Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Burgas, Bulgaria
някой да знае цените при д-р Ралева какви са  Praynig спешно ми е в 3 сме при нея а имам само 100лв.

# 616
Момичета, някой може ли да ме упъти къде да се обадя да ни оправят уличното осветление на паркинга пред блока, че откакто валяха дъждовете не свети?

# 617
Момичета, някой може ли да ме упъти къде да се обадя да ни оправят уличното осветление на паркинга пред блока, че откакто валяха дъждовете не свети?

Уличното осветление се поддържа от общината.

# 618
Здравейте момичета!!!

Моля за помощ с информация.  Praynig

Синът ми ще бъде в първи клас следващата есен. Решила съм да го запиша в ОУ „СВЕТИ КНЯЗ БОРИС І”. Учителките, които поемат първокласници през следващата година там са:

г-жа Мария Караиванова
г-жа Румяна Кръстева
г-жа Теодора Салабашева
г-жа Пепи Атанасова

Много моля да споделите вашето мнение за тези госпожи и за училището изобщо.

Предварително МНОГО благодаря!!!  Hug

# 619
И на мен ще ми е интересно да науча подробности за това у-ще, че и ние 2011г. сме там.

# 620
Ей, много сте експресни  Laughing, аз този петък не мога, имах предвид за малко по-нататък да се организираме. Simple Smile

# 621
И на мен ще ми е интересно да науча подробности за това у-ще, че и ние 2011г. сме там.
И ние от 2011г.  Laughing

# 622
Здравейте момичета!!!

Моля за помощ с информация.  Praynig

Синът ми ще бъде в първи клас следващата есен. Решила съм да го запиша в ОУ „СВЕТИ КНЯЗ БОРИС І”. Учителките, които поемат първокласници през следващата година там са:

г-жа Мария Караиванова
г-жа Румяна Кръстева
г-жа Теодора Салабашева
г-жа Пепи Атанасова

Много моля да споделите вашето мнение за тези госпожи и за училището изобщо.

Предварително МНОГО благодаря!!!  Hug
Дъщеря ми тази година е четвърти клас, класна й е Салабашева. Доволна съм от нея и децата си я обичат, и търсят. В момента имат заместничка, тъй като Салабашева е в болнични, целия клас не спря да се оплаква от нея. Много хвалена и препоръчвана е Караиванова, но когато записвах дъщеря ми, наша близка, която я познава и работила с нея, категорично заяви да не я записваме при нея.

# 623
  • Бургас
Маминки, много се извинявам за въпроса, но съм не мога сама да се справя!
Направих запитване и едно мамче ми написа, че ще ми отговори на лични.
Как да си прегледам личните? В профила ли?
Пак извинете!!!!

# 624
Ей, много сте експресни  Laughing, аз този петък не мога, имах предвид за малко по-нататък да се организираме. Simple Smile

Мда, явно няма да се получи, много сме малко. Некст тайм Laughing

Маминки, много се извинявам за въпроса, но съм не мога сама да се справя!
Направих запитване и едно мамче ми написа, че ще ми отговори на лични.
Как да си прегледам личните? В профила ли?
Пак извинете!!!!

Най-горе в ляво пише имате "еди-колко-си" съобщения. От там влизаш.

# 625

Какво казаха, как е мъничето

# 626
Гласувам с ръце.крака всичко за г-жа Мария Караиванова.Тя беше моя класна до 4 клас.Страхотна учителка.няма такава.Няма да съжелявате ако запишете децата си при нея  Peace

# 627
М-а-р-и-я от разходки цял ден вчера не можах да вляза тук но явно вече си разбрала цената как е детенцето? И ние ходим при д-р Ралева а този вторник сме при проф. Велковски в София
Днес да почерпя моето мъниче става на цели четири месеца  Wine Glass
А къде ще е срещата тази вечер? Иска ми се запозная с вас от доста време не съм излизала вечер но може и да оставя малкия да го гледа баща му (докато спи)  Laughing

# 628
  • Burgas, Bulgaria
da разбрах цените  Hug-за сега сме ОК просто не е трябвало толкова да бяга ......

# 629
Много се радвам че е добре детето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт