Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 994
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Честито и от мен на Уиш!   bouquet Все пак не дочака Коледа. Mr. Green  Да расте здрав и щастлив малкият Борис. Hug
Честито и на Ина!   bouquet Да е жив и здрав малкият рожденник! Hug

# 271
  • Бургас
Утрото започва с усмивка това е на добре
Честито и от мен на Уиш да и е живо и здраво синчето
Честит рожденник и на инка  newsm67
Ладида добре дошла и тук ,слуша ли те малкия Борко Simple Smile
А Горгона изписаха ли я,аз съм от разсеяните  newsm78

# 272
  • Бургас
Охоооо, още един Борис. Да е жив и здрав и да прави много белички на мама и тате. На Уишчето бързо възстановяване.   bouquet
И на Инката честит празник, много здраве и щастие и на тяхната дружина   bouquet

Ааа, Кат, защо кръшкаш, взимай пример от мен, примерна ученичка съм, нямам неизвинени  Embarassed сега остава и бележника да напълня от горе до долу с шестици

# 273
  • Burgas, Bulgaria
аз пък трябваше да съм 4-ти курс ама прекъсвам тази година.Малко ми е кофти ама догодина да сме живи и здрави ще запиша пак.....

# 274
  • Бургас
И от мен едно честито и на трите мамчета на Борковци   bouquet
 А да видим кой спечели облога за Уиш  Wink

Честит празник и на сина на Ина !   ura

# 275
Горгона я изписват утре  Simple Smile

Ааа, другото бебе е на Кери, тя също е септемврийка.

# 276

А да видим кой спечели облога за Уиш  Wink

Аз естествено  Mr. Green Всъщност единствения печеливш, който със сигурност е знаел датата е малкия Борис, ама ... отстъпвам му  Joy

Благодаря на всички за отговорите, бях забравила за магазинчетата до и в подлеза на Операта   bouquet

Ладида, добре дошла   bouquet

# 277
  • Бургас
http://img36.imageshack.us/gal.php?g=p1000190.jpg
Айде и обещаното от мен след 15 дена и професионалните снимки ще кача   bouquet

# 278
  • Burgas, Bulgaria
от Мирела ли ти е роклята

# 279
  • Бургас
не от Асеновград-Сияна.Мирела след като ми провалиха бала  повече НЕ  #2gunfire  роклята която ми направиха не стига че  започна да ми разпада и разшива след  първия час ами и ми поискаха повече пари от договореното Crossing Arms

# 280
  • Бургас
Честит син на Уиш! Да е здрав и усмихнат малкия Борис!

# 281
Здравейте на всички! Реших да се включа в темичката тъй като и аз съм от Бургас! Нашето бебче трябва да се появи през февруари, живот и здраве! Пожелавам на всички повече положителни емоции и много усмивки!!!

# 282
Здравей ralmin!Добре дошла и леко и безпроблемно бременеене! Аз съм един месец след теб Laughing

# 283
Благодаря за посрещането! вероятно не си с цял месец пред мен, тъй като терминът ми е за 26.02!!! И аз сега съм в 4-ти месец! Пожелавам на dil77 лека бременност!!!

# 284

Общи условия

Активация на акаунт