Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 964
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas
Браво на бебоците,да живи и здрави.

# 601
  • Бургас
Кери мерси за закуската,аз вече хапнах,голям апетит,голямо чудо,вече съм 8кг отгоре  ooooh! май са много.....какво ще кажете.
Ани няма да се притесняваш и аз съм 8 отгоре  Hug после ще слабеем  Whistling (ох какви вкусотийки има на предната страница ,някоя мераклиия да ми сготви  Whistling )

# 602
  • Бургас
Споко,още ще качите-ако не знаете кака да ви каже. Сега ви почва пълнеенето,последните 3 месеца са мамо мила. Crossing ArmsНе го мислете сега,после ако са някои ревливи бебета,да не ви оставят да се наспите много бързо се свалят килца.

# 603
Мами кажете един телефон на полицията да се оплача че вдигат много шум едни съседи точно по обяд  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

# 604
Мами кажете един телефон на полицията да се оплача че вдигат много шум едни съседи точно по обяд  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
166

# 605
 Мацки, дайте да заформим един запой. Laughing  
 Свраче,   bouquet
 Аник, и ти си идвала при нас, ама откъде да знаеш. Laughing

# 606
  • Burgas
Ji нещо не можах да разбера,къде съм идвала  newsm78

# 607
 Свраче,   bouquet

Ей, Джи, ама как адекватно се включваш! Аз съм за петък bowuu

# 608
  • Burgas, Bulgaria
аз нали съм от късметлийките-няма да дойда Нико посиня като патладжан и от утре сме по лекари-баси писна ми,от 4 септемвре се мъкнем с кашлица и все нищо,нищо .....на ти нищо.......

# 609
 Свраче,   bouquet

нали , опасна е тя  Peace
за петък и аз мога да се включа  Peace ако не стане , в края на месеца ще съм налична 

# 610
  • Burgas
И аз бих искала да се включа на някоя срещичка,но не знам дали ще ме огрее,зависи кога и къде ще се събирате.

# 611
 Свраче,   bouquet

нали , опасна е тя  Peace
за петък и аз мога да се включа  Peace ако не стане , в края на месеца ще съм налична 
Ми айде! Ако може всички желаещи за среща да се включат незабавно по интернет, телевизия или телепатия, та да нагласим нещата!

# 612
пуснах преброяване  Peace

предлагайте местенце  Hug

# 613
  • Бургас
О,надушвам нещо интересно   Mr. Green,конспираторке много ми е драго  Wink

По-късно ще включа  приемницете ,че сега бързам .

# 614
От както мина лятото,на бул."Демокрация"  срещу Златна котва-(гъбката),са сложили знак забранено спирането и знак за вдигане на колите от паяк.Е,по-безумно решение и по-нагло очевадно събиране на пари отдавна не бях виждала.
Цяло лято колите паркираха там-говоря за тротоарите от страната на Морската-сега ,като мина сезона,сложиха знака и си нямате на представа по колко заработват и по колко коли се вдигат дневно.Абсурдно решение.Така да ми се иска да се обадя някъде(в момента само за СКАТ се сещам) и да ми обяснят кой неразумен мозък измисли това...От страната ,където са кооперациите,колите се накачулват върху тротоарите и е тредно и за пешеходци,да не говорим за колички...Никаква логика..Ама защо ли се учудвам все още...

Даа, аз съм съвсем прясно "ухапана" от паяка...вдигнаха я в момент, в който бяхме сами с мъжа ми, двете деца, колички, кошници за кола...беше кошмар! Абсурдното за мене също така е, че живея отсреща и от колите пред магазина няма къде да паркирам вече ooooh! Ако ще предприемаме действия някакви, свиркайте! Peace

Общи условия

Активация на акаунт