С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 862
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, отдавна не бях влизала, но сега искам да се похваля с поканата за визи Hug и сме много радостни вкъщи.
Много хубава торта, иска ми се и аз да ги докарвам така ама...

# 526
  • Калгари, Канада
И ние сме с Тайд на прах и съм доволна.

Mama Hari , честита ви покана.

# 527
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30732212&id=1471600620 … amp;id=1471600620

Гледам 4е сте на вълна торти,нека ви покажа и моят първи опит за торта Барби.

# 528
kivitoT Прекрасна е! Simple Smile

Шемет Карина яде това, което и аз ям. А така или иначе тя все още хапва по съвсем малко. По-скоро трябва да кажа - опитва, което и аз ям.
Яде като птиченце - по малко. От тортата да е изяла 1 чаена лъжичка.
А ядките не ме притесняват. Всъщност - нищо не ме притеснява.
Каквото има на масата - давам и.

# 529
  • Vaudreuil Canada
kivitoT разкошно барби Simple Smile и аз искам Simple Smile

escorial аз имам кофти спомени  Sick  още от бременността с кашуто което иначе много обичам та затова попитах  Mr. Green

# 530
KivitoT, браво!   bouquet

# 531
KivitoT, невероятна е! Не е за вярване, че е първи опит!

Аз все се каня да отговоря на едно питане от преди, ама пусто нямам време...
Преди бяхме в Торонто, да. Трудно е да се каже кой град е по-хубав, но на нас лично тук природата ни харесва много. Невероятно е съчетанието на Океана, планините, езерата... Класика е сутринта да сме на планина, а следобяд - на плаж. Но сега след 3 седмици почти постоянно дъжд, не мога да кажа, че много му се радвам Simple Smile Торонто е сигурно един от най-слънчевите градове, поне в моите спомени. Студено, но слънчево. Така че климата е много различен, типа град - също. Торонто е по-бизнес, този е по-курортен или туристически, не знам как да го нарека. Дори в центъра я няма тази бизнес атмосфера на хората с костюми както е в Торонто.
Иначе като архитектура и т.н. си е типичен Североамерикански град.
Не помня питахте ли ме нещо друго, а не ми се рови в темата назад. Даже не съм сигурна от къде тръгна разговора Simple Smile Само ми седи в главата, че някой ме попита за двата града.

# 532
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден на Мама Вени ! Бъди здрава и щастлива !   bouquet  bouquet  bouquet

Ескориал, много хубава торта !! Да ти е здрава порастналата Карина !  bouquet

# 533
Здравейте момичета,

Някоя от вас купувала ли си е самолетен билет от expedia.ca? Може ли да им се има доверие? Никога до сега не съм купувала онлайн билети, но от всичките агенции които проверих те дават най-добри цени.
Ще се радвам ако някой има опит с тях да сподели впечатления.  Hug

# 534
Здравейте момичета,

Някоя от вас купувала ли си е самолетен билет от expedia.ca? Може ли да им се има доверие? Никога до сега не съм купувала онлайн билети, но от всичките агенции които проверих те дават най-добри цени.

Каролина, зависи какъв билет и докъде. Ако е от тук до БГ е едно, ако планираш няколко полета и хотел е друго...Аз нямам опит от първа ръка, но близки приятели си бяха купили екскурзия от тях и бяха много разочаровани - много дълго време между полетите, не-осигурен транспорт от летището до хотела ( въпреки обещан такъв ), странен номер на резервацията ( породил проблем в хотела съответно и часове висене във фоайето докато все пак потвърдят резервацията ), допълнителни такси върху основната сума които не са били споменати в елекронния вариант но се появили на credit card statement, освен това доколкото разбрах от приятелите си всички цени са в USD дори и на expedia.ca. Това е инфо от преди 2 години, не знам сега дали не са се променили нещата. За приятелите ми равносметката беше че след куп скосени нерви и неудобства + курса на долара не са спестили нищо, дори напротив. Може и това да е изолиран случай, разбира се, но имай едно на ум особено при потвърждаване на точната сума он-лайн.

# 535
Здравейте момичета,

Купувала съм, никакъв проблем с цената (в УСД е верно), стига да се гледа на правилното място. Престоят на летището си го пише на билета, нормално е по-евтините билети да са с кофти час на тръгване или по-дълъг престой. Кофтито е само, че после ако ти се наложи да ги търсиш по телефона става малко по-сложно, леко неоткриваеми са. Иначе съм привърженик на електронните билети и практикувам, даже и хотел бях резервирала през експедиа-та - мина всичко безаварийно.

# 536
Ние също купуваме предимно онлайн билети. Досега издънка не е имало. Експидиа са голямо име, но е хубаво човек предварително да си разгледа нещата за подробностите, защото както сте се убедили, предполагам, днес всеки гледа да те излъже - масово подвеждащи реклами и оферти, уловки, скрити такси.

# 537
С Експидиа имаме много положителен опит, кекто за пътуване до България, така и за резервиране на ваканция с всичките му хотели, самолетни билети, превоз от летището до хотела и т. н. Не съм сигурна че беше в американски долари, но това ще си го пише. С техния кастъмър сървис също си имах работа това лято, след като чаках неуспешно час по телефона с една авиокомпания. Свършиха ми работа, мисля че ги чаках около 20-ина минути докато се осъществи връзката.

# 538
И аз да честитя на мама Вени!  bouquetМного усмивки и щастливи мигове със семейството.Наздраве!

# 539
  • Vaudreuil Canada
kambanka 2304 ей за това питам
http://ca.news.yahoo.com/s/reuters/091117/n_top_news/cnews_us_quake_canada_1

А за прането пера с Персил или Ариел (който намеря) ама с тия къси програми и ниски температури нещо не съм очарована дори и с него.

И от къде ги намираш ако не е тайна, аз не съм ги мяркала по тукашните магазини  newsm78

От магазин Адонис и магазин Букурещ.
Персил има и в Корбей.

Общи условия

Активация на акаунт