америка е.гатииииииии вика като някъв хистерик  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И аз това се чудя - много викат. За по-изразително ли, що ли?????????

# 215
  • Разпиляна във въображението
Аз се учудих, че Инджи не предложи парична подкрепа на Мехмед. Нали има фирма и печели пари?

# 216
Аз се учудих, че Инджи не предложи парична подкрепа на Мехмед. Нали има фирма и печели пари?

Тя сега ще изплаща неустойки заради провала с Париж  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Joy

# 217
Ейййййййй, много ме впечатли това с казармата - било въпрос на чест.
И там търсели начини за освобождаване.

# 218
Нилюфер заминава ли наистина за Измир?

# 219
Забелязахте ли,че гардероба до вратата в стаята на Йозге преди не беше там  newsm78

# 220
Мехмед младши само в пода гледа...една дума не е продумал...нормално ли е това?

# 221
защо никой не казва на Пънар, че онази лудата е заминала за Измир и че си е измислила всичко?

# 222
Ами то и в на Инджи и Мехмед спалнята по огледалата на гардероба има залепено фолио,такова матово някво с шарки.Мехмед ме дразни начи много,къв шЪ го дърви в Америка при оная Нихан  Naughty Crossing Arms ooooh!

# 223
Някой няма ли да му каже на тоя нашия Мето (съкратено от Мехмед  Whistling) да спре да спи с панталони и чорапи бе. А днеска като за капак като стана посред нощите да говори с Нихан и директно си беше и с обувки!  ooooh! Черни, лъснати и вързани! Леле майко. Може би така се спестява време и лента, знам ли. Наместо да търчи бос из стаята и по Калвин Клайн-ки или пък да се дупи, за да си връзва 5 минути екранно време обувките  newsm78 И Онур пък съвсем ме обърка па тоз! Един кадър с ранена уста, в следващия читав, после пак с лилава устна, после пак цял и така до откат. Направо ми се кръстоса погледа  Mr. Green

# 224
ББ Отново ли ще се стигне до развод между Инди и Мехмед и защо?

Общи условия

Активация на акаунт