Ледников период 3

• 38 019
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Атлантис, Галактика Пегас
http://www.youtube.com/watch?v=Io8q8UkEYWg
това беше ново за мен. Тук Жубер е много артистичен  Peace

# 631
Здравейте, мили момичета!
Мен още ме държи емоцията от спектакъла в неделя. Беше страхотно, вълнуващо, зашеметяващо. С чувство, любов, нежност и отдаденост играха. Бяха перфектни. Без нито една грешка. А какви поддръжки имаше...настръхнах, насълзих се. Излезнаха на бис. Залата беше пълна- млади хора и деца. Дъщеря ми също беше въодушевена и запленена. 2 пълни часа. Как не се измориха. Такава енергия. Прекрасни костюми. Това, което най-много ме впчатли беше танцуването на един крак, когато беше сцената с пробването на изгубената обувка/кънка. И другото- мащехата беше по корем върху главата на съветника на Лорда; започна едно щуро въртене в кръг без никой никого да държи.

Музиката...имаше от самата Пепеляшка на Прокофиев, от Лебедово езеро, ирландска музика и съответно стъпки, Подмосковньие вечеря.

Сценарият...майката на Пепеляшка умира; баща и е часовникар; отглеждат я хората от града и една хитана  Wink, която беше в ролята на феята; мащехата е учителка по балет и съответно дъщерите и и Пепеляшка са в класа и. Лордът организира фестивали по случай завръщането на сина му от пътешествие. Балетното училище също е поканено да играе Лебедово езеро в чест на сина му. Вечерта преди представлението, Лордът и сина му отиват да им пожелаят успех. Мащехата представя само дъщерите си. Случайно преди да си тръгнат, синът се натъква на Пепеляшка. Simple Smile И така любов от пръв поглед.  Laughing В деня на представлението едната щерка отказва да участва, другата си изкълчва крака. Тогава обявяват "Пепеляшка в ролята на Одета". Лордът толкова е впечатлен, че организира маскен бал. раздват покани, но мащехата и дъщерите и пропускат, защото някъде се бяха запиляли. Тогава тя решава, че ще открадне поканата на Пепеляшка. В крайна сметка хитанката и помага да отиде на бала, но при условие да си тръгне преди 12. По-натам историята ви е известна. Simple Smile

Трупата е изцяло руска. Вие сте по-запалени фенове от мен и сигурно ще ви говорят нещо имената им. Ако искате, мога да ги напиша.
В Performance creative equipe участват Албена и Максим, Евгени Платов.

Аз лично не съм снимала. Беше забранено. На 2-3-ма даже направиха забележка.
Оскъдни клипета в тубата:
http://www.youtube.com/watch?v=OHfQdQ0AxsE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CwxGnNKBBJ8
http://www.youtube.com/watch?v=Os7kmA46zrI
http://www.youtube.com/watch?v=2FrY08TXe8I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KCkbOptwmQw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vNHWW4Bo-h4
http://www.youtube.com/watch?v=Yqd6RMeAKPU

Момчетата в черно-златисти костюми символизират часовника.

Тук има снимки:
http://www.laplacedesarts.com/pda-famille/1329/cendrillon-sur-gl … ice-stars.fr.html

Това мисля, че исках да споледя. Благодаря ви, че събудихте заспали чувства в мен с любовта ви към това изкуство! Simple Smile   bouquet

# 632
  • MJF
Вери , мерси много за споделената информация. Източник от мястото на събитието е безценен за мен   bouquet
 Аз съм от тези дето само по нета и тв гледат такива красоти все още. Разгледах записите, които пусна а и страницата на проекта The Imperial Ice Stars и си представям каква наслада за сетивата е на живо- музика, декор, тоалети, осветление ... и майсторството на участниците, ехххх.

Kordelia, а какво ще кажете за този Жубер?! madeleine и отново Madeleine , лоши записи но се вижда  Бриан Party.

Този фен е бил на хубаво място на FOI , е не на първия ред но добър ъгъл за записи Финал

Един хубав запис на съвместния на Savchenko/Szolkowy & Volosozhar/Morozov
Като цяло в тубата има много записи от Kings On Ice тура но повечето с лошо качество и все на едни и същи от състава. А тура като е в Украйна Волосожар/Морозов , Савченко/Szolkowy  са на "родна" земя.

Снимка Петренко, Ламбиел, Плюшченко, Амодио
Статия на руски «Короли льда» с украинской окраской

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 14:10 от 6o6ul4o

# 633
  • MJF
Натъкнах се на записи от Острава и на другите участници в тура Крале на леда и понеже досега все гледах записи на обичайно заподозрените споделям тези:
Robert Cording yes
Robert Cording + Oleksiy Polishchuk yes
Т.нар. акробати са страхотни както винаги, с тези стеснени пързалки и интимния контакт с публиката си е  Party а Флоранс Амодио навсякъде се раздава до край за публиката, ще му стискам палци следващия сезон заедно с Денис Тен.

4 Kings Ostrava, Киев

# 634
  • MJF

днес от 19 ч запис на "Короли льда" в Одессе
Ще пробвам какво ще се окаже, отчитайки малката пързалка и т.н. Но пък си е радост ако записа е качествен.

# 635
  • MJF
 Party снимка Зомбита от World's Best On Ice. Публиката впечатлена и доволна за пореден път. Ето още снимки от шоуто    photo и ощи много хубави снимки
Воларето на Томаш от Корея най-сетне се появило Томаш Вернер Volare все така.
За почитателите на Джони едно много красиво, лирично Johnny Weir, Heartbroken

за истинските любители нещо от тази година от Torvill and Dean 2010 Bolero - Dancing on Ice

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 00:07 от 6o6ul4o

# 636
  • Sofia
Вси4ко което си дала като линк е фантастично newsm10 newsm51

# 637
  • Пловдив
Вери благодаря за споделеното наистина е много интересно, аз за съжаление напоследък не влизам често, надявам се да ме извините за което!   bouquet  bouquet Иска ми се някой ден и аз да присъствам на същата магия, дори по време на състезания като световно и европейско се чувствам прекрасно, а какво говорим ако е на живо и е такъв спектакъл.

Аз бих могла да ви споделя  информация за Яна Хохлова, която може би няма да се състезава със Сергей Новцки от следващия сезон,а с друг партньор - Фьодор Андреев, като техни треньори се спрягат Шпилбанд и Зуева. Всичко това заради проблемите на Сергей в здравословно отношение. Ще видим какво ще се случи новия сезон.

# 638
  • MJF
smile3509 не можах да се стърпя докато ги разглеждам да не  ви ги предложа. Пак са от World's Best On Ice.  Crossing Arms понеже има неща/ фигуристи/номера , които искам да видя а почти няма видеа нито от сега нито от 2009  Crossing Arms
alice_ in_ wonderland1  bye. В течение съм на тези за мен много неприятни новини. Дано заболяванията на Новицки не са много сериозни  Praynig. Дано  Яна Хохлова има професионален късмет от тук нататък  Praynig . Жалко за тези мои любимци като танцова двойка.

# 639
  • MJF
Вече има и видеа , които не са мъка за очите и ушите.

Kings on Ice - Prague , 2, 3
Festa On Ice-Opening, Festa On Ice - Minjung Kwak, Festa On Ice- Brian Joubert

Heart Eyes находка.  Crossing Arms как ги надписват тези клипове, че да не ги намери човек.
World's Best On Ice Albena & Maxim и второто Luna tu красота.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 01:00 от 6o6ul4o

# 640
  • Пловдив
Hug Мерси, невероятно е изпълнението на Албена и Максим  - Luna tu, беше чисто удоволствие да го изгледам.

# 641
  • MJF
"секрети" от Япония
Tatsuki Machida
Yuko KAWAGUCHI - Alexander SMIRNOV тази програма колкото пъти я гледам толкова пъти забелязвам нещо ново незабелязано  Crazy
Tomas Verner
stephane lambiel
А тази програма на Бриан я виждам сега за първи път. Lets Twist Again  newsm26

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 01:48 от 6o6ul4o

# 642
  • Пловдив
 Hug Hug Аз отново идвам с инфо - има изменение на правилника за танците - май официално няма да имаме задължителен танц и оригинален танц, а ще бъде short кратък, както при другите дисциплини. Има и рестрикции относно музиката - тя трябва да е позитивна, каквото и да рече това. Общо взето опитват да отнемат малко по малко това, което прави фигурното пързаляне красив спорт. Но ще видим какъв ефект ще възпроизведе това.

# 643
  • MJF
 alice_ in_ wonderland1, аз гледам за сега ведро на предложените промени. Задължителния танц да остане при юнорите. Иначе от икономическа гледна точка сегашния  формат на световното е много тежък, включително и за състезателите. Административни промени се очакват и при синглите. Тези кратки с над 50 участници по цял ден .... и заклети фенове и съдии  #Crazy Simple Smile
Надеждата при танците ми е, че кратката ще остане подобие предимно на сегашния оригинален- истинска  гала  Party Hug

# 644
  • Пловдив
alice_ in_ wonderland1, аз гледам за сега ведро на предложените промени. Задължителния танц да остане при юнорите. Иначе от икономическа гледна точка сегашния  формат на световното е много тежък, включително и за състезателите. Административни промени се очакват и при синглите. Тези кратки с над 50 участници по цял ден .... и заклети фенове и съдии  #Crazy Simple Smile
Надеждата при танците ми е, че кратката ще остане подобие предимно на сегашния оригинален- истинска  гала  Party Hug
Наистина е хубаво да гледаме позитивно, но аз сигурно съм от малкото фенове на задъжителните танци и си имам в колекцията и  много такива  #Crazy Ще ми липсват доста, но щом е такова решението. Програмата на танците е най-тежка, но пък едно време имаше по 2 задължителни, а преди това и по 3. Та общо взето явно се е клоняло към такова решение, а и всички знаем че няма много публика по време на задължителните танци.  И се надявам новия формат на този танц да ни носи много хубави мигове.
Това за сингъл състезателите е правилно, би било по-добре да се разделят на 2 дена или нещо подобно - не е работа да се гледат 40 състезателя при мъжете и 50 при жените.
Всъщност в правилника ме озадачи позитивната музика - малко станно определение, защото има програми със силно драматична музика, които са били шампионски, нима сега заради изискванията ще трябва да се въздържат състезателите от тези  парчета. Ние се оплакваме, че има много приписвни мелодии ама като си представя позитивната музика защо ли си мисля, че тогава наистина ще ни приспят.  Joy Joy Joy
Имаше и изисквания за подръжките, такава като на Теса и Скот не е позволена, със скок в нея, другото изискване което ми направи впечатление бе: ако в програмата има някаква разказана история, то тя трябва да е ясна.  hahaha  Много странно ми звучат тези изисквания, но наистина нека гледаме напред. Резултатите може да са добри.
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт