Ледников период 3

• 38 083
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • MJF
  newsm78 е къде тръгнахте да съжалявате    Stop . следва световно. дано участват повечето големи фигуристи.
Кохлова/Новитски още от както се появиха бяха на ниво и тога както и сега са талантливата руска двойка в танците . доколкото помня федерацията им ги извади на международния лед едновременно с  Д/Ш, в присъствието на ""талантливите канавки". Според мен в историята на танците от последните 10 години именно с досадния дълъг престой на подиума на Навка/Кастамаров и веднага качването и на Д/Ш  се натрупа много негативизъм за танците у зрителя а и задушиха много други двойки, които останаха вечните 4, 5, 6  ooooh! и да не забравя и Фузар-Поли и Маурицио Маргалио. за мен двете двойки- Н/К и италиянците погубиха няколко сезона в танците, разбира се с великата помощ на лобитата си.Опитаха се да наложат един стил ooooh!, за който сигурно има предид Плюшченко с думите "I am not prepared to skate well and lose.This is men's figure skating - not ice dancing."
Кохлова/Новитски с любими програми но некачествени записи.
FD 2009
OD 2009
FD 2008

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 14:55 от 6o6ul4o

# 286
  • Sofia
Тази година хореографиите и костюмите на Кохлова и Новитски изобщо не ми харесаха,първо си помислих че са сменили трен.щаб, но после видях че промяна там няма.
Шпилман за мен е абсолютен гений ,имащ невероятния късмет да работи с уникални по своему таланти.

# 287
  • MJF
dessislavas , този сезон и аз се мъча като им гледам програмите.като се види разбивката на оценката на програмата куцат и двете части.

# 288
  Много ми хареса неподправената радост на Скот - момчето не можеше да си намери място.
Като обявиха оценките на руснаците и ги дадоха на екран Теса и Скот. Той гледа в мониторите, а тя настрани. И и казва: втори сме.  Laughing Избъзика я, а тя му отвърна: ми добре. И после последва неописуема радост.

# 289
  • Пловдив
  Много ми хареса неподправената радост на Скот - момчето не можеше да си намери място.
Като обявиха оценките на руснаците и ги дадоха на екран Теса и Скот. Той гледа в мониторите, а тя настрани. И и казва: втори сме.  Laughing Избъзика я, а тя му отвърна: ми добре. И после последва неописуема радост.

hahaha hahaha Е това не съм го забелязала, видях само как се радваше и скачаше, браво на момчето как се шегува с Теса.
Според мен има много талантливи руски двойки, но заради политиката на федерацията им да се тикат едни за сметка на други се получават такива неща - например сега тикат Домнина/Шабалин, а съвсем забравят за втората руска двойка и винаги е било така. След  1998 в Нагано и оттеглянето на Паша Грисчук/Платов, следващата година и на Овсяников/ Крилова зейна дупка и въпреки опитите си Авербух/Лобачова не успяха да се доближат до Анисина/Пейзера - е те бяха невероятни фигуристи, но това е друга тема. Едни от любимите ми.

# 290
  • MJF
защо да е друга тема. нали ги обсъждаме тук. съгласна съм напълно с написаното. там  " в Русия съм" нещата поне на нас българите са ни познати. имат си една камара мастодонти доживот в ръководството и им остава на потърпевшите да се надяват , че следвайки  еволюцията ще  влезе малко пресен,свеж въздух рано или не толкова. положителното е , че се промени баланса  на международно ниво първенства. а те има да изживеят криза от дупката  на 90-те години и е добре да си го изжиеят на местно си ниво без да занимават международния лед, без руска мелодрама а с достойнство. колкото по-бързо намалят "наша, наши по-по -най" и прочие местоимения толко по-безболезнено ще е.
 Thinking къде пише , че ако руски фигурист не спечели ен на брой  медали от шампионат, света ще рухне. я наздраве Wine Glass -това да приемем , че е водка или там каквото пият  Laughing

Между впрочем мои познати, всеки път като знам , че ще е интересно състезание или особено гали, ги агитирам да погледнат. оказва се че кой днес , кой вчера попогледнал и му харесало. а поради голямата излагация в танците ми се чудеха защо си продължавам да гледам и следя. е значи танците вървят в правилна посока.
 Joyalice_ in_ wonderland1 недей, че ще взема да си изброя днешните постове.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 17:02 от 6o6ul4o

# 291
  • Пловдив
защо да е друга тема. нали ги обсъждаме тук. съгласна съм напълно с написаното. там  " в Русия съм" нещата поне на нас българите са ни познати. имат си една камара мастодонти доживот в ръководството и им остава на потърпевшите да се надяват , че следвайки  еволюцията ще  влезе малко пресен,свеж въздух рано или не толкова. положителното е , че се промени баланса  на международно ниво първенства. а те има да изживеят криза от дупката  на 90-те години и е добре да си го изжиеят на местно си ниво без да занимават международния лед, без руска мелодрама а с достойнство. колкото по-бързо намалят "наша, наши по-по -най" и прочие местоимения толко по-безболезнено ще е.

Hug Hug Не исках да ви отегчавам с моите разсъждения, днес под влиянието на волната цял ден не съм се спряла да пиша - извинявам се ако прекалявам, но това със сигурност е една от любимите ми теми и спортове. Надявам се случващото се във руското фигурно пързаляне да им послужи за поука, времето ще покаже.

# 292
  • MJF
 alert по първи руски  18.10 ч( или до 30 мин. по-късно) наше време ще започне повторение на волната.

# 293
  • Атлантис, Галактика Пегас
Хохлова е тя не Кохлова.   Peace

# 294

hahaha hahaha Е това не съм го забелязала, видях само как се радваше и скачаше, браво на момчето как се шегува с Теса.
Според мен има много талантливи руски двойки, но заради политиката на федерацията им да се тикат едни за сметка на други се получават такива неща - например сега тикат Домнина/Шабалин, а съвсем забравят за втората руска двойка и винаги е било така. След  1998 в Нагано и оттеглянето на Паша Грисчук/Платов, следващата година и на Овсяников/ Крилова зейна дупка и въпреки опитите си Авербух/Лобачова не успяха да се доближат до Анисина/Пейзера - е те бяха невероятни фигуристи, но това е друга тема. Едни от любимите ми.
Грищук Платов бяха, Украинци не руснаци.  Peace

# 295
  • MJF
Kordelia , в грешка съм. знам си , че най- добре да си копвам имената оригинално написани, че ето как се чуват и повтарят по навик грешно. и аз се дразня на сгрешени или променени за благозвучие имена.

# 296
Грищук Платов бяха, Украинци не руснаци.  Peace
украинци са дотолкова, доколкото са родени в одеса. състазават се, обаче, за русия.
само за статистиката Peace

# 297
Грищук се състезаваше и за Украина.
А пък за руската школа

треньори на канадци и американци.... естествено руснаци.  Peace Да им се плащаше в Родината така как то заслужават... светът шеще да диша прахта на руснаци, не години, а векове еще.

# 298

# 299
Грищук се състезаваше и за Украина.
кога? нямам спомен newsm78 може пък и да съм изпуснала или забравила? Hug

Общи условия

Активация на акаунт