Ледников период 3

• 38 014
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • MJF
В Братислава  "4-те краля"
Плюши+Ламбиел+Амодио+Брезина. Четвъртия е Брезина наистина, правилно съм гледала  Naughty не мога да объркам стила на скачане. Някой е сбъркал с инфото където видях първоначално клипа. Реших да редактирам навреме. Mr. Green не се заблуждавам лесно.

По съседство се сетих за един от любимците ми, за който от Япония не съм попаднала още на видео но пък търсейки се оказа че има от участие в Чехия тези дни. Tomáš. Имам въпрос. как е името Томас/Томаш?Дано продължи със състезаването.
Този спорт им взима здравето, като повечето други а кокалите ни са за цял живот.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 01:18 от 6o6ul4o

# 616
  • MJF
 newsm74

В неделя 18 април от 11,30 мин. по нета ще има излъчване на Festa On Ice от Сеул. Според мен 6 ч. ни е разликата със София но проверете си да не бъркам. В Сеул е от 17.30 ч на 18 април.Пробвах сега и отварям 3 от посочени връзки без проблем.  Crazy на мен и една работеща ми стига thumbsup Препратката е към темата за феста в един от форумите за фиг. пързаляне, линковете са в постта на HisWeirness 13 април , 02:40 AM на първа страница.

на живо по интернет

# 617
  • Пловдив
  bouquet Чудесно - записвам в календара - 18 април, и запаметявам линка. Благодаря, с нетърпение ще чакам това шоу!

# 618
Томаш е.
В неделя дано се класирам, че тук ще е 4.30ч сутринта.

Всички са страхотни, така се раздават на леда! Пълнят ми душата.  Hug

# 619
  • MJF
 Laughing подгрявка за неделя. Вече тренират-затова и става хубав спектакъл, поне като съм гледала 2009 и 2008. Снимки- няма да описвам , ще ги познаете?!    newsm78,        Thinking,        Simple Smile,       newsm56 4470  ,   Mr. Green и той тук, повишена трудност,       Popcorn . Като разгледах снимките ми стана студено.

Още интересни снимки http://blog.naver.com/mvpda/10084555464

Вери, как се класираш в ранни зори, много лед ти се събира в неделя  cold

Добавям изтекъл клип от Япония  Wink досиетата се отварят "на час по лъжичка"
Shen/Zhao SOI Japan прекрасни
Жубер на качествен запис. В цялата си прелест, отпочинал, с настроеие.
Assasymphonie

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 16:39 от 6o6ul4o

# 620
  • MJF
Още снимки. Една от дамите на леда не я разпознавам, евентуално канадски фигурист?! От Япония- отворила се към света, едва се прокраднаха по едно клипче на неяпонските фигуристи, и по-малко и от това техни снимки. Хм а и там е Sony  и сие, корпорации-конспирации  Mr. Green
Festa On Ice с 3 представления, но всеки ден още от репетициите и тв анонси, и клипчета от репетициите и снимки включително на некорейските участници.Билетите продадени, телевизионни права и излъчвания ясни ...авторски права ясни. Пиша го защото без да искам разликата е отчетлива. Състава много ми харесва и при толко репетиции очаквам да ми допадне феста. Wink а има и от "любимците" ми на състезателния лед -Д/Ш, Чан.
Репетиции, още 

# 621
  • MJF
Днешното шоу в Сеул мина и има и много и качесвени снимки, от които лъха настроение.
Ще пусна тук малко от тях за желаещите да видят предварително моменти преди неделя.
1 , 2 , 3 , 4 , Min-Jung Kwak , Yuna Kim , грации , 8 , 9 , Kiira,пропускам снимките с електриково зелената рокля  Mr. Green , 11 , Brian Orser активен участник ,  Crazy ,   #2gunfire и още много.

Гледайки Мао и Юна виждам как могат да се пързалят с емоция, експресивно, но явно на някои от големите спортни събития постигат такава концентрация, че на такива като мен тогава ми липсва именно чувството.
От костюма на Томаш очаквам сиртаки програмата, макар че този сезон той има още 2 чудесни програми и може да ги  изпълни 3-те дни в различни комбинации.
Жубер е загадка. От облеклото не разгадавам програмата. След подсказване номера е Мадлен.
Жанг/Жанг - волната.
Иля Кулик 100% нещо интересно.
Д/Ш Joy в бяло, зелено, червено. Не съм изненадана.
Брайн Орсър е чудесна идея да покаже какво може. От това , което видях на запис страхотен на леда.
видео  Party
За неделя пише , че ще почва в 18ч Сеул/ 12ч София промяна в инфото

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 19:09 от 6o6ul4o

# 622
  • MJF
А.Денкова-М.Ставиский Зомби, 2 с този номер са се представили в Нюрнберг. Повече инфо тук и  снимки Изобщо не виждам качествени записи на техни изпълнения, направо изчезнаха от погледа ми  Thinking Crossing Arms Снимки на Албена и Макс от Германия 1

Тихонов/Петрова вече на леда

По Первый канал по програмата за днес пише 16:00 Премьера. "Татьяна Навка. Лед и пламя", което е 15 ч наше

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 02:00 от 6o6ul4o

# 623
  • Пловдив

По Первый канал по програмата за днес пише 16:00 Премьера. "Татьяна Навка. Лед и пламя", което е 15 ч наше

Току що погледнах програмата... ние гледаме ОРТ международное и там е от 17ч. което е 18ч наше (това за Булсатком говоря, както и за Евроком България ).... в часовият пояс на Германия са.

# 624
  • Пловдив
 Hug Колко имам да разглеждам, следобяда минах да видя какво ново, това за Навка ще го пропусна т.е. пропуснах го , тях не ги обичам преди Пинко розовата пантера от 2002, винаги са ми били безлични. За сметка на това, когато става дума за шоу, Татяна Навка се справя блестящо - не мога да отрека.  Зомбито на Албена и Макс е превъзходно - много ме радва .
И да добавя  - радвам се, че изпълнителите подбират различни програми за тези спектакли - да ги видим в различна светлина, и без напрежение и умора.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 23:33 от alice_ in_ wonderland1

# 625
  • MJF
 Embarassed , срам. от толко тренировки тази година с различни часови зони да объркам съседната, който пише по нощите  Mr. Green.
_Пепи_ , мерси че забеляза грешката в инфото. Аз понеже гледам орт по нета и го ловя по време на основния канал само дето съм извадила , вместо да добавя 1ч. Но не знаех че по тв в България се предава международен вариянт. Полезно инфо за мен, понеже се е случвало близки на разстояние да казват , че дадено предаване не е започнало още по телевизията а аз вече го гледам в нета а то каква била работата. Laughing
alice_ in_ wonderland1 и аз не съм го гледала, достатъчно ми е че ще гледам Д/Ш днес  Mr. Green Проверих линковете днес - работят, така че ако вулкана позволи  Joy утре се  Popcorn tv в 12ч

# 626
# 627
  • Варна

Току що погледнах програмата... ние гледаме ОРТ международное и там е от 17ч. което е 18ч наше (това за Булсатком говоря, както и за Евроком България ).... в часовият пояс на Германия са.

Аз така и не разбрах - разделили ли са се с Жулин?  newsm78

# 628
  • MJF
 Mr. Greenкакво телевизионно излъчване на такова хубаво шоу. Блазе на зрителите в залата и чакам фенове да пуснат HD записи само дано са без тази бърборана  ooooh!. Предаването не заслужава повече коментар, виртуално режисьор, оператори и водещата  ladyuu нонстоп blahblah бяха достатъчно линчувани. Добре че дадоха двете програми на Кулик и на Shae-Lynn Bourne и по една на Томаш и Жубер иначе.... ooooh!
StartНачалото   Hands Clap и 2, което въобще не дадоха по тв  ooooh!
Груповия номер на дамите във винен цвят
Yuna Kim & Brian Orser 007
интересни кадри
Томаш Always Look On The Bright Side Of Life  Hug
Кулик Mustang Nismo Hug
Patrick Chan  Don't worry, be happy ето това е нещо добро от Чан като програма.

# 629
  • MJF
"Секрет" от Япония Tessa Virtue & Scott Moir
Програма, която аз виждам за пръв път Florent Amodio Marinera de Levante (Poeta), която много му отива.
 Stop Stop намалете си звука предварително ако отваряте това Brian Joubert - madeleine Festa on ice smile3525

И сега няколко различни погледа върху програмата "Зомби" на Албена и Макс. За мен е поредния техен шедьовър. Дали ще я видим някога и тук в България?! Понеже виждам ника на youtube потребителя та да споделя , че от съвременните утвърдени танцови двойки харесвам и почитам именно пързаляне/творчество/програми/стил  като тези на Повилас/Дробязко и  Албена /Макс.
1, 2

Общи условия

Активация на акаунт