Ледников период 3

• 38 079
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • MJF
читейки на сайта на олимпиадата, познавайки стила на изказвания на Плюшченко пред медиите се  Laughing

"I am not prepared to skate well and lose," Plushenko complained to the state-owned news agency RIA-Novosti. "This is men's figure skating - not ice dancing."

с едно изречение се казва всичко. smile3501

Crossing Arms не мога да намеря програмата на "Вода". Щом индийски ритми пресъздават успешно и български няма да ги затруднят. една ледена ръченица  Joy

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 15:36 от 6o6ul4o

# 256
  • Sofia
Умее и да говори освен да скача, голям образ е Simple Smile

# 257
  • MJF
 Coffee засега по  BBC sport директно.
REED Allison /JAPARIDZE Otar-чудесна хореография, бавничко пързаляне. CAPPELLINI Anna /LANOTTE Luca brava а и добре че разрешиха текст на музиката.не мога да ги позная, особено дамата с премяната за програмата- браво.HOFFMANN Nora /ZAVOZIN Maxim хубава хореография, сложни туизли. SAMUELSON Emily /BATES Evan красива програма с оригинални хрумки но ми липсваше сложност на някои елементи, получиха съдийско рамо. REED Cathy /REED Chris красив танц. O Zorbas само на моменти ми хареса хореографията, язък за хубавата музика, не е за тях тази хапка, музиката изисква скорост и перфектна техника.
Вери, чудесно е че имам компания. получава се състезанието и спектакъла.
 Руските ми любимци KHOKHLOVA Jana /NOVITSKI Sergei поредна силна програма. миналия сезон имаха убийствени програми. сега малки грешки.  Satisfied
DELOBEL Isabelle /SCHOENFELDER Olivier хореография, артистизъм чудесно.Lifts Exceeding Duration     1.00
Платов този сезон хубави програми с оригинални елементи но липсва качество на туизлите KERR Sinead /KERR John, COOMES Penny /BUCKLAND Nicholas.

FAIELLA Federica /SCALI Massimo  newsm44 наслада за сетивата. е много им отива тази програма. брава.
DOMNINA Oksana / SHABALIN Maxim  Twisted Evil много хитро, и къде е скоростта , особено на туизлите?!
DAVIS Meryl /WHITE Charlie програма и представяне чудесни. на тази сложна за моето ухо музика направо ме изненадаха приятно с програмата си.  Party

PECHALAT Nathalie /BOURZAT Fabian браво, на европейското не разпознах Nathalie с променения цвят коса. добро представяне.
VIRTUE Tessa /MOIR Scott оле!
BELBIN Tanith /AGOSTO Benjamin чудесна програма.
От първите две двойки не мога да определя , коя програма ми по- хареса. Имаше завишени оценки, но като цяло приятни  близо 6 часа.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 05:44 от 6o6ul4o

# 258
Аз изпуснах първите 4 двойки, защото по сайтовете, където гледах беше обявен час 19.45ч т.е. 2.45ч бг време.  Confused

Китайци играят сиртаки. Simple Smile Пратиха ги на 8 временно място, дадоха малко точки за изпълнението.

Аууу как ощетиха англичаните Пени и Никълъс! Бяха много добри.

Излишно е да казвам, че засега водят нашите "любимци"- дадоха им 62 точки. Преди тях на 1-во място бяха Фаела и Скали / 60точки /. И си казах: нямам търпение да го съобщя на София.  Wink
Кан кана на французите не упях да видя, прекъсна ми предаването онлайн. Те са трети. А на 4-то място са Кър, които също харесвам.
Остават още 5 двойки.

Последно редактирам. Simple Smile
Такам...канадците Теса и Скот водят засега с испанското фламенко. Втори са американците Мерил и Чарли с индийския танц. Бяха много готини. Трети останаха Оксана и Максим. Италианците са на 5 място.

Като цяло много ми хареса, беше зрелищно. Много хубави костюми. Израелците ми допаднаха, но им дадоха малко точки.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 05:56 от Вери

# 259
  • Sofia
Голям спектакъл спретнаха танцовите двойки , истинско шоу , забравих да гледам за оценките.
Най много ми харесаха Чарли и Мерил и Фаиела и Скали.Канкана на французите беше рзкошен и Кър имаха готини костюмии страхотен завършек на програмата.

# 260
и на мен ми харесаха файела/скали най-много.
не видях сиртакито на китайците, но Hug
а кой беше казал: класиране, каквото и да е, само недоразумението домнина/шабалин - не?
на път е това желание да се осъществи Peace
само че и файела/скали са далече от медалите Cry но представяте ли си и 3-те медала да останат в северна америка? руснаците биха си посипали главите с пепел.
честно казано нищо не разбирам от оценяването при танците. остава единствено удоволствието от спектакъла, който двойките предлагат.
в очакване на волната сме Peace

# 261
Програмата за довечера:

http://www.ctvolympics.ca/figure-skating/results-and-schedules/e … 01011%3A14%3A31PM

Ще звучат Металика и Адажиото на Албинони

# 262
  • MJF
 Laughing ще трябва да се поспи по някое време, че каква волна следва  Party
наистина беше цял спектатъл оригиналния. то танци, то костюми, то музика чудесно.получи се отново настроението след пълните с грешки програми при мъжете. вярно тук няма подскоци но е мнооого сложно. и аз не разбирам професионално от оценяване но благодарение на коментатори  фигуристи забелязам каквото трябва в туизлите ... видях оригинални поддръжки. Вкл. и Албена е обяснявала и Ина Демирева....iСнощи гледах по BBC с гост коментатор Robin Cousins, харесаха ми коментарите
 малко се чудя на китайските треньори защо толко голяма хапка са дали на двойката си , но пък ние чухме  Теодоракис отново след Вернер.
погледнах и аз музиката за довечера. Адажиото на Албинони е на китайците.
Много интересни са фамилията REED. И трите деца на олимпийския лед наведнъж. каква радост за близките. даже довечера са един след друг  Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 14:56 от 6o6ul4o

# 263
  • София
Тази нощ се събудих в 3.00 часа за да гледам танцовите двойки и не съжалявам. Беше чудесно. Канадците и американците ми напълниха душата. Другите двойки и те бяха прекрасни. Страхотни изпълнения на оригиналния танц. С нетърпение чакам тази нощ, волната програма.

# 264
  • MJF
2.45  българско време започва. за да няма объркване.
гледам по руската повтарят оригиналния танц. е като програма  и изпълнение  най ми хареса DAVIS Meryl /WHITE Charlie от първите 4 двойки. на Igor Shpilband, Marina Zueva  smile3501

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:56 от 6o6ul4o

# 265
  • MJF
гледам , гледам провокираха ме да пиша обаче току що видяното представяне на   Sinead /KERR John страхотно Crazy Crazy Crazy . DELOBEL Isabelle /SCHOENFELDER Olivier също  Crazy програма на един дъх.Чак сега оценявам жар птица на KHOKHLOVA Jana /NOVITSKI Serge. на европейското понеже видях програмата за първи път и първосигнално се разсеях от многото цветове на леда  Crazy Яна за пореден път ме смайва какъв акробат е на леда . Браво. С програмата на KERR/KERR просто са технически най  в поддръжките thumbsup. Изобщо и трите двойки показаха това , което чакам цяла вечер.
"младежите" се предстаиха повече от чудесно. с грешки но със старание, кой повече, кой по-малко. Съдиите за вечерта ги забелязах , чак когато "надуха" за първи път според мен чувстително оценка SAMUELSON /BATES.и от там нататък почнаха поетапно да се развихрят  Mr. Greenстига им толкоз внимание от мен   bowuu Coffee
аз открих топлата вода. гледам волната по EBU няма коментатори .гледаш и слушаш реално като в залата. а аз се мъча досега с коментатори бъбрещи по време дори на програмите и забавляващи се да сочат грешки
   Coffee Nerd очакмвам последната петица.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 06:13 от 6o6ul4o

# 266
Златото е в Канада. Бяха страхотни! Браво!   bouquet
Всъщност те, Чарли и Мерил, италианците ме оставиха без дъх!
Руснаците дори и трето място не заслужават.

оригиналния танц. е като програма  и изпълнение  най ми хареса DAVIS Meryl /WHITE Charlie от първите 4 двойки.
И на мен.  Heart Eyes

Израел тази вечер също много ми харесаха, настръхнах. Танцуваха на музиката от филма "Списъка на Шиндлер".
За Кър, Изабел и Оливие съм на същото мнение като Шошулчо. Simple Smile Жар птица не успях да гледа, занимаваха ме.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 07:07 от Вери

# 267
  • MJF
току що наградиха медалистите. стълбите са само три а на олимпиадата тази вечер имаше повече майстори.
Гледах олимпийски галаспектакъл. Благодаря на тези таланти , че ми дадоха такава голяма доза наведнъж от това синтетично изкуство  Heart Eyes дълго ще ме държат положителните емоции за което им благодаря.

Какъв късмет имат DAVIS Meryl и WHITE Charlie, че са се събрали -2 природни таланта.ползотворна работа на екипа им за да ни радват и за напред. Програмите на FAIELLA Federica /SCALI Massimo и VIRTUE Tessa /MOIR Scott бяха една след друга просто ми се сляха и двете лирични, нежни, въздушни...  Wink не знам дали изобщо съм мигнала в паузата.
BELBIN Tanith /AGOSTO Benjamin  Rolling Eyes мммм първите години,съвсем млади и зелени  като единствена амер. двойка на ниво бяха крещящо  "бутани" напред и сега са жертва на това. от 2, вече 3 сезона , откакто са при сегашните им треньори се развиха и станаха майстори нооооо пусто човека има памет.
Домнина/Шабалин са ми нещо като Лисачек в танцовото пързаляне. Това за Белбин/Агосто важи и за тях но има и други неща, които ми липсват в тази двойка за да са автоматично показали/не показали на първо място.Тази галавечер това се видя много ясно , че танцовото не започва и не свърша с тях.

Ще  видя дали ще мога да изгледам пак първите 10 тина програми. Дано ги качат някъде ънблок Laughing

за тепърва гледащите, обърнете внимание колко много нови поддръжки има в програмите , много от тях са и свръх опасни . гледам ги със смесено чувство като четворните скокове в комбинация  Crazy

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 07:53 от 6o6ul4o

# 268
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Добро утро на феновете на фигурното пързаляне. Мерси че ме упътихте към темичката, къде спах не стана ясно, че не я видях. Наистина какъв спектакъл ни поднесе тази олимпиада, признавам по-добър от 2006, там ми идеше да си тегля куршума на първите три изпълнения с изключение може би на американците. Канадците са толкова сладки че нямам думи за тях - а изпълнението им заслужи златото, такава нежност - за Домнина Шабалин мисля, че и третото място бе повечко, но все пак Русия трябаваше да хване медал, че иначе Писеев щеше да получи инфаркт. Иначе в топ 10 имаше само стойностни изпълнения.  Ако ме потърпите след малко ще пиша кои ме впечатлиха и защо, а ако има желаещи по-късно мога да кача изпълненията на най-добрите.   bouquet

# 269
вълнуваща нощ е било, а?
аз отново ще се задоволя със записа сега в 9:30 по евроспорт. дано поне първите 5 двойки дадат. има ли някой представа дали някоя телевизия ще предава по-пълен записа на волната от нощес? пръхвърлих програмите на първа и втора немски, но фигурното не е включено.
руското танцово пързаляне традиционно ме е дразнело и се радвам, че да далеееч на трето място. та за тях това си е катастрофа. очевидно руската федерация по фигурно пързаляне има сериозни проблеми. всъщност в момента те в нито една от дисциплините нямат шампион. изключвам плюшченко, но той и за това се завърна тази година на леда, защото беше единствената им надежда за злато. домнина/шабалин са почти посредствено недоразумение.
и тък като съм почитател на европейското фигурно пързаляне, фен съм на файела/скали и делобел/шонфелдер. нищо, че последните изместиха нашите албени и максим преди няколко години от златото. харесва ми пързалянето. напомнят ми някак си на марина анисина/гуендал пиезера.

Общи условия

Активация на акаунт