Ледников период 3

• 38 024
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
 Hug Hug Чудесна новина ни носиш Kordelia - за Писеев имам предвид. Надявам се неговият пост да бъде зает от някой способен човек. А снимковият материал е чудесен, благодаря ти много.

# 571
  • Sofia
Коментатора изрази несъгласие с класирането на танцовите двойки ,според него при наличие на грешка от страна на канадците и чистото изиграване на американците ,златото трябва да бъде  дадено на американците.смиковия материал е фантастичен,аз обаче нещо не мога да го харесам този състезател Чан който е 2 при мъжете,има добри програми но му липсва харизма.Вие какво мислите за него?

# 572
  • Атлантис, Галактика Пегас
прочетох че лятото ще се съберат и ще преразледат правилата, май за мъжете и скокове ставало на въпрос, 4 скок щял да стане предимство.  Peace Mr. Green едва ли не задължителен... а да видим тогава...  Hug Peace Twisted Evil

# 573
  • MJF
Аз за Чан ще замълча , другите да кажат, защото достатъчно съм си признавала мнението ми за него. Да не си развалям настроението. Като фон съм си пуснала точно волната на мъжете и гледах/слушах Фернандес и Контести, сега продължавам с  Шултайс и т.н.
Чан е абсурд да е на второ място, ефективно лоби има зад него. Съгласна с Найден , за мен Мерил и Чарли бяха за злато.  Thinking ако подхвана темата за дамите само Мао взе това , което заслужи.

Корделия,  newsm66 и без да си признаеш щяхме да те хванем , че не си гледала. Joy Joy ами фоторепортажа няма поне 2 любимци на темата и заслужили с това , което ни показаха- Кевин Ван Дер Перен и Шултайс. Това от воле виждам като пропуск. Hug чудесни снимки.

# 574
и без бой си признавам...  Embarassed нямах никво желание да го гледам тоз Шампионат.  Mr. Green

# 575
  • Sofia
За съжаление не коментира Найден , а Иван .при жените също има недоразумения относно скоковете не е едно и също да скочиш  комбинация от 3тулуп3тулуп и да скочиш 3 луц 3 тулуп,обаче тулупите са с по -  високи точки newsm78

# 576
  • MJF
 Embarassed аз 3 пъти гледах вече галата, избирателно де. Да са живи и здрави  Laughing тв, дето предаваха пряко по нета за Европа, че засега са оставили пълните записи на страниците.
Та много ми хареса костюма на Дайсуке на галата и програмата на Kerr/Kerr и как я изпълниха.Тази музика  Exogenesis: Symphony: Part 3 (Redemption) by Muse предполагам няма да допадне на масовия слушател но такава програма и изпълнение имат двамата , че аудиторията замря. Не че е някаква изненада за мен. Аз бих би поставила на 3 място с това , което направиха този път. Да световното в Италия, да Масимо и Файела са ми също толкова любими, предвид че Файела към момента има здрав. проблеми и не са много тренирали след олимпиадата се представиха чудесно. Но реално за мен реда е американците, канадците и Kerr/Kerr.
Споделете вашия обзор.
Kordelia, без бой, защо нямаше желание?

# 577
  • Sofia
Съгласна съм с теб,Италианците нещо са ми бавни и прекалено лирично го раздават Grinning

# 578

Kordelia, без бой, защо нямаше желание?
няма  добри руснаци...  Embarassed Embarassed Embarassed поколението Маринин Тотмянина, Сихуралидзе Бережная, Ягудин... си отидоха от тогава нямам желание да гледам. Нови правила нови оценки следя от време на време но толкоз..  Mr. Green

# 579
  • MJF
 Peace
Аз съм заклет фигфен а и нищо не може да съществува без да се променя.
 Laughing а и ето сега Писеев , промяна...А и след колко от сегашните фигуристи стоят руски екипи.  Party То по-правилно е да се пита колко от сегашните фигуристи не са дори за малко ползвали консултация с руски треньор... Mr. Green да спра, че ще се изкарам русофил. Но когато фактите говорят и боговете мълчат  Peace

# 580
Peace
Аз съм заклет фигфен а и нищо не може да съществува без да се променя.
 Laughing а и ето сега Писеев , промяна...А и след колко от сегашните фигуристи стоят руски екипи.  Party То по-правилно е да се пита колко от сегашните фигуристи не са дори за малко ползвали консултация с руски треньор... Mr. Green да спра, че ще се изкарам русофил. Но когато фактите говорят и боговете мълчат  Peace
че е вярно, вярно е... ама си е друго да си чуя Гимна...  Mr. Green

# 581
  • MJF
  Wink Peace каква била работата.
Тези велики руски/съветски  фигуристи, липсват на всеки фигфен и затова се събрахме в тема Ледников период. Ако не тази година то догодина канал 1 ще отговори на глада за ледено шоу на такова високо ниво и както ние вървим към нова тема, така ще има ново шоу.

# 582
о не знам... за ново шоу... ще видим.  Mr. Green

# 583
  • MJF
alice_ in_ wonderland1, ако ти попадне файл на Шултайс волната но без плямпала по време на програмата и Кър/Кър галата но без  blahblah  "меткай"  Laughing. Достойни са за колекцията ми.
Чак сега след енто гледане забелязах тоалета на Шултайс Laughing. Колко съдии пратих  newsm43  а не им е никак лесно. Как ще оценя изпълнение с едно гледане, на мен профана ми трябват няколко ако трябва да кажа мнение за елементи, камоли да оценя. #Crazy Mr. Green

До началото на новия сезон могат да се случат редица интересни неща. Може но ще видим. То още от днес почнаха де, с Руската федерация и официалния разпад на Мухортова/Транков.
Ще видим дали  разбираемо и оправдано консервативна структура като ISU скоро след новата система ще прави козметични промени.
Надявам се фигуристите да се пооправят здравословно като си починат и т.н.
То още утре май има голямо шоу? Плюша?

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 19:07 от 6o6ul4o

# 584
  • Пловдив
Интересна дискусия - и аз обожавам звездите на руското пързаляне от миналото и от последните години, но и съм фен на този спорт, и нищо не може да ме откаже да гледам. Винаги успявам  да намеря любимци, заради които да следя с интерес, а някои двойки ме изненадват приятно без да си ми любимци. И е абсолютно вярно написаното, че зад повечето успешни състезатели независимо дали от Европа или САЩ, Канада стои руски треньор и руската школа - пример Шпилбанд/Зуева, които диктуват модата в танците.
Ще потърся Шултайс, Шошулчо   bouquet без коментар. Hug

Общи условия

Активация на акаунт