Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 481
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
на страницата, която ви дадох по-горе го има качено и интервюто.

Къде?

# 136
на страницата, която ви дадох по-горе го има качено и интервюто.

Намерих го. Ще го преведа.

# 137
# 138
Калина го е показала вече, че аз някъде се отнесох......

# 139
Е,но това е самата статия.Аз мислех,че става дума за аудиото.

# 140
Лили, на следващата страница е самото интервю, аудиото го няма.

# 141
даааа и аз искам аудото ,сигурно е страхотно
явно ще го пуснат хората,чудя се обаче дали и те няма да искат някой лев  Rolling Eyes

# 142

Доколкото разбирам, аудиото е предадено на семейството. Така че........

# 143
Цитат
...той беше човек с желание да измени света и да го направи по-добър, но той не успя да разбере едно нещо – че вече го е направил.
Ох...
rasar Благодаря ти   bouquet Наистина много силно и истинско.

Вики,знам ли.Не ми се вярва.Ясно е бащата какъв проблем има - луд е/съжалявам за квалифицирането/но такъв е и това е ясно.Въпреки това продължавам да си мисля,че не е възможно да не го изживява  Rolling Eyes Както и за някои други роднини.Дори и да е имало завист,мисля си че сега,в този момент също и скърбят.Това не означава да изменят на себе си и да не направят всичко възможно да припечелят и да натрупат малко слава  от ситуацията.Аз говоря точно за скръбта и болката и че мисля,че е искрена.Но си права,че аз гледам от собствената си позиция,опит,чувства,възпитание.Ясно е,че това са хора с друг манталитет,приоритети,условия на живот...И все пак това е загуба и то огромна - на сина,брата,бащата,приятеля.Не знам.
Като гледах и Елизабет Тейлър колко зле беше.Ужас.Боже,толкова ми е объркано и пусто.Отивам във Photoshop - a  Tired
Между другото аз пак да попитам,някой може ли да помогне с някой и друг превод от изброените Blush
Душичката,той  Sad

# 144
rasar /Много ми хареса това ,което си сложила на стр.1 и понеже сама си го изтеглих още повече се радвам. HugИ на диджея му благодаря за труда да събере по този начин нещата.  bouquet

# 145
PRIVACY
Какво, не ви ли стигат всички снимки, които правите
За да получите историите, които ви трябват,
сте готови да ме погребете жив.
Вие заблуждавате хората, като им разказватетова, което решите.
Вие се опитвате да ме накарате да изгубя човека, който съм.
Вие продължавате да ме преследвате, навлизайки в моето лично пространство,
Просто ме оставете да бъда себе си!
Вашите камери не са всесилни, те не могат да контролират умовете на тези, които знаят,
че сте готови да изгубите душите си, за да продадете вашите клюки.
припев:
Имам нужда от личен живот!
Така че папараци, махнете се от мен!

Някои от вас и досега не разбират
Че един мой приятел  трябваше да умре,
Само за да предаде послание, което вие още не сте чули.
Моя приятел беше преследван и тормозен, както и много други, които аз познавах...
Но в тази студена зимна нощ
Моята гордост беше стъпкана /накърнена/
Сега тя няма шанс, тя е осмяна и поругана..
Моля ви, кажете защо?
Не, това е добър урок за мен – уважението не се подарява, то се заслужава.
Прекратете злостните нападки срещу моята неприкосновенност.
Припев:
Така че папараци, махнете се от мен!  /2/

Това е добър урок.
Заплетени и объркани истории.
Прекратете злостните нападки срещу моята неприкосновенност!

Не е зле някой с добър английски да го погледне, защото е малко свободно съчинение.

Лека нощ, момичета, хубави съниша!

# 146
Има ли смисъл и аз да казвам "благодаря" на rasar?!  Flutter Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 147
# 148
  • В Голямото село
rasar   bouquet
Това, което е написал този Чък Дакота, ме трогна от дъното на душата! Защо нямаше повече журналисти като него? А за това, което са ги накарали да подпише - имам чувството че си е било жива подигравка - ама не с тях, а с Майкъл. Особено пък за обръщението "кралю"... имам чувството че от обкръжението на Майкъл направо са се гаврили с него и са се опитвали да го изкарат някакъв ненормален перко, дето се мисли за крал, не докосва хора и прочие... Оххх, Майкъл, каква висока цена си плащал заради огромния си талант!  Cry

# 149
А знаете ли какво си мисля че може той самият нарочно да е искал да стресира журналистите и да им се показва подобен документ нарочно и после да ги шокира всъщност колко е земен.Може би за да разберат (както този господин) че когато нещо е на хартия не означава автоматически че е така,а  че личното  впечатление е важно.
--------
Олелеее днес съм много дейна,а имам багажи да стягам-да знаете че изчезвам за седмица на почивка ,все пак може и да ви проверя по някое време.
Приятна седмица ви желая момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт