Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Горгонка, добре си се завърнала   Hug
Мимка, успях да разгледам снимките  Hug Супер
Попаднах и на снимки от първия РД на Стилиан  Hug Голям купон е било !!!

Аз отивам на куклен театър  Peace От 11 започва Червената шапчица  Peace
Може да се видя с някой  Wink

п.с. темите вече ще са до 50стр. , доколкото разбрах, да не се притесните Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 10:09 от Ками*

# 301
Добро утро  Flutter
Виждам, че има завърнали се и вече радващи се на екстрите като окотени.  Joy Joy

Аз пък снощи бях на дискотека, даже на две  hahaha Толкова много съм се смяла, не бях излизала така от пролетта.

# 302
  • На морето!
Горгона, уелкъм бак, дет се вика. Питиенцето може и да ти се размине ако кърмиш, но за комшийката- давай смело, следродилната депресия ще свали обвиненията в съда  Mr. Green
п.п. Снимки на Борис няма ли ?
На мен ми е супер превъзбудено- днес ще кръщаваме Симеон и скоро се светнах колко е спешъл датата и колко важно е това събитие, та сега блондинският ми мозък преработва цялото вълнение, което седмица преди това не ме докосваше. Стискайте палци детето да не се травмира и да издържи мъжки на всички салтанати в църквата. Кръщенето ще е цял час, защото аз като една добра християнка не признавам съкратените версии, сега като една добра майка ще трябва да си укротя бяса на синчето. За първи път като влезе в църква реши, че свещниците са торти със свещички, запя "Хепи ту ю" на висок глас и тръгна да ги духа наред.  Whistling Това май съм го разказвала вече.

# 303
 Joy Joy Joy Joy Joy
/просто друго не мога да напиша/

# 304
Кръщенето ще е цял час, защото аз като една добра християнка не признавам съкратените версии, сега като една добра майка ще трябва да си укротя бяса на синчето. За първи път като влезе в църква реши, че свещниците са торти със свещички, запя "Хепи ту ю" на висок глас и тръгна да ги духа наред.  Whistling Това май съм го разказвала вече.

Успех на кръщенето, а колкото до съкратената програма - нашето трябваше да е час, но момата сама го съкрати   (като гледах записа и разбрах  ) 8 мин  ...   

# 305
  • Burgas
Скоро бяхме на кръщене на голямо дете,не беше съкратена процедура,трая около 40-45мин.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 19:39 от anik79

# 306
  • Burgas, Bulgaria
Рени да ти е живо и здраво християн4ето  Heart Eyes

# 307
  • Бургас
Горгона добре си ни дошла вече окотила се  Grinning
Тая година май ще има повече момченца,та да видим Simple Smile
Аз съм много разочарована,обиколих центъра ,ни нищо не си харесах като за мен естествено  hahaha  Crossing Arms

# 308
  • Бургас
Добро утро, мадами!
Влизам с хубавата новина за още едно бургаско бебче- keri е станала мама тази сутрин в 5 и 20 на прекрасно момченце - Константин, 3510 и 53 см!

Да е жив и здрав и голяма радост за родителите си!

# 309
Честито на мама Кари да е жив и здрав Константин и да носи много радост на мама и тати   bouquet

# 310
моми4ета,искам да ви поканя да вземете у4астие в похода,който организираме на 26.09от 11 4аса   вижте темата моля Praynig Praynig Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427852.0

# 311
  • Burgas
Честито на Кери,да е жив и здрав малкия бебок и много да слуша.Къде е родила?

# 312
  • На морето!
Кери, честито ти синче, да е живо и здраво, да расте безгрижно и щастливо!  bouquet
Мерси, мерси  bowuu Християнчето си поплака доста, но на излизане от манастира вече беше усмихнат- кръстниците му подариха колело и той забрави всичко на минутата  Mr. Green
В ресторанта децата си направиха страхотен купон-танци, игри, шоу. Християнчето се прибра разбито от емоции и умора и бързо се потопи в сладки сънища. Laughing
Днес си почиваме и тримата и довечера започвам да пакетирам багаж, че до края на месеца сме планирали да се преместим в Зорница.
Това е линкът със снимки във ФБ, надявам се да успеете да ги видите, ако ви се гледат.

# 313
В къщи сме! Simple Smile
Мерси на всички за вниманието! Simple Smile
Боли ме глава, но съм щастлива и да ми се ненадява човек, за сега кърмя успешно!

Честито на Кери!  bouquet

# 314
  • Пловдив
Честито на keri,  да е жив и здрав малкия...хората какви деца раждат едрички, а аз изкарах мишчица Simple Smile
Нат, добре дошла   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт