Как да не ми се хлазга пътеката?

• 6 450
  • 15
  •   1
Отговори
Моля кажете ако някой знае какво да сложа отдолу за да не ми се хлъзга пътеката вурху плочките и ламината?
Дали не се продава нещо?

# 1
  • близо до Кресненското дефиле
В магазините за килими има специални гумени подложки.

# 2
Има ги и в Метро, Била, Кауфланд, както и магазините за 1 лв - там са по-евтини. Принципно би трябвало да стават и от онезигумирани подложки, които продават, за да се слагат пред/около баня против хлъзгане - има ги на руло и метър

# 3
  • близо до Кресненското дефиле
mamanin , точно така.

# 4
  • София
а можеш да пробваш и малки гумени кръгчета - като тези, които продават, за да се слагат отдолу на краката на столове и маси, само че от гума. Вижадала съм със сигурност някъде на щандове при другите. Или парченца гума с двойнолепящо на тях  Peace

# 5
Преди да сложим корк у дома, ползвах двойнозалепящо тиксо. Не е най-доброто решение, но беше по-добре от постоянното ми залитане.

# 6
в двата края му тегли по една силиконова лента с пистолета ,остави го да изсъхне че да не го залепиш за пода Grinning /санитарен силикон обикновен/и нямаш проблем.

# 7
  • В града на хумора...
а можеш да пробваш и малки гумени кръгчета - като тези, които продават, за да се слагат отдолу на краката на столове и маси, само че от гума. Вижадала съм със сигурност някъде на щандове при другите. Или парченца гума с двойнолепящо на тях  Peace
В Практикер  Peace

# 8
имах този проблем с новият килим в детската, въпреки че е дебел и тежък постоянно се разместваше.купих си подложки от метро, продават се и в магазинчетата за домашни потреби.гумени, на руло-тънки са около 2 мм,широки са към 50см, с дължина към 120/150

# 9
Аз разбрах, че трябва да е нещо гумено. Довечера ще ходя до Метро, ама ако знам пък къде да го търся! Моля някой да качи снимка.

# 10
снимах,но не мога да кача снимка.не знам защо.в Бургаското метро бяха след одеялата и декоративните възглавнички на рафта при покривките, кухненските ръкавици и платнените подложки за сервиране

# 11
  • София
В интерес на истината аз предложих подложка от гума, но идеята за силиконовите лентички на luli5 е гениална! Ако имаш силикон - по една лентичка в четирите края и го остави да изсъхне добре, наистина би трябвало да работи  Peace

# 12
# 13
# 14
Благодаря за снимките   bouquet. zllate, тези съм ги виждала, ама няма ли да ми надигнат килима, особено ако не са изцяло под него. Аз имам един голям килим в детската, дето много се пързаля и все е изместен на някъде и пътеките в спалнята ми са шейни. Това на Кремче Ванилия много ми допадна, ама от къде да ги намеря тези ленти?

Общи условия

Активация на акаунт