Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Добро утро и от мен   bouquet
Fleur то къде вали ,къде не вали,днес времето е само за лежане пред телевизора  Peace (естествено за тези който нямат да чистят  ooooh! )

# 511
  • Burgas, Bulgaria
и тези които не са с  след малки 4удовища

# 512
Ох, аз поне си отспах ! Естествено обаче удоволствието ми се развали на деветия час, бъбреците ми напомниха за съществуването си  Close

# 513
  • Burgas, Bulgaria
абе какво става с теб ,какви бъбреци,проблем или просто стана да пишкаш  Laughing

# 514
О, те са ми проблемни от години. Много често,ако съм спала повече от 5 6 часа, се събуждам с изтръпнал кръст, нагоре гръбнака, та чак отпред ме боли гръдния кош като поемам въздух.

# 515
  • Burgas, Bulgaria
 Shocked  кофти ,те са скрита картинка и трябва да се следиш...
какво прави Ку4о,нащо ,на сестра ми де,я водиха по спешност да и бият лекарство ,4е магарето изяло лещо и като се прибрали се надула цялата,запо4нала да полягва абе страшна работа-алерги4ен шок .....

# 516
Не знам какво прави, но тъкмо говорих с майка ми, че ще отивам след малко да го видя и питах има ли от неговите бисквити  Mr. Green понеже аз като му ходя нагости винаги му нося някакви лакомства. Изкупвам вина, че го оставих  Embarassed

Нашият сам се оправя като изяде нещо вредно - сам го връща. Simple Smile

# 517
Радост, а ти къде беше?
Ходих аз, побродих една седмица из Рим. Супер беше. Пожелавам на всеки от все сърце такова удоволствие  Heart Eyes
... не мога да се климатизирам още, а имам да пера, да чистя да готвя.... и утре на работа  Confused

Мая, стискам палци всичко да е ОК  Heart Eyes

# 518
Ками, как беше времето? Аз ходих в най-голямата жега - август  ooooh! ooooh! и Колизеумът изобщо не ми беше приятно изживяване, така напече на този камък там, че..  Но пък магазините им са хубави.  Flutter  Разкажи по-подробно.

# 519
  • Бургас
Дзаааак  Mr. Green

Камчо, завиждам, неблагородно  Mr. Green Браво на теб.
Мая - успех на прегледа  Praynig

Ити е болен, крив и какво още да кажа ...  ooooh! А аз правя опити да уча, обаче нещо не се получава  Outta Joint А изпита зовееее  Whistling
Спирам, че ще орева всичко  Mr. Green

# 520
  • Burgas, Bulgaria
ооо а добре дошла
и мойто заръбаното е МНОГО криво  Twisted Evil и кашливо и сополива ,а кака утре е на ба4

# 521
Добър вечер и от мен.
За съжаление времето не е наша страна и не можем да ходим толкова често на разходки или да си играем в градинката,а като си помисля,че първите дни на октомври бяхме на плаж ми става мъчно.Но какво да се прави,ще си седим повечко в къщи и ще пълнеем Laughing .

# 522
  • Бургас
Добро утро от мен !!!
Едно кафенце за събуждане с пожелания за хубав ден и успешна седмица !!!

# 523
# 524

Joy тихо ся! Отивай да обръщаш внимание на Борето Wink

Иначе, добро утро и от мен! Започнах да броя пилците, защото се брояли на есен. Е#ати мършавите пилци Confused

Общи условия

Активация на акаунт