Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
ох, днес ми изключително труден работен ден .... от рано сутринта са ме метнали

# 541
ох, днес ми изключително труден работен ден .... от рано сутринта са ме метнали

А на мен цял ден ми беше спокойно, дори реших по-рано да се прибера и последните 15мин телефонът 4 пъти звънна.  Tired Мисля след малко да го оставя на безшумен и  smile3524

# 542
  • Бургас
Днес ми е егати каръшкия ден.
Трябваше да водим малчо при доки да му бият ваксина. Понеже живея в Славейков, а доки е в Първа поликлиника, се опитах да мина през кръговото на хотел Мираж и познайте - светофарите не работят. След 20 минутни мъки и доста озъртане успяхме да пресечем, а един за малко да ни отнесе (ама тези хора карат като луди там  #2gunfire ). Отиваме в болницата, кабинета е на четвъртия етаж и.... о,ужас - асансьора е в ремонт (то пък един асансьор  Sad като влязат двама души и става тясно, не ме питайте как се събираме там с количката). Мъкна малчо по стълбите и отивам пред кабинета и...... на вратата бележка, че доки ще я няма до другата седмица (в отпуска е).  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 543
  • Бургас
тц тц tweetys голямо приключение  #Crazy а относно сфетофарите повече там няма да работят #2gunfire

# 544
тц тц tweetys голямо приключение  #Crazy а относно сфетофарите повече там няма да работят #2gunfire
Така ли? Защо?

# 545

тц тц tweetys голямо приключение  #Crazy а относно сфетофарите повече там няма да работят #2gunfire
Така ли? Защо?

Защото е въведено кръговото движение  Confused т.е. спазват се изцяло правилата за движение в кръговото. Друг е въпроса, че е адски неподходящо точно на това кръгово да спрат светофара. От 16ч до към 18ч е абсурдно да минеш от Пикадили към Мираж например, а за пешеходци пък да не говорим.  Има си и положителна страна, преминаването от Мираж към Макдрайв вече не е мисия невъзможна  Mr. Green

И на мен ми е каръшки денят и то от най-каръшките

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 21:03 от iveto_

# 546
  • Бургас

Eeeee, то бива простотия ама..........
Ами там е доста натоварено особено към 17-18ч. И аз как ще ходя сега до лекарката. Там пресичането е голям кошмар когато не работят сфетоварите. А пък през подлеза да минавам не виждам как с количката.
А, забравих да спомена. Бях много афектирана и се обадих на 112 и им казах да се обадят на КАТ да пратят регулировчик, щото си беше лудница, а от там ми заявиха, че знаят за проблема и имало профилактика на светофарите  #Crazy . А днес мъжо като минал от там видял, че са сложили нови знаци за предимството. Та ако смятат да е така аз пък ще им се обаждам всеки ден Crossing Arms

# 547
  Тез пък, профилактика имало  Laughing Ми те светофарите не работят от 5 дена поне  ooooh!

# 548
Глупост голяма ! ooooh!

# 549
  • тъгата в мен
От както мина лятото,на бул."Демокрация"  срещу Златна котва-(гъбката),са сложили знак забранено спирането и знак за вдигане на колите от паяк.Е,по-безумно решение и по-нагло очевадно събиране на пари отдавна не бях виждала.
Цяло лято колите паркираха там-говоря за тротоарите от страната на Морската-сега ,като мина сезона,сложиха знака и си нямате на представа по колко заработват и по колко коли се вдигат дневно.Абсурдно решение.Така да ми се иска да се обадя някъде(в момента само за СКАТ се сещам) и да ми обяснят кой неразумен мозък измисли това...От страната ,където са кооперациите,колите се накачулват върху тротоарите и е тредно и за пешеходци,да не говорим за колички...Никаква логика..Ама защо ли се учудвам все още...

# 550
Имам спомен, че измежду вас имаше възпитаници на Гимназията за романски езици.
Преди няколко часа си замина една от легендите на това училище Рафаил Даскалов /Рафа/.
Бог да го прости!

# 551
Тъкмо влизам да го напиша. Толкова ми е мъчно  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry   някой знае ли кога е погребението?
Нищо няма да е същото за гимназията без него!

Почивайте в мир, г-н Даскалов !

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 23:23 от аХ`Не!

# 552
  • Бургас
Имам спомен, че измежду вас имаше възпитаници на Гимназията за романски езици.
Преди няколко часа си замина една от легендите на това училище Рафаил Даскалов /Рафа/.
Бог да го прости!
Не мога да повярвам!!! Бог да го прости!
Боледувал ли е или инцидентно?

# 553
Сутрин е бил много жизнен. Получил е инсулт.  Cry

# 554
  • Бургас
лоша работа!!!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт