Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Честито ново бебче, добре дошли на мамчетата с Борисовците -отново на линия!
Аз си изкарах чудесно с половинката на вила два дни.Само дето не мога да се адаптирам на работна вълна, но това да ми е проблема...

# 316
  • Burgas
Браво на Уиш,продължавай все така и да ти минава по бързо главата.Като имаш време и желание пиши при кой роди,имаше ли предварителна уговорка с някой или който се падна.

# 317
Честито на Кери!
Много щастие желая с новия член на семейството!   bouquet

Честито християнче, Менина! Големи сте сладури!  Simple Smile

# 318
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Уиш   Hug добре си се завърнала  Hug Пламъка как се чувства?
Кери Честито  Hug
Честито и на малкото ни християнче!  Hug  отивам да гледам снимки Wink
.... Наистина са много хубави. Страхотен купон е било. Да ти е жив и здрав Рени  Heart Eyes

Май повечето изчезнахте за почивните дни  Hug

аз се събудих вчера без топла вода  Cry бойлерът ми се развали нещо, но утре ще звъня, че е в гаранция

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 09:48 от Ками*

# 319
  • Burgas, Bulgaria
много се извинявам за въпроса ама да питам мамите -абе моето 4удо снощи го боля ушето.Сложих капки.Днес уж не го боли ама гледам ухото е за4ервено-цялото.И понеже е и мако нахапан от комар 4удя се от какво е 4ервено.ще споделите ли опит с болните уши.

# 320
Mariq, ушите не са шега работа, заведи детето на лекар. Ако има някакво възпаление може да не се разминете с капки.

Добре дошли на Уиш и Горгона!
Менина, честит ви християнин! Много весели снимки. Това къде е?
Колко години трябва да е навършило детето, за да не го събличат голо, ами да му топят само крачетата?

В Зорница щели да отварят огромен детски кът в края на другия месец.

Честит празник!

# 321
Къде, Кат?

# 322
  • Burgas, Bulgaria
оооо Джиджи къде се губиш ма маме  Naughty

# 323
 Тук съм, Миме. Laughing Просто няма какво да пиша, иначе чета Wink

# 324
# 325
  • На морето!
Катка, в ДНА е. Благодарение на майката на Мимито имахме страхотен празник в ресторанта. По този повод, Мими, целувки на мама да пратиш   bouquet
Много съм доволна за детския кът в Зорница, тъкмо към края на другия месец трябва да сме приключили с преместване, пренареждане и разместване, та точно на време ми идва  Mr. Green

# 326
Здравейте!Трябват ми координати на преподавател/хореограф/ по модерен балет или аеробика.И телефон ще ми свърши работа.Предпочитам да не е от клуб,т.к. идеята ми е да идва на място/на 15 км. от Бургас/.

# 327
  • Burgas, Bulgaria
в Бенево ли  Mr. Green

# 328

Ако е към мен въпроса-не.

# 329

Не знам,  имам само нЕкои подозрения Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт