Есенни придобивки - 14

• 71 861
  • 708
  •   1
Отговори
# 225
Amelly   newsm51 newsm68.

# 226
moonbeam радвам се, че са ти харесали  Flutter
Amelly страхотни придобивки! Честити! Виждам , че говорите за някакви ръкавички, само че не успях да хвана от къде си ги купувате, Amelly тези много ми харесаха  Embarassed може ли да питам от къде са.. http://picasaweb.google.bg/Amelly82/FFaNwH#5381034557102756898

# 227
момичета ПОМОЩ! Обиколих цяла софия за дънки и нищичко не открих, вече ще  Crazy! Моля кажете къде (в дън земя) има тъмно-сини прави дънки някакви по-дамски с някоя закачка - камъче това онова  Mr. Green също и портфейл и чанта - 4ервени кожени - оказаха се мисия невъзможна!

# 228
  • Belgium
GagaMaga дай една примерна картинка на дънките, които търсиш да се ориентирам  Laughing

# 229
с удоволствие Simple Smile
ето това би свършило работа:

може и малко по-светли, само да вървят с черни обувки  Praynig

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 17:22 от GagaMaga

# 230
  • Belgium
Погледна ли в Dresscode, Miss Sixty или Sisley?  Thinking

# 231
Погледна ли в Dresscode, Miss Sixty или Sisley?  Thinking

там първо гледах... Sad

ето тези най-точно описват какво искам : http://www.aukro.bg/item746260349-a-m-n-amnesia-madnes-national- … wski.html#gallery

# 232
  • Belgium
Tally Wejil? Те имат много интересни и оригинални модели.

Даже понякога прекаляват с камъчетата.

# 233
Tally Wejil? Те имат много интересни и оригинални модели.

Даже понякога прекаляват с камъчетата.

хм е там не се сетих... Thinking обикновено са много тесни в краката а пък на талията мога да вляза 2 пъти, за това не ги проверявам често...но май ще се наложи. Абе преди имаше много магазини за дънки, сега нищо не остана...аз обичам да си купувам дънки на производители, които се занимават почти основно с това - Дизел, Гап, Гес...ама никъде ги няма тези... Sad

# 234
  • Belgium
Дизел мисля се предлагат в Dresscode.

Левис имат добри модели, но са без камъчета, можеш при тях да погледнеш. А надникна ли в Replay? Те също са добри.

# 235
Дизел мисля се предлагат в Dresscode.

Левис имат добри модели, но са без камъчета, можеш при тях да погледнеш. А надникна ли в Replay? Те също са добри.

ух навсякъде гледах, само в мола не стигнах, ще видя и там при дънковите магазинчета какво има...ами ако трябва ще прежаля камъчетатат за хубав модел  Blush

мерси за помощта Лу   bouquet

# 236
В ловешкия мол в Кенвело имаше страхотни дънки, вкл. и една оферта "Вземи 2 чифта за 39лв". Харесах си няколко модела,обаче от нито един нямаше моя номер, все малки - до 28. В софийските молове обаче може да е по-добро положението,а офертата предполагам е единна за всички магазини от веригата.

Glossy , ръкавиците ги поръчвам аз за шиене по индивидуална мярка на едни кожари в Ловеч. Ако искаш, рови в моите постове да разбереш повече, ако не - ще чакаш да ти пиша детайлно ЛС,но не знам кога ще стане.

Момичета, извинявам се на всички,че няма да мога тия дни да ви раздам и разпратя ръкавиците - изникнаха куп служебни ангажименти по време на и след работа, нямам време да обядвам дори. Нека отмине тая лудница и ще организирам раздаването на ръкавиците.

# 237
# 238
# 239
момичета ПОМОЩ! Обиколих цяла софия за дънки и нищичко не открих, вече ще  Crazy! Моля кажете къде (в дън земя) има тъмно-сини прави дънки някакви по-дамски с някоя закачка - камъче това онова  Mr. Green също и портфейл и чанта - 4ервени кожени - оказаха се мисия невъзможна!

В Мола на стамболйски има нов магазин за дънки -  Salsa   се казва -  виж там. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт