Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ти какво сготви? Снимай, покажи! 49-та тема

  • 85 653
  • 681
  •   1
Отговори
# 375
  • сред люляците
  • Мнения: 763
Голяма доза Козуначни кифлички от мен Peace

# 376
  • Мнения: 311
От мен за днес : от Рецептите на Селма  Heart Eyes (отново  Mr. Green )
и домашна бъркана пица на мая4444

# 377
  • Мнения: 7
Здравейте и от мен  Simple Smile
И на мен лошото време днес ми даде допълнителен повод за кулинарстване в къщи...и за напред май ще е все по-често.Вече ми липсва лятното слънце   Flowers Sunflower
От днес:
Салатка от последните свежи зеленчуци

Винен кебап

и за десерт Сочно Реване (с малко подобрения по мой вкус:полят с шоколадова глазура и натрошени лешници  Wink)


Приятна вечер на всички  Two Hearts

# 378
  • Мнения: 2 708
Ето го и първия ми хляб - с маслинки, черв чушка и босилек Laughing

# 379
  • Варна
  • Мнения: 1 618
Вкусотииии! Особено какви десерти сте сътворили, БРАВО  bouquet Моята кухня предлага днес:

Свинско рагу


Скумрия със зеленчуци във фолио


И за десерт Печени ябълки и дюли

# 380
  • На брега
  • Мнения: 1 482
polin_a, нямам ликнк към рецептата за тригуните. Проверих няколко различни рецепти и ги направих по възможно най-простия начин...
Взимам 2 бр. кори от фините и ги налагам една върху друга, като не забравям да намажа с разтопено масло.
Режа корите по дължина на 3 дълги ленти.
В единия край на всяка лента поставям плънката и загъвам ъгълчето на триъгълник... после просто продължавам да сгъвам оформената тригуна докато не свърши лентата.
Плънката е от едро начукани орехи, смляна бисквитка (нямах галета) и лъжичка мед. Добавих и канела, за което не съм сигурна, че е правилно, но просто съм забравила вкуса на тригуните от детството ми  Blush.
Изпекох и сиропирах изстудените тригуни с врящ захарен сироп овкусен с ванилия  Hug.
Цецето отново ни провокира с интересма тарта...
She_R  Hug, много вкусно е и у вас.
Krische, хляба е супер!
А на Аси хрупкавата, непроизносима елзаска пърленка  Laughing със сметана ще се пробва обезателно.

# 381
  • Sofia
  • Мнения: 7 206
   ilrai78,чудни кифлички! Heart Eyes
   icyangel,полин@, Hug Hug
   Krische ,много хубав хлебец! Grinning
   She_R,страшно апетитни снимки! Crazy

# 382
  • Мнения: 940
   

   И салата "Мимоза".Подсетиха ме в една друга тема. Wink


Аз в крайна сметка избрах твоята рецепта за днес. Снимки нямам Simple Smile, защото нещо много бързо се разви вечерта.

# 383
  • Мнения: 1 097
Лесни соленки

# 384
  • Варна
  • Мнения: 52
Ох, момичета, жалба нямате към опитващите се да се вталят.  Joy
Много вкусни неща видях, а и копирах де.

При нас тази вечер -

патладжан "бюрек"



маринованите камби на Селма


Невероятно са вкусни. Направих пробна доза с 1 кг., но още в понеделник ще си закупя и направя значително количество. Селма   bouquet

Пилешка кавърма на керемида



и пърленки на скара на Венс



В момента варя сладко от сливи, ябълки и киви. Мисля, че добре се получава. Ако е така, утре ще ви го покажа  newsm78

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 00:17 от emilia_

# 385
  • забравих си мисълта...
  • Мнения: 4 925
Dobostorte



Еданата торта e за дъщеря ми, другата e за майстора, за нас снимките Wink

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 02:48 от Venetta

# 386
  • София
  • Мнения: 3 316
berina, благодаря наистина бяха вкусни.
Крисче, страхотно си се справила с първия си хляб, исках да те попитам за рецептата на багетките. Мойта машинка няма формичка за багети, но не пречи само да ми ги омеси Wink

# 387
  • Мнения: 1 099
Добро утро   Venetta   тортите ти са красота, а представям си вкуса Crazy
У нас бъркана пица,отново щрудел,но с готови кори и кексче

      

# 388
  • Мнения: 3 050
Невероятни сте - разгледах последните страници на един дъх -има такива хубави неща  Hug   bouquet шапка ви свалям   bouquet
Предварително се извинявам ако е писана, а не съм я видяла но може ли рецепта за
овесения сладкиш с ябълки и канела на Цецето

  bouquet
Бени  Hug страхотно кафе Hug мерси!

# 389
  • Мнения: 2 708
Ванкоби - имаш я, но първо изгледай ТОВА. Важен е начина, по който се оформят. Ей с това клипче, преди 1 година Мамето ми "отрови" живота hahaha и от тогава мира нямах Joy Сега поне мирясах Wink
То и в клипчето се вижда какво и колко слагат, както и последователността. Рецептата е за 4 багети.

Вода - 170 мл
Сол - 1 ч.л
Брашно - 280 гр.
Суха мая - 1 ч.л.

Вече семената и резките - са по твоя воля Hug

Общи условия

Активация на акаунт