Подготовка за "Зимата" Отопление с КОНВЕКТОР

• 183 402
  • 171
  •   1
Отговори
# 15
От 3 години ползвам конвекторни радиатори на тази хирма Айрлек.Отоплявам голям хол в къща,имам два от по 1750вата.Нямамме изолация.Топли идеално,на стената са монтирани,на 1 метър от пода,не заемат място.Нооо,през отоплителния сезон сметката ми не пада под 300лв.През лятото сметката ми с бойлер и всичко друго е 30 лв.Удобството явно се заплаща Money
Ако ползваш само един радиатор,може би ще е по-евтино.Също така аз не ги изключвам,а когато ни няма през деня ги намалявам.Успех с решението Peace

# 16
От 3 години ползвам конвекторни радиатори на тази хирма Айрлек.Отоплявам голям хол в къща,имам два от по 1750вата.Нямамме изолация.Топли идеално,на стената са монтирани,на 1 метър от пода,не заемат място.Нооо,през отоплителния сезон сметката ми не пада под 300лв.През лятото сметката ми с бойлер и всичко друго е 30 лв.Удобството явно се заплаща Money
Ако ползваш само един радиатор,може би ще е по-евтино.Също така аз не ги изключвам,а когато ни няма през деня ги намалявам.Успех с решението Peace

това ме отчайва ..... 300 лева за ток са прекалено много ....
имам и един друг въпрос
след последното разместване в къщи се получи така че евентуално конвектора ще бъде на около 1м метър от кошарата на малкия това дали ще е проблем

# 17
Малко куцо се включвам в тази тема но,и аз имам конвектори 2-а бр.и в упътването за монтаж е посочено че, се монтират на максимално 25-ет см. от пода на помещението.Не съм много запознат но щом хората са написали 25 см. не знам какви са тези метри от пода за който си говорите.

# 18
Аз съм от години изцяло на отопление с тези:

Програмируеми са и са много икономични..

# 19
дай малко повече инфо фирма ,цена  нещо от сорта иначе изглеждат добри на вид .......аз ползвам норвежките Адакс не мога дА КАЖА ЧЕ СА МНОГО ДОБРИ  #Crazy

# 20
дай малко повече инфо фирма ,цена  нещо от сорта иначе изглеждат добри на вид .......аз ползвам норвежките Адакс не мога дА КАЖА ЧЕ СА МНОГО ДОБРИ  #Crazy

Тези също са на Адакс, само че най-новият им модел.. Настройват се електронно на различна температура за различните часове през деня..
Аз съм супер доволна, от 7 г съм на Адакс - никакви проблеми и стоплят светкавично..
Тези (Нео) сега ги сложих и още нямам конкретни впечатления..
250-300 лв им е цената..

# 21
  • с/у ОколоМръсТното

колко 'много'?
Колко кВт харчат и колко кВт отдават?

# 22
  • Sofia
И аз се записвам тук, че съм на същата вълна. Peace

# 23
Масленият харчи много, да. За мен не е опция, макар да имам такъв. Май към конвекторните ще се насоча...  Thinking А в банята ще сложа духалка от тия, дето са специално за баня - едни плоски с поставка за хавлия отдолу.  Peace
Какви са тези духалки за баня?Би ли постнала снимка,моля?!

# 24
масленият нацяло ли го отхвърляте newsm78повече ли гори от конвектора,и тои не стои ли топъл след като се изключи

# 25
И мен в момента много ме занимава въпросът с отоплението.
Миналата зима се топлихме с климатик, хем скъпо, хем не много топло.

Благодаря на всички включили се   bouquet

# 26
  • Под Сините камъни
Аз съм от години изцяло на отопление с тези:

а къде се предлагат?Имали ги в магазините или се купуват по интернет?

# 27
Имам питане..
Днес купихме това-
http://www.tesy.com/household_eng.php?catid=40&product=364#
най-големия вариант, който е 2400вата.
Монтирахме го и тн,пуснахме го..и вече 15 минути няма никаква промяна в температурата на стаята, а до него е лееко топличко, но в никакъв случай горещо, както би трябвало да е.
Гледам, че всички пишете, че ви държат много топло, въпросът е дали нещо е прецакан самия конвектор, или?

# 28
Аз също ползвам ADAX от 3 години, от серията Галмох. Икономични са, с електронен програмтор. Настройва се по-желание. Много съм доволна. Намират се зад хотел "Родина",  ул. "Йоаким Кърчовски" № 8, тел. 02, 9515943. В събота работят от 10.00 до 14.00. На Сторйко имат щанд и мисля,че имат отстъпка 10%.

# 29
  • Добрич
Цитат
Спряла съм се на тази конвекторна печка
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09007908

ние се отопляваме точно с такъв уред,стаята е 20квадрата,сметката предната зима достигна най-много 115 лева,готвя на газ,а всичко останало е ток.Също така когато е много студено не сме я спирали тая печка,няколко дни не я изключваме,аз съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт