Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
-
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
-
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
-
Кой спечели в Ледниковия период?
-
Какво се случи с Наталия Мишкутенок след участието й в Ледниковия период?
, която беше в ролята на феята; мащехата е учителка по балет и съответно дъщерите и и Пепеляшка са в класа и. Лордът организира фестивали по случай завръщането на сина му от пътешествие. Балетното училище също е поканено да играе Лебедово езеро в чест на сина му. Вечерта преди представлението, Лордът и сина му отиват да им пожелаят успех. Мащехата представя само дъщерите си. Случайно преди да си тръгнат, синът се натъква на Пепеляшка.
И така любов от пръв поглед.
.

понеже има неща/ фигуристи/номера , които искам да видя а почти няма видеа нито от сега нито от 2009
. В течение съм на тези за мен много неприятни новини. Дано заболяванията на Новицки не са много сериозни
. Дано Яна Хохлова има професионален късмет от тук нататък 
Мерси, невероятно е изпълнението на Албена и Максим - Luna tu, беше чисто удоволствие да го изгледам.
Много странно ми звучат тези изисквания, но наистина нека гледаме напред. Резултатите може да са добри.