Ледников период 3

• 38 015
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • MJF
alice_ in_ wonderland1, ако-нищо спешно и жизненоважно,  попаднеш и на индийския танц на Мерил и Чарли от сега, от световното. по- хубаво е заснет от камерите този път а и те го-изпълниха още по-хубаво от Ванкувър.  Mr. Green да не повярвате че хваля операторите. Мисля , че перфектно, не знам дали може още... по-добро изпълнение. Толкова скоростни и синхронни туизли и оригинали лифтове  Crazy

И OD на Теса/Скот нямам.

Днес и утре на Kings On Ice, блазе им на зрителите.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 17:09 от 6o6ul4o

# 586
  • Пловдив
 Hug С удоволствие ще ги кача, имам и двете програми, и на мен ми се стори, че бяха по-добри от Олимпиадата. Тях ги пускам с коментари, но поне от Brit. Eurosport, преди когато нямаше Евроспорт на български двамата им коментатори ме забавляваха много и сега дори си търся някои от видеата с техен коментар. А за Шултайс и Кър ще се поразтърся, за сега не намирам нищо без коментар, но веднага щом попадна ще ги сложа тук.
2010 W Davis White OD B.ESP.avi:
http://dox.bg/files/dw?a=67dd00431c

2010 W Virtue Moir OD B.ESP.avi:
http://dox.bg/files/dw?a=fbc429ea8c

Замислих се след като изчетох какво сте  написали и според мен в близкото бъдеще Русия отново ще бъде на върха на стълбицата, защото имат доста млади надежди - при жените двете дами Леонова и Макарова, танците  - Bobrova & Soloviev, Хохлова и Новицки, спортните двойки - Кавагучи/Смирноф, единствено при мъжете им липсва онова, което имаха в лицето на Ягудин, Плюшченко, Кулик, Абт  - състезатели с невероятни скокове и силно присъствие на леда. Може би в близкото бъдеще ще се появи и такъв състезател. 

# 587
  • MJF
alice_ in_ wonderland1 , по евроспорт брит са сладури. слушала съм ги и колко прилагателни синоним на "фантастични" съч чувала от тях  Laughing не знаех дотогава , че има толкова в английския.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 22:15 от 6o6ul4o

# 588
  • Пловдив
alice_ in_ wonderland1 , о евроспорт брит са сладури. слушала съм ги и колко прилагателни синоним на "фантастични" съч чувала от тях  Laughing не знаех дотогава , че има толкова в английския.

Joy Joy Joy О да - когато нещо им хареса определено намират думи да го изразят. И аз покрай тях се научих на доста думи като ученичка. hahaha  Надявам се видеята да ти свършват работа.   bouquet
Мъчно ми е, когато настъпи краят на състезателния сезон, въпреки че за сметка на това има много шоу-програми, и все пак се очертават доста месеци без състезаниял Ще видим какво ще ни поднесе следващият сезон.

# 589
  • MJF
  bouquet  о ти си писала, аз щях да допълвам но се оправях с другата си мания, че има много нови фенове в темата на Майкъл а се възобновиха радио-партитата та им помагам на лични с техн. проблеми.
Всичко е за предпочитане пред записи от италианска телевизия, там е парлале нон стоп.

Руснаците не ги мисля, те имат толкова много голям избор от фигуристи, че ...Проблема им е организационен и  че всяко лоби дърпа баницата към себе си в една хм  Wink  Stop  знаем каква система. Състезателите не са им проблема. При всяка школа се случва да има понякога дупка между утвърдените и талантливите нови. Ще мине и този период. И други федерации са го и ще го преживяват този момент.

Свалих  клиповете   Hug, очаквам фенове да пуснат да видим какво творят, Плюша, Ламбиел ..... да видим и кой от обявените реално ще участват. Търпение обаче, а как свикнах всеки ден красоти  Confused .

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 23:12 от 6o6ul4o

# 590
  • Пловдив
 Hug  Да, наистина е така, свикнахме - Европейско, Световно, Олимпиада, а преди това и шоу-програмите. Сега трябва да потърпим малко. Докато се види кой къде ще участва, може и някоя нова гала програма да ни покажат нашите любимци. Ламбиел нямам търпение да го видя, лиспваше ми адски много на това световно.

# 591
  • MJF
alice_ in_ wonderland1, видеата от брит евро-т ме устройват напълно.
 Препоръчвам Ви да видите как играят заедно на леда 4-ма любимци на темата- Плюша, Ламбиел, Жубер и Уиър - добър шоу номер. http://www.youtube.com/watch?v=yvtuacMhnfA
 Санкт-Петербург
Новия костюм на Джони , какво ще кажете за него?  Simple Smile     ла ла
Групова снимка и тук
4-мата краля на шоуто, не е на фокус о знаем кой кой е  Laughing

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 16:57 от 6o6ul4o

# 592
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Шошулчо мерси за страхотните видеа и снимки, особено изпълнението на четиримата сладури е невероятно. Ох как ми се иска да съм там .... А костюмът на Джони е просто уникален, това момче много ме радва с всяко излизане на леда, един запомнящ се фигурист.   bouquet

п.с. Страхотна е тази темичка, приятна и уютна, радвам се, че има фенове на чудесния спорт фигурно пързаляне

# 593
  • MJF
 Crazy този номер с 4-мата на леда е подлудил залата. феновете са се чудели кой по-напред да гледат, тъй като и четиримата нон стоп танцуват и се движат. направо джамбуре  Joy
Има камери гледам. може би ДВД или ТВ програма подготвят  Thinking , то този номер няма как да се заснеме, така че всички фенове да са доволни  Laughing

# 594
  • Пловдив
Търсих да видя дали случайно някоя телевизия не излъчва, но нямам иформация - убедена съм, че веднага щом се излъчи ще има и записи и видеа. Това си заслужава да се види.

# 595
  • MJF
Ами то сега тепърва започва това турне на продуцента на Плюша, така че не вярвам преди края да се пуска видео/тв програма. евентуално след края нещо ката филм за турнето. Днес са в Москва. То Жубер личи , че е изморен а и заради траура в Русия по един номер , по-къса програма, Жубер и Джони не са подготвени с по- лирична програма. Аз искам мил фен да заснеме и пусне Ламбиел с Ne Me Quitte Pas. Макар че още на златната кънка я изпъли покъртително.

Откровенно интервю с Жубер

какви снимки само, 2 ,  3

Хайде в Москва- откриването
вижда се че снима канал Россия 1
Четворката в Москва, виждат се и тук камерите по леда, който разбере за репортаж да казва/пише. 2 с добро качество. Колко са различни и все гениални.
Ne Me Quitte Pas, 2  Heart Eyes 3 +бис+дъжд от рози  Two Hearts
Браян Жубер   superuu Johnny Weir този път на руска песен

Ремарк за новата спортна двойка

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 03:10 от 6o6ul4o

# 596
  • Пловдив
  bouquet И аз ще дебна изпълнението на Ламбиел - той подбира винаги такива силно въздействащи музикални съпроводи - Un giorno per noi  на Джош Гробан беше вълшебно, а сега и това.

# 597
  • MJF
Финал шоу 1   2
номерът " 4 краля" втората вечер го изпълниха по-добре, вече отрепетирано  Simple Smile.
Мухортова-Траньков 31.03.2010 изгледайте го до края  Naughty  логично тъжен момент, но ако и тя и той продължат със спортта-успех.

# 598
  • Пловдив
 Hug  Христос Воскресе за всички фенове на фигурното пързаляне!

# 599
  • MJF
воистина. На 2 април е станала много хубава гала в стокхолм. http://www.youtube.com/watch?v=Fc9mc5CjHyQ  Simple Smile
Плюша
Adrian Schultheiss - Carmen  Laughing

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 22:20 от 6o6ul4o

Общи условия

Активация на акаунт