10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 184
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Най-красивата страна
Човекът се е надявал снахите да са с по-лесни имена.Например-Пенка,Гинка и Минка.
И моята свеки като чу,че дъщеря ни ще се казва Вероника и каза,,Не можахте ли някакво по-нормално име да измислите?Много дълго и трудно за запомняне е това.,, Crossing Arms

# 2 926
  • София, България
Казваше се Иван Rolling Eyes Съжалявам за спама.

# 2 927
  • Бургас
Казваше се Иван Rolling Eyes Съжалявам за спама.
Точно за Иван си мислих  Laughing

# 2 928
  • Русе
Хи-хи, бабата на ММ дойде да види голямата ни дъщеря като беше бебе. Пита:"Как се казва, че забравих?" Казва се Карина. "Аа, ние не сме свикнали на такива имена." За инфо - едната и внучка е Памела, а първият правнук - Себастиян. Но не, Карина е странно и необичайно.  Wink

# 2 929
  • Варна
Човекът се е надявал снахите да са с по-лесни имена.Например-Пенка,Гинка и Минка.
Тъй де, ама какво ли не му е харесвал на Данчето...  newsm78
За инфо - едната и внучка е Памела, а първият правнук - Себастиян. Но не, Карина е странно и необичайно.  Wink
  Joy Joy Joy
Ми сигурно ще да са били Памела на баба си Пенка и Себастиян на дядо си Съби, пък тъз Карина на кого ли сте я кръстили тъй....

# 2 930
  • Русе
Тъй де, ама какво ли не му е харесвал на Данчето...  newsm78
За инфо - едната и внучка е Памела, а първият правнук - Себастиян. Но не, Карина е странно и необичайно.  Wink
  Joy Joy Joy
Ми сигурно ще да са били Памела на баба си Пенка и Себастиян на дядо си Съби, пък тъз Карина на кого ли сте я кръстили тъй....

Памела е на дядо си Панайот, а Себастиян..внимание! на дядо си Стефан  Laughing Нашето трябвало да се казва Надка на свеки. Тая баба е нейна майка.

# 2 931
...Памела е на дядо си Панайот, а Себастиян..внимание! на дядо си Стефан  Laughing Нашето трябвало да се казва Надка на свеки. Тая баба е нейна майка.
Пък да бяхте я кръстили Наделина или пък Нелияна... можеше и не чак толкова засукани да им се видят... Их, не се научихте да угаждате на тез свекърви! "Карина" с цели 3 прости срички, ма може ли такава сложнотия да сътворите!

# 2 932
Един весел разговор между свеки и ММ от снощи. Гафа не е на свеки, но на мен още ми е смешно.
Предисторията е, че тя живее далеч, но ни посещава когато има нужда от лекар (2-3 пъти годишно). Имаме апартамент в града, където сме оставили племенниците да живеят докато следват. Ние живеем в къща на село. От както си взехме куче свеки не се чувства добре при нас и я настаняваме в апартамента, но сега племенниците (нейни внуци от дъщеря и) са ваканция и в апартамента няма никой. Предварително сме коментирали с ММ аз да отида за няколко дни в апартамента, да не е сама, а той да идва след работа. Тя обаче още не е информирана и си мисли, че ще е сама по цял ден. Разговора е следния:
- Аз не може ли да дойда при вас, на село.
- Ами кучето, нали те е страх?
- А то не може ли да спи навън?
- Е как? Мислиш ли? (вече го обмисля мислено)
- Е защо, куче е, топло е...
- А, ти за кучето ли? НЕ, НЕ МОЖЕ!!!
Още го бъзикам, че майка му може и навън, но кучето не.  Mr. Green

В негово оправдание ще кажа, че навън е 40 градуса. Иначе е много грижовен син и със свеки сме в прекрасни отношения Simple Smile

# 2 933
  • София
"... като разбрах, че сте кръстили детето Ева, много се зачудих, странно ми се видя... че кой си кръщава така детето?"

Mr. Green

# 2 934
  • София
Като майка на дете със странно име мога само да кажа по отношение на Ева -  hahaha. Кажи, че другата възможност е била Адам, ма ей на - Ева е.  Mr. Green

# 2 935
  • Варна
"... като разбрах, че сте кръстили детето Ева, много се зачудих, странно ми се видя... че кой си кръщава така детето?"

Mr. Green
Хах, кой ли наистина...  LaughingОт сътворението на Света до сега надали някой се е объркал....

# 2 936
Ева е прекрасно име и не виждам абсолютно нищо странно в него  Thinking Дори не е рядко срещано или нестандартно.

# 2 937
  • зад кестените
Родителите на ММ са починали рано , но мога да споделя един бисер на баба му когато дойде на първия рожден ден на правнучка си .Та настаняваме я ние в детската, малката тогава беше много плашлива, още повече от  хора които вижда рядко, детето се събуди и като я видя ревна.Прабабата ни поглежда с укор и казва,,Туй детИ  много лошо, ний таквиз хора в нашия род нямаме"

# 2 938
Ние вчера се завърнахме от гости на роднините на мъжО. Баба му с тревога споделила, че главата на малчо била много голяма.Твърде голяма. Видиш ли- на другото правнуче не била такава,била някак си по-пропорционална. Обяснявам му,че племенника е на 4 години,нашето дете е на 1 година. Това нещо се оправя с времето. Пък и нали на консултации ходим,според доктора се развива нормално,но не-баба му явно е по-компетентна.  Whistling

# 2 939
  • София
Майката на МП обяснява по телефона на внучка си как да стигне до тях с метрото, казва "Качваш се на "Хан Кубрат" и ..."
В това време бащата на МП: няма "Хан Кубрат", "Хан Крум" е.
Бабата продължава: ... на "Хан Кубрат"....
Дядото: Абе, разбери се, няма "Хан Кубрат", "Хан Крум" е!
Б: ... "Хан Кубрат" (не обръща никакво внимание на бащата на МП)...
Д: "Хан Крум", бе, жена, разбери се, още малко "Хан Аспарух" ще кажеш!
Б (вече приключила разговора): МСК, покажи картата на метрото, че тоя човек нищо не разбира!
Д (вижда картата): Абе много знам аз имената на станциите, цял живот все на метрото съм се возил!
 hahaha
Човекът, наистина, цял живот кара кола и му се е случвало 2-3 пъти последните години да хване ГТ, докато бабата ходи навсякъде с ГТ.

Общи условия

Активация на акаунт