На 15-та минута у нас ми обясни как не е трябвало да си купуваме точно тези мебели и как като сме ги купили вече, да ги прередим така, както тя смята за подходящо. Разбира се, добавя, че всеки си има вкус и предпочитания, но така, както предлага тя, ще стане по-добре
/ "Не кръщавай второто дете на мен. По традиция децата се кръщават на свекъра и свекървата" 

ама явно е решила да си пробва късмета, жената
/ "Не кръщавай второто дете на мен. По традиция децата се кръщават на свекъра и свекървата" 

ама явно е решила да си пробва късмета, жената
Това казано с подходящ тон на възмущение

Мозъка на мъжа ми е много промит в това отношение и ако беше момче щеше да настоява да го кръстим на баща му - добре че е момиче и го кръстихме както искахме - на никого!
.
Възложих задачата на мъжа ми, той явно я е прехвърлил нататък. И на него му бях ядосана.
И все пак, ако той не е имал опит и представа от бебета, то поне майка му е трябвало да е наясно и да не изчаква последния момент.
Аз нямам много контакт с моите свекъри , а и нямаме много какво да делим, все съм се старала учтиво да поставям границата и май се усещат. Преди да родя се опитваха да ме убедят , че детето трябва да носи името на баща си/ защото вече имаше кръстени деца и на свекъра и на свекървата
Каква ужасна снаха
Препоръчани теми