Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 341
  • 441
  •   1
Отговори
# 135
Четейки статията във вестник "Капитал" се замислих-колко ли щеше да бъде хубаво тази статия да беше написана за наш "Български"сериал.Сериал,който да привлича внимението,интереса и симпатиите на третата възраст,пишещите в BG mama,интелигентната съседка,на целия арабски свят,на половин България,на неработещи,работещи жени,майки ,че чак и на техните съпрузи и синове/като моите/.Щеше ми се,ама няма.....
Сигурно затова се пишат тези статии,да се прикрие некъдърност и невъзможност да се създаде нещо добро,качествено,полезно и завладяващо в БГ.
Сугурно доста от тези журналисти се изтрепват да пишат колко добър актьор е Арнолд Шварценегер,Мики Рурк,Силвестър Сталоун и все от този род.Добре,само,че на нас ни е приятно да гледаме и актьори като Каванч,истории за любов,добронамереност,уважение и подкрепа от семейството тогава,когато имаш нужда от него,а не само неизменнтата американска боза,която се предлага по нашите ТВ.Който иска-да гледа,който не-по-добре да замълчи,защото не е много ясно,кое точно е ценно,добро и велико в света на киното.....

# 136
# 137
Четейки статията във вестник "Капитал" се замислих-колко ли щеше да бъде хубаво тази статия да беше написана за наш "Български"сериал.Сериал,който да привлича внимението,интереса и симпатиите на третата възраст,пишещите в BG mama,интелигентната съседка,на целия арабски свят,на половин България,на неработещи,работещи жени,майки ,че чак и на техните съпрузи и синове/като моите/.Щеше ми се,ама няма.....
Сигурно затова се пишат тези статии,да се прикрие некъдърност и невъзможност да се създаде нещо добро,качествено,полезно и завладяващо в БГ.
Сугурно доста от тези журналисти се изтрепват да пишат колко добър актьор е Арнолд Шварценегер,Мики Рурк,Силвестър Сталоун и все от този род.Добре,само,че на нас ни е приятно да гледаме и актьори като Каванч,истории за любов,добронамереност,уважение и подкрепа от семейството тогава,когато имаш нужда от него,а не само неизменнтата американска боза,която се предлага по нашите ТВ.Който иска-да гледа,който не-по-добре да замълчи,защото не е много ясно,кое точно е ценно,добро и велико в света на киното.....
Напълно съм съгласна!
Знаем калко са продажни много от нашите журналисти, но ...  да не го обръщаме на политика!
Гледайте си филма и се кефете, нека си пишат

# 138
И по-рано ви казах, плачат за ответна статия! А и Къванч ме кефи много повече от Сталоун и Шварценегер

Нилюфер според мен е психичноболна нещо..  Thinking

# 139
И по-рано ви казах, плачат за ответна статия! А и Къванч ме кефи много повече от Сталоун и Шварценегер

Би било прекрасно да се оженят с Енгин  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 140
Супер идея!  Joy

# 141
# 142
Не можах да се въдържа да не вляза. По повод на статията от Капитал-Боже бива ли така?! Та аз чак след 28 години брак и синове на 27 и 24 години разбрах, че не съм била никаква майка.........
Срам, срам! Щото и аз гледах Изаура.................

Браво, много си сладка! радвам ти се на волята! Simple Smile Това с коя диета го постигна и за колко време?

# 143
Много ясно, че ни кефе, защтото онези двамата са толкова напудрени и фалшиви, че ако не са им каскадьорите, не виждам как ще се докарат.

Би било прекрасно да се оженят с Енгин  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 144
Ха'ди
и аз цъфнах и да се присъединя към вас. Да видим какви екшъни шЪ има пак и как ще се приспиват а и как ще поляга Мехмедчето-със панталони и по чорапи или.... smile3503 Весело ми е и дрънкам глупости-извинете ме Embarassed
Хм, да .с дълги гащи като дядо Simple Smile

# 145
Така ... горе долу разбрах за какво иде реч в епизодите !Много благодаря за коментарите Ви !  bouquet
Аз взех ,че се засрамих от статията във вестника и отидох на танци - да видят хората , че и други интереси имам , освен турските сериали ! Peace
Само да не пишат после , че не стига дето не си гледам детето и семейството , ами и з....ка съм тръгнала да си развявам! ooooh!
Момичета , за съжаление  , много често се сблъсквам  напоследък с подобни коментари , но аз гледам от позитивната страна - все пак цитират форума в такъв мастит вестник! Нали знаете - няма лоша реклама ! Wink Все пак , не знам авторът какво очаква - това , че не коментираме стоковата борса и не следим ежедневно Дау Джонс на Уолстрийт ( макар , че съм сигурна , че има между нас и такива момичета , които могат да го правят не по- зле от техните анализатори  Wink) , не означава , че сме необразовани ССФ!

А , сега по същество - много моля , пишете кои са поред днешните серии , че да мога да си ги гледам още тази вечер ( докато репортерите на "Капитал" си почиват ) Praynig

# 146
Момичета , дано има още някой буден Praynig - не мога да намеря никъде днешните епизоди , качени ли са ? Ако някой има инфо , моля , нека пусне линк !Благодаря ви ! Peace

# 147
Момичета , дано има още някой буден Praynig - не мога да намеря никъде днешните епизоди , качени ли са ? Ако някой има инфо , моля , нека пусне линк !Благодаря ви ! Peace
Вижте във vbox

# 148
Момичета, благодаря за инфото за "Забранена любов"! Но от малкото неща, които знам за сюжета,а и като видях чичото -мииииииииииии той да иде да се гръмне някъде с тая млада и хубава жена. Какво очаква!? Пък ми стана смешно като си помислих - нашия човек шафер ли го играе - браво на него, много предан шафер. Joy

# 149
Вижте във vbox

Благодаря ти , но намерих само снощните епизоди ! Явно още не са ги качили !

Общи условия

Активация на акаунт