Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Уф, наистина ужасна новина. Мир на праха му  Flowers Rose Flowers Rose
Първо Дора Николова, сега Рафа. Ние ли остаряваме, ама те си бяха млади.  Tired

Аник, аз ако бях на твое място щях да забравя и в понеделник да го пусна. Да види той хубаво ли е да си има работа с  много бременни булки   Mr. Green

А за светофара и кръговото на Миража моето мнение е че така е по-добре. Заради този светофар се образуваха невероятни задръствания. А подлеза на младост никак не е труден за преодоляване, по труден е на болницата обаче все са останали добри души дето като видят готина майка с бебе и помагат.  Wink

# 571
  • Burgas
Може би трябва да направят подлезите достъпни за майки с колички,това е най добрия вариант.

# 572
  • На морето!
Не мога да повярвам или по-точно отказвам да приема, че Рафа вече го няма. Разплаках се в офиса. Беше невероятен човек, най-готиният класен, много над останалите даскали и даскалици.
Много съжалявам, че няма да мога да отида на поклонението му, а му го дължа.
Не знам какво да кажа, не мога нищо в момента. Много ми е мъчно.

# 573
Г-н Даскалов е починал от инфаркт.Нека почива в мир. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose cry cry cry  R.I.P

# 574
  • Бургас
А подлеза на младост никак не е труден за преодоляване, по труден е на болницата обаче все са останали добри души дето като видят готина майка с бебе и помагат.

Е аз ако мина през подлеза на Младост после пак трябва да мина през кръговото на Миража за да стигна до болницата.
А ако не е готина майката как ще се справи с подлеза  Crazy

# 575
  • Burgas
Може би трябва да е по силничка в ръцете и да си носи количката през стълбите в подлезите  Grinning тренирайте момичета за бицепс.

# 576
  • Бургас
Еееее ама никакво чувство за хумор нямате.  Crossing Arms ама и не ми се е налагало да се справям сама За целта слагате по една ултра къса пола и всички налични мъже ще се втурнат да помагат  Wink

# 577
Еееее ама никакво чувство за хумор нямате.  Crossing Arms ама и не ми се е налагало да се справям сама За целта слагате по една ултра къса пола и всички налични мъже ще се втурнат да помагат  Wink

JoyНаправо с количката ще ви свалят! Joy

# 578
  • Burgas
Еееее ама никакво чувство за хумор нямате.  Crossing Arms ама и не ми се е налагало да се справям сама За целта слагате по една ултра къса пола и всички налични мъже ще се втурнат да помагат  Wink
Само да има мъже наоколо  Joy

# 579
  • Burgas, Bulgaria
много съм щастлива етърви4ката ми роди в 12 и 20 бебе Калин за 2 4аса благодарение на ак.Мирянова -да се похваля

# 580
  • Бургас
Да е живо и здраво бебчето.
И аз съм раждала при Мирянова, но под зоркото око на д-р Трепечов!

# 581
  • Burgas
Браво на етърва ти да е живо и здраво бебенцето и много да ги радва.

# 582
  • Burgas, Bulgaria
Душепеев е бил на смяна аз бях с нея и Мирянова каза е е добър екипа-прияха я в 10.30 и 12.20 роди с 4 шева ама сама си ги докарала-ох пияна съм ве4е  Mr. Green станах 4инка ,голяяям кег

# 583
  • Бургас
Да ти е живо и здраво племеничето! Наздраве!

# 584
Честито на чинка Мария!   bouquet  Да ти е живо и здраво племенничето!

Общи условия

Активация на акаунт