Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 980
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Не мога да повярвам !!! Ужасна новина !
Наистина не мога... видях го скоро, като започна учебната година  Sad

Поклон пред паметта му!
Винаги ще живее в сърцата ни!

# 556
Мир на праха му.......
Вчера сутринта го видях от терасата от нас. Беше на двора с една бяла тениска и нещо надзираваше някакви майстори....

Беше безкрайно колоритен човек!

# 557
То освен светофарите другата им глупост е че от няколко седмици имат нов паяк или по-точно паяче вдига само предницата и влачи колата та тия дет са на ръчна да му мислят пълни тъпаци, още няма да забравя как ми вдигнаха колата докато бях бременна тогава лекарите не ми даваха да вървя а само да лежа и до болницата нямаше къде да спра спях на забранено и хоп веднага я вдигнали....

# 558
  • Бургас
Мир на праха  му на Рафа. Снощи Гери ми каза "помощник директора на френката починал". Аз не занех, че той е станал такъв. Та сега разбирам кой точно е починал. Лека му пръст на човека!

Ина стягаш ли се за събота?! Rolling Eyes

# 559
Хммм..... какво има в събота, Радостче?
Ще се стегна ако се налага, ама що?

# 560
МоЙто дЯтИ има Р.Д.  Party / шегувам се /

# 561
  • Бургас
Ние се разбрахме на лични, тя се прави че не знае къде ще ходи Инчето. Ятак един вид  Mr. Green

# 562
МоЙто дЯтИ има Р.Д.  Party / шегувам се /

Като ти гледам лентичката- не се шегуваш Grinning
Бисера, японският е на паркинга зад автото. В момента е закрит от огромната ограда на нов строеж.

Моите съболезнования на всички възпитанички на Френската.

# 563
Като ти гледам лентичката- не се шегуваш Grinning
Да, да за това не се шегувам, по скоро за това, че Ина се готви за нашия Р.Д. /абе глупост някаква сътворих, ама карай /

# 564
Погребението ще е в 13 ч, в ритуалната зала, мисля да отида до поднеса цветя

# 565
Имам спомен, че измежду вас имаше възпитаници на Гимназията за романски езици.
Преди няколко часа си замина една от легендите на това училище Рафаил Даскалов /Рафа/.
Бог да го прости!

Shocked Ужас, не мога да повярвам  Cry Нека почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose /май не знам какво да напиша, тъжно ми е/

# 566
  • Burgas
Здравейте,вчера много работа и не можах да се включа,пък събота и неделя нямах нет,бях забравила да го пусна Embarassedголям срам,защото си го пускам сама от офиса,моя мъж ме изяде с парцалите.

# 567
Имам спомен, че измежду вас имаше възпитаници на Гимназията за романски езици.
Преди няколко часа си замина една от легендите на това училище Рафаил Даскалов /Рафа/.
Бог да го прости!

Shocked Ужас, не мога да повярвам  Cry Нека почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose /май не знам какво да напиша, тъжно ми е/

Confused  ами аз ще ходя със съученици 12:30 в училище...  отлагам всички ангажименти. Ако искаш ми звънни.

# 568
  • Бургас
anik79 разсеяността сигурно е заради малкото бебче  Peace
трябва бързо да ти простят и да не ти мрънкат много много

# 569
  • Burgas
Абе той си помрънка малко и после явно разбра,че е безмислено и млъкна.В понеделник сутринта ми вика и да не забравиш да пуснеш нета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт