Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Честита годишнина на Белла, много семейно щастие желая!

Мами да питам някой спомена, че не е удачно да се хапват едновременно плодово и зеленчуково пюре, та аз 2 седмици след зеленчуковите пюрета въведох и плодови и така си караме сега, на обяд зеленчуково, следобяд плодово, това го парвя по препоръка на педи а имам и още да въвеждам нови храни.
Защо да не е правилно? newsm78

# 391
Ми ти не ги смесваш,като го даваш едното на обяд ,а другото след обед. И аз така ги давам.

# 392
Честито на Белла! Пожелавам ви да опазите огъня в семейното огнище винаги разпален!

Dobro_nastroenie: и ние сме по същата схема, въпреки, че сега малко отлагам зеленчуковите за 2-3 седмици, че много се запече. Даже плодовото го давам повечето пъти сутрин, че било по-добре за стомахчето. Един ден с елда (каша), на следващия - само плодово. И то по препоръка на педи, както и ти. И на мен ми стана чудно защо не е правилно..  newsm78

# 393
  • София
Нинче, честита първа годишнина!
В обедните новини преди малко по БТВ гледах Бодливка, Иве много си фотогенична - дано ви разрешат проблема най-после.
Дума, много ми липсваш! Кога ще идваш към Люлин?
Много ми е жал, че изтървахме и тази среща, но нали бяхме на сватба и нямаше как. Много весело изкарахме, а Стела е слушкала баба и си е пийнала размразената кърма от шише, и то с отворени очи  Joy Още обаче спим много неспокойно и се будим на всеки час - в повечето случаи помага само да я завъртим, но поне по 2 пъти яде - първите три месеца нямаше нощно хранене, а сега.... ама няма как... иначе, към 7 най-късно сме вече тотално наспани...
Зеленко, искам 2 бр. албумчета от Джъмбо от 4 лв, ако ходите и не те затормозявам... лесно ще се видим после  Mr. Green много съм се затъжила за теб, не сме се виждали от сто години, как сте с разходките тези дни?
Айрис, Елвинг, Тедсън, една Люлинска срещичка?
айде, оставям ви, че излизаме... Hug

# 394

natsti, много неприятна история и в крайна сметка взе ли пюретата, или си тръгна без тях? Аз бих си тръгнала без тях. Peace

на път бях да ги взема, добре ,че не бях сама  Peace

Нинче, честита годишнина,още дълго време щастлив семеен  живот

За пустото захранване ,не мога да  дам много идеи - и аз имах опасения,че няма да иска, след всичко , което прочетох, но УВИ той е като прахосмукачка- нито му е гъсто , нито му е гадно , абсолютно всичко му харесва.
И дума да не става да му пея - та той почва да се сърди за времето ,в което местя лъжицата до купата и обратно.
За плодовото пюре да не говоря- гълта като мисирка 125гр пюре с 30 мляко и 2 бисквити за 4 минути.

Педито каза да разреждам с мляко , не защото да му хареса(защото той всичко харесва), а корема да мели по-редички неща. Peace

# 395
Привет  Hug
Честити месечинки на днешните бебоци!!
Честита годишнина Нинче! много да се обичате и да сте щастливи и в най-скоро време една сестричка- подарък за Радо   bouquet
В обедните новини преди малко по БТВ гледах Бодливка, Иве много си фотогенична - дано ви разрешат проблема най-после.
Аз къде съм спала, не разбрах  newsm78 Уж гледах новините по Бтв, ама съм го изпуснала, даже и репортаж за проблема с водата не чух (нали за това са давали Бодливка, ако не се бъркам) Ама нали в това време храня Борис, готвя и ям едновременно, та явно съм пропуснала нашата звезда. Дано отново го повторят във вечерната емисия, тогава ще гледам да го гледам  Wink

Иначе да ви се пУфаля, от любимия ми м-н Евроленд онзи ден купих страхотно космонавтче на Дисни за цели 15 лв  Mr. Green Страхотно е - дебело, ватинирано отвътре, бежово с оранжево, с качулцица, ръкавици и търлъчки, абе както си трябва.  Peace (Подобно гледах в детски м-н за 38 лв  Shocked ) Купих му и шапка, шал и ръкавички с Мечо Пух оранжеви за 2.50  Mr. Green Абе с две думи - готови сме за зимата вече  Laughing

# 396
Ха,добре че е фОрУмО и Роската,та да се информирам.. Crazy Този репортаж го бях отписала,мислех че вече няма да го излъчат,обаче ме озадачи как бързо са ни решили проблема-да си се вържем отделно към водопровода,и това решение е взето преди да си махнат измервателните уреди за налягане  Crossing Arms (казаха,че днес-утре ще дойдат да си ги откачат).
Аз хич не съм фотогенична,ама установих че Ади е! Mr. Green

Цвети намерих го в нета Laughing http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=139860

# 397
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, НИНЧЕ!!!   bouquet

veselina_s_p и аз ще търся обувки за Дари,ботуши по-точно та съм в чуденка.За сега ще изкара с геокса,ама си права че като ще даваме по 50лв поне да са качествени.Макар че имахме една зима ботуши високи с подплата и двойно шити(на Капчица) и се оказаха доста здрави и не пропуснаха. Обаче в мола на други марки като съм гледала,май от 80 почват. ooooh!
Зимни якета и взех две минала пролет от редута,че бяха по 15-20Е,сега може би също има.

А за петната от фулмастер,на Дари и взех от тези дето се измиват само с вода.Колко пъти се обяснявах да не рисува с лист в/у дивана,ама се залисва и забравя,ако не бяха тези фулмастри щеше да ми замине гарнитурата.. Peace

Леле, бях забравила, че има фулмастери, които се отмиват с вода  ooooh! Ще взема да купя от тях и другите директно ги изхвърлям  Crossing Arms В Джъмбо дали има от тях  Rolling Eyes

А за обивките, аз харесах едни ботушки в Стил 99 при нас  Peace Те зареждат само в началото веднъж и това е. За това тези дни трябва да отида и да купя нещо  Rolling Eyes Но не мога да харесам нищо за есенно време  Rolling Eyes
А на Капчица не казвам, че са толкова лоши. Ние също имаме техни обувки. Но си спомням, че съм ги купувала за 25-30лв. А тези 45лв и то бяха наистина много грозни и твърди  ooooh!  Money
И не казвам, че всичко българско е лошо. Но не може да предлагаш ниско качество, а да му слагаш цени, като на вносните неща с много по-високо такова  Naughty Аз най-вече от цените се възмутих  Money Пък и няма какво да си кривя душата, но много малко български фирми шият както трябва и могат да ме накарат наистина с кеф да си купя нещо  Rolling Eyes Повечето български дрешки ги ползвам или да градината, ила за игра и за в къщи.

Ние днес за първи път ядохме заешко. Много й хареса  Grinning Заека и пуйката ги одобри, но нещо пилешките пюрета не ги хареса  Rolling Eyes Другия месец мисля да въведа агнешко, телешко и шунка.
За маслото мисля да питам педито. Но той спомена, че може да включваме попара от 7-ми мес, така че предполагам и масло ще слагам в нея по малко.

# 398
Бодливка Mr. Green Много готина кухня си имаш! Hug

Алекс днес е ужасТ някакъв.Тази нощ само се въртеше и приплакваше,в 2 часа реши,че е време да се побудува. TiredИ в 6 тази сутрин тотално станахме.С рев и мрънкане. ooooh!В 11 вече ревях от нерви с него. Rolling Eyes
Егати зъбите,от седмица не е спрял вече да се кисели,няма усмивка,няма нищо.А зъби още повече няма. Laughing Crazy
За маслото,педи каза да почваме попари със сиренце и можело по малко масълце вътре-от 7месец т.е. от сега.Тя ги брои не на навършени месеци,а на започнати.Навършили сме 6 и сме в 7,значи почват попарите.вашите педита така ли ги броят? newsm78
Ама не съм му давала още,де.
За писаното от Ред Гърл за кюфтето Mr. Green не го написа на майтап момичето,мисля.Честно казано,го прочетох няколко пъти,за да повярвам,ама всеки си гледа детето както прецени. Peace
Ние дето не даваме луканки,бири и торти,кой ни е крив? Laughing
 Hug

# 399
Ами и педито и аз ги броим на навършени месеци  Peace

И аз нещо съм изпуснала това кюфте  Laughing Ще ес върна да видя по-внимателно.

# 400
Нинка,честита 1-ва памучна годишнина!( аз и на скайп ти писах)
Много любов и семейно щастие Ви желая.Да се обичате и подкрепяте винаги !  bouquet

Иве стана и ти известнаSimple Smile сладурка.Радвам се ,че проблема Ви е разрешен. Не знаех ,че от 3 месеца сте без вода  Confused Лошото е ,че в нашата страна проблемите се решават винаги с намесата на медиите. Иска ми се да не се стига до там за в бъдеще.

Алекс мама ти почна ли да даваш жълтък? Аз днес последно захраних с пуешко и вече ще почвам да редувам другите месни пюрета.Има ли значение с кое ще продължа? Дали ще е пилешко ,телешко или заешко?Гледам,че Весито е продължила с пилешко.

ПС- Слънце,а знаеш ли 3-тата годишнина каква е и какво се подарява?

Виж тук нещо по друг начин ги почват - http://forum.mamita-bg.com/index.php?topic=2041.15

# 401
След една дълга-дълга почивка, вече мога да ви кажа здравейте от вкъщи   Hug
Чак не мога да повярвам, че сме се прибрали. Сега имам купища багажи да оправям и какво ли още не, но надявам се скоро да се справя. Лора много ми е пораснала, вече седи изправена в кошарата (и по всички мебели) и прави малки стъпки. Със захранването имаме проблем, не харесва много неща и изобщо вече се чудя какво да давам.
Не съм ви чела, разбирам, че отчетните  теми са станали доста дълги, така че ще ми трябва известно време да ми изчета.
Честито на всички ви с повод и до скоро!

# 402
Светле,след пуешкото му дадох пилешко.Ама не беше очарован много,то не че имаше кой знае какъв вкус на пиле.Аз поне не усетих. Rolling Eyes Докато пуешкото си личи в пюрето,усеща се.
Жълтък също започнах да прибавям към зеленчуковите.По 1/4.Всъщност по малко по-малко от 1/4,понеже яйцата са домашни и едни големи жълтъци имат. Crazy
Това е новото за сега.
И да похваля кисела на Нинчето!Жива и здрава да си,туй се казва хубав кисел!Алекс е очарован от рецептата,яде като разпран.Направих му го с намачкано бананче и стана страшно вкусно,нищо общо с купешките боклуци,незнайно защо пълни с Е-та. Sick Hug

# 403
Алекс мама ти почна ли да даваш жълтък? Аз днес последно захраних с пуешко и вече ще почвам да редувам другите месни пюрета.Има ли значение с кое ще продължа? Дали ще е пилешко ,телешко или заешко?Гледам,че Весито е продължила с пилешко.

Ами, да. Аз след, като захраних с пуйка, продължих с пиле и сега дадох заек. По логиката на педито, а и по мойта, се започва с най-постното месо и се продължава постепенно с по-мазните. Днес, като дадох заека, беше доста по-мазен от пуешките и пилешките пюрета  Peace

sia, браво на вас колко време сте си почивали  Grinning Как ви завиждам, благородно разбира се  Laughing

# 404
  • Ловеч
Пиша с една ръка: вече сме си в София и се стягаме за тестване на метрото, че ще ходя до работата за една бележка.
Нинче честита годишнина.
Бодливка и аз гледах новините   bouquet страхотни сте и двете.
Росикв - с най-най- голямо удовоствие само да мине утрешният ден, че първолашката треска ме тресе с пълна сила, всичко е на вили и могили, а багажа още не съм го разопаковала. То с бебе на ръце работа не се върши, ама като го научиха на ръце баба и дядо - следващият път ще им го оставя да си го гледат те.

Общи условия

Активация на акаунт