Есенни придобивки - 14

• 71 848
  • 708
  •   1
Отговори
# 240
  • USA, Steak State
Amelly Много хубави дрешки и страхотна форма Wink

# 241

В Мола на стамболйски има нов магазин за дънки -  Salsa   се казва -  виж там. Flutter

Hug мерси, при първа възможност ще го проверя

# 242

В Мола на стамболйски има нов магазин за дънки -  Salsa   се казва -  виж там. Flutter

И аз за него щях да пиша Wink но след като изпробвах всички модели дънки които ми допадаха като стил - над 10чифта Embarassed се оказа че просто това не е моята марка, сплескваха ми дупето и въобще ми седяха ужасно Ще ми е любопитно ако някой си купи от там да покаже  как му седят newsm78

# 243

И аз за него щях да пиша Wink но след като изпробвах всички модели дънки които ми допадаха като стил - над 10чифта Embarassed се оказа че просто това не е моята марка, сплескваха ми дупето и въобще ми седяха ужасно Ще ми е любопитно ако някой си купи от там да покаже  как му седят newsm78

стискай палци да си купя и ще покажа  Mr. Green

# 244
От мен една зимна шапка,много мекичка
http://media.snimka.bg/4386/015027136.jpg
http://media.snimka.bg/4386/015027152.jpg
и шарени чорапки

http://media.snimka.bg/4386/015027171.jpg

# 245
Лу,страхотна рокля Crazy

Иренка,чантата е невероятна-от къде е???(искам и аз Blush)

Ето малко от мен(нещо са ме завладяли цветенцата и жълтото)

цвете

яке-сако (пак с цветето)

нещо без ръкави  newsm78

топ  , отзад  , на мен

моята нова любов  , отново  - жалко че ще ги гледам до догодина Rolling Eyes

Якето е супер, от къде го поръча?

# 246
Petinkata, от  ebay   е Peace

гердан
боти , пак  (от светкавицата сивеят ,но са наситено черни)
обички , пак

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 21:47 от Tia_e

# 247
# 248

А, ето още една идея за обогатяване на каталога ми!
След ръкавиците очаквайте скоро и други аксесоари от кожа - гердани и обеци! Laughing Единият модел обеци вече са в производство!!!!

# 249

нищо не ми седеше  Crossing Arms #2gunfire

# 250

След ръкавиците очаквайте скоро и други аксесоари от кожа - гердани и обеци! Laughing Единият модел обеци вече са в производство!!!!

ако имаш други модели давай HugТези сама си ги сглобих Mr. Green

# 251
Тиа супер неща мила. Ботичките от къде са? Heart Eyes

# 252
Oт ибей са PeaceНа Zara са Hug

# 253
Нямаш грешка.  bouquet Hug

# 254
[

ако имаш други модели давай HugТези сама си ги сглобих Mr. Green
[/quote]

Ами супер са! Браво! Аз мислех,че и те са "покупка"! При това положение ще ми е съвестно да те плагиатствам,но ще го преодолея Mr. Green
Кожените обеци съм ги оставила на тия хора с ръкавиците да ги шият и още не съм ги видяла готови, като ги взема, задължително ще покажа. Те са само два модела, оглеждам се за още идеи, с които да оползотворим остатъците от ръкавиченото производство Wink

П.С. Много съм добра с цитатите! Blush

Общи условия

Активация на акаунт