109 САЩ-50 стр. са нужни... другарки чатете, спамете, пишете, плана изпълнете!

• 30 560
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
ТинЧе, да ни здрава диър, повече време за филми ти пожелавам и да ни разсмиваш още толкова. Laughing

# 76
Тино, здраве, филми, интернет и много любов.  Hug Не се притеснявай за 2012.  Laughing
Честито, кака, и внимавай с белите руснаци.  Mr. Green

Марлела, написа ли есето? Кое откритие си избра?  Grinning

# 77
  • САЩ
Тина, честит рожден ден! Жива, здрава и само хубави емоции!   bouquet

Това с безмесното ядене и на мен ми се нрави, но при нас трябва да стане наведнъж за цялото семейство понеже аз не мога да готвя сто неща за всеки по отделно. А мъжът ми не ще и не ще без месо. Боб да наготвя, той пак си препича и два кренвирша с боба. Тиквички пържа, яде, яде и става да си вземе шунчица, че иначе не се наяждал  ooooh! Та хапваме си месце редовно и така.

# 78
Тина, Честит Празник! Все така весела и готина да си, много любов и разбирателство ти желая  Hug .

Ама какви теми се обсъждат напоследък...чудя се къде да се завра, за да не се обаждам  Joy

Рая преговорите още текат, май не много успешно  Rolling Eyes .Днеска ще го притисна до стената  hahaha, в крайна сметка се яхвам на колата и тръгвам сама  Crossing Arms .

# 79
Ама какви теми се обсъждат напоследък...чудя се къде да се завра, за да не се обаждам  Joy

Мдам, знаех си, че ще срещна разбиране в твоята чиния.  Joy

# 80

Мдам, знаех си, че ще срещна разбиране в твоята чиния.  Joy

Кое,за шкембето ли дето го мачкаме с Вики или езика на сипируми  Joy?

Шегувам се момичета  bowuu да не ми се разсърдите сега.

Тина newsm59 от здраве да не се отървеш. Щастие и любов!!!

# 81
Тина, още много РД да празнуваш, много любов и здраве!

# 82
  • Boston, MA
Tine, da si zdrava, vesela, obichana!

Niama kredor, a i ne sum po hranitelnite temi, kakto znaete, ta niama da se obazhdam.  Laughing Nash Bobi, dnes veche na edin mesec, chukna 10 pounda, dobre iade.  Laughing Do skoro!

# 83
Бубка честита първа месечинка на Борис! Здрав и много добричък да е Heart Eyes

# 84
Ей , Бубка браво на Боби. Да ви е жив и здрав!!!

# 85
Мила ми Венето, имаш поща тук . Наздраве! Drunk

# 86
Брех, колко е хубаво да имаш РД!
  Бубка, дай насам малкото Морковче да празнуваме с него. Laughing

# 87
 bdbaloni Тино! От късмет и здраве да не се отървеш!

Честита месечина на Бобко и честити първи 10 паунда  Heart Eyes

Тандури, има нещо вярно в това, че природата ни пази от собствената ни хммм глупост? 6 мес след като спрях да кърмя не мръднах, следващите 3 мес почнах да заприличвам на човек, последните 3 мес ме радват, влизам си в дрехите, чуствам се адекватно при физически натоварвания (както шокираната Лени може да потвърди "кежуали си джиткам" с бебка на рамене по 1 ч и дори не рева много  Joy (как успя да измислиш този лаф, още не разбирам, Лени!)

Понеже сме на извечната тема да кажа, че свалям с диета, но за нормално самочуствие си ми трябва мърдане и натоварване, и то по-екстремно. Та последните дни ходя на Бикрам йога (гореща, за тези, които не са се интересували)... лее се пот с литри, трепери ти и душата, но след това хвърчиш... за мое учудване ми се отразява по-добре от фитнес или колело! Но и голямото ходене лятото из БГ и наоколо си беше благодат за душата и ммм... други части южно от нея!

http://www.businesspundit.com/wp-content/uploads/2009/09/zzzzcra … slist-600x604.jpg  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 20:36 от Agent Provocateur

# 88
Тина, честит рожден ден и от мен. Много спорни години и много незабравими концерти!

Тандури, една година след кърменето? Ти съвсем ме съкруши.  Cry

Бубка, браво, голям човек си отглеждате!

# 89
Agent дай диетката ако не е тайна Wink

Общи условия

Активация на акаунт