В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 332
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
   dalka,браво на мъжа ти,малко са като него,ще трябва много да си го пазиш ми се струва.
А кафемашината е много готина,а за шприца пише,че няма наличност от него вече,дано си си поръчала вече,за 8 лв.какъвто и да е все някаква работа ще вър6и.

Кари,страхотни неща и при теб,и сега чакам с нетърпение следващата ти торта.

# 106
: dalka шприца е страхотен и много ефикасен. Сега си поръчах и уреда за шоколадови бонбони   Party

# 107
: dalka шприца е страхотен и много ефикасен. Сега си поръчах и уреда за шоколадови бонбони   Party
Пепика Може ли,  линк  за шприца? newsm53

# 108
Заповядай http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/index.php?dlimit=24&p=1&df … 35593&dflid=3 , въпреки че моя е от ТСМ - така се казва магазина, а не по интернет. Сега направих тази поръчка да видим какво ще стане, настроена съм малко скептично. Далка е дала същия линк. Peace

# 109

Ха, ха Пепика голям късмет нямат в наличност. Мерси за линка. smile3525

# 110
  • Варна
Момичета, това втора ръка стоки ли са или?

# 111
Не са втора ръка, просто не са успели да ги продадат. Който е от София, тези магазини ги има на няколко места в София. Едното е на Раковска, има около паметника Левски, зад Гарибалди, както и на още няколко места. Аз от там съм си вземала доста неща.
Ще се опитам да си намеря такъв шприц, иначе ще преватизирам неелектрическия на баба ми Simple Smile

А, да, магазините се казват "Немски стоки". Мисля, обаче, че сайта не е техен. Също има едни магазини Мегашоп, и там зареждат. Ама понякога има някои неща, които са счупени. Но всичко се пробва, имат и гаранция от една година.

# 112
Тук като вляза и само ме ядосвате Mr. Green

ама преди малко видях, че един път и аз да не съм се минала, защото буквичикте, които Кари май си беше купила за 11 паунда, аз си ги получих вчера от един приятел, дето се върна от Лондон за 5,99 паунда. Мноооого съм хепи по тоя повод. От ибей са купени. Аз направих един списък с нещица, дето да ги поръчат там на място и докато е бил там при негова позната, са дошли на нейния адрес и той ми ги донесе вчера. Голяма радост ми е Laughing Laughing Laughing Явно и други са на мойта вълна, щом по едно и също време си купуваме еднакви неща. А най се радвам на Джиндър фемили за 3 паунда. Ще има коледни меденки човечета hahaha hahaha hahaha

С машината за хляб няма да се фаля, достатъчно се нафалих в темата за машините hahaha - чак от Карфур Бургас ми я донесоха, че там на промоция. В София 285 - в Бургас 199 ooooh!

# 113
Ей, време е и аз да поръчам Джинджър бред мен и джинджър бред лейди Simple Smile Не ми е Коледно, ама то пусто време не остана, а така искам такива човечета.....като наближи Коледа и пощурявам и добре, че мъжа ми е на моята вълна и се радва на моите творения и винаги подкрепя покупката на още допълнителни джунджурии (докога ли?).

Току що, само преди 2 минути като се ровихме из сайта на TCM си поръчахме тостер с дигитален дисплей за скромната сума от 18 лева. Ще го видим какъв ще да е. Ейго е: http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=14690&df=35593&dflid=3

# 114
Krische мойте са 11€  а не паунда  Wink  , да си ги ползваш със здраве  Hug,

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 22:02 от Кари_

# 115
Еееее хубооо де, пак съм на далавера Laughing щото то сега и паунда е 2,14 лв, почти колкото еврото Wink И ти да ги ползваш най-скоро твойте. И да се поФалиш. Аз просто ги купих, ама кога ще ги ползвам, не знам Laughing Важното е да съм сКопойна, че си ги имам Joy Joy Joy Абе и на мен за сега ми уйдисват, ама както съм го поткаралааааааа скоро може и възбрана да ми турнат hahaha

# 116
 да права си , аз си ги купих през май месец и съм ги ползвала два пъти  ,защото ми идват големи , сега ме присетихте за моите формички които си бях купила от икеа  през лятото което за нас не е свършило все още сме по джапанки и къси ръкави   Grinning

тази година няма да изрязвам шаблони за елен  Party

# 117
  • Варна
Dalka, с интерес ще очаквам новата ти покупка. Няколко пъти съм си поръчвала шприца от този сайт (когато е бил наличен), но не стана нещо покупката  newsm78

# 118
Dalka, с интерес ще очаквам новата ти покупка. Няколко пъти съм си поръчвала шприца от този сайт (когато е бил наличен), но не стана нещо покупката  newsm78

Нещо не ми се обадиха...Явно няма да стане. Ако намеря телефон, ще звъня утре. Ако ли пък не--ще го търся този тостер по магазините.  Rolling Eyes

# 119
  • забравих си мисълта...
Здравейте момичета  Hug!

Ето и моите днешни придобивки:

Формички за мъфини, формички за сладки и шишчета за руло

Формички за какво ли не, още не знам, но ми харесаха, а и можело да се пече в тях и бяха на много изгодна цена, как да не си ги купя.

Общи условия

Активация на акаунт