Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
КаТ, от какво не си доволна, сподели, да не почнаха изпитите   Rolling Eyes Аз още съм на етап подготовка  Joy

Уишче, как е Борко, а Пламъка как преживява промяната и вниманието към мъника?

# 526
КаТ, от какво не си доволна, сподели, да не почнаха изпитите   Rolling Eyes Аз още съм на етап подготовка  Joy

И аз съм на етап подготовка.
Подготвям се и за есенно пазаруване, че Ава е почти гола и боса. За мен да не говорим! Уж не работя, а все нямам време Confused

Да ви похваля японския ресторант- много приятно място!

Ками, явно най-добре си разпределяш времето, щом и до Рим успя да отидеш. Завижд! Wink

# 527
  • тъгата в мен
Ха,мислих,че само на мен времето не ми стига!Ей го сега-пия си кафето пред компито и се чудя откъде да я подхвана къдравата...
Ками,привет,привет!
п.п.
Що счупихте чашката с кафето,бре?

# 528
Добро утро.
Аз пък съвсем нямам време да уча за изпити и имам едно така.. усещане за моето висше,ама да видим.  Sad

# 529
  шшшт никой да не ми споменава за Очни и изпити, до под кривата круша съм. Даже се чудя ще мога ли да си запиша семестъра  Confused

# 530
  шшшт никой да не ми споменава за Очни и изпити, до под кривата круша съм. Даже се чудя ще мога ли да си запиша семестъра  Confused

Аз ще се явя на изпити този семестър, само защото баща ми отиде и го плати. Но знам от сега какво ще се случи.. та така. Смятам да си оправя ликвидациите, които висят и дотам.

# 531
  Ахчеваааа, а бой?! Я се стягай и сядай на Д-то да четеш  Naughty

# 532
  • Бургас
Аааа-ма-ха, калпазанка такава  smile3534

# 533
  • Бургас
Добро утро, къде се скри слънцето?
Вие с тези черни мисли за невзети изпити го изгонихте, ще ви дърпам ушите на всички като най-старша. Кака ви работеше и къща въртеше и учеше, я се стягайте! #2gunfire

# 534
  • Бургас
Ама кой е с черни мисли, аз съм пълна отличничка миналата година  bowuu Взимайте пример моля. Уча, работя и две кротки гълъбчета гледам  Mr. Green

# 535
  • Бургас
ninfil, welcome

xixi, добре дошла, мила. Като все не успяваме да се видим, поне да си пишем у форума. Hug

Майа78, стискам палци. Дано всичко е наред. Hug

Ками, и аз завиждам (не)благородно. Simple Smile

Успех в учението на студентите - взети успешно изпити и добра кариера.  Peace
Ах-не, защо такива мисли? Помня, имаше голям ентусиазъм за пътя на правото. Hug

Кат, къде е този ресторант?

Свраче, помисли ли си за английския? newsm78

Belle Fleur, статията във “Всичко за жената” е наистина много полезна. Поздравления! Личи си профеисонализмът ти. Hug

Уиш, като не пиеш кафе сега и ние ли да се лишаваме. Mr. Green Как сте? Надявам се, че всичко е ок, с кърменето и не само. Hug

Ако съм пропуснала някой, ще ме прощавате. Mr. Green

# 536
Изчетох ви вече...... Wink

Честито на keri   Горгона  Нат
   пожелавам на малките юнаци много усмивки,
а на мамите бързо възстановяване

# 537
  • Бургас
Благодаря,бисера  bouquet
Нищо специално не съм казвала в статията,това си е моята гледна точка по темата,аз наистина така работя.

# 538

Борко - спи!
Пу да не му е уроки.
Правим се, че се кърмим. Поне така излезе от тегленето оня ден - само се правим. Иначе горкото, все едно сме го взели от третия свят. Кожа и кости, та сега сме на угоителен режим! Wink
Ама на - какво ми стана и на мен с това кърмене, не съм аз просто. Хем си знам от Пламъка - друсна два пъти шишето и шапка на тояга 3-4 часа! Wink
Ама уж за добро....
Пламъка иначе използва намалението и си прави каквото си иска. Обикновено е навикан, ама като го гледам как му дреме ... Crazy Обаче понякога се усеща, че прекалява и идва и ни мята на ред "мамо дай цунка, дай за цункам Борко, тате - цун..." Гьозбаджия! Wink
Та така.
Не ми се пише и не пиша, защото сега толкова съм се задълбочила в храненето на жабчето, че май за друго не мисля. Tired

Ах'Че, вземай се връце  мол' ти сЪ! Не са хубави тези неща. Или да те мятам пак за "шлифера" (сещаш се)! Белким като те бъзикам да ти дойде мерак за почетеш малко! Wink

# 539
  • Бургас
Как сте момичета   bouquet
Няма ли някой редовно,мойте изпити са чак януари  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт