В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 306
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, не знам дали му е тук мястото, но ... имам нужда от съвет  Confused
Гледах във вестника на Кауфланд, миксер Сюпириър - 22 лв.
Харесах го като цена. Имайки предвид, че няма да го ползвам много често, мисля че няма нужда да давам 50-60 лв. за Филипс, примерно.
Да но на гаджето не му хареса идеята. Да съм си била купела нещо по-качествено ...   Crossing Arms
Вие какво ще кажете по въпроса?

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 18:35 от Мишелин

# 391
Въпрос на личен избор е , но аз определено съм за Филипс или друга качествена марка.

# 392

Аз да се оплача  Close Днес излязох да си търся форма за печене във формата на сърце.Е ми никъде няма! Crossing Arms Точно преди Свети Валентин! Открих съвсем случайно в едно забутано магазинче за дом. потреби и тъкмо се зарадвах мацката ме разби с цена - 18 лв  Shocked При това на китайски производител , малка и  дори не се разкопчава !  А обезкостител за маслинки нямаааа , не му било сезона  #Crazy Е га ти пазарната икономика  smile3555

Миналата седмица си купих такива форми от Кауфланд. Квадратната протече  #2gunfire, но кръглата и сърцето са супер. На промоция бяха - за по-малко от 12 лева, но не бяха на щандовете до другите съдове, а на щендерите с промоциите - по-добре питай на Информация  Peace

п.с. ползвам снимка на Лабрекс, надявам се, че не ми се сърди, но не мога да снимам моите в момента.

# 393

п.с. ползвам снимка на Лабрекс, надявам се, че не ми се сърди, но не мога да снимам моите в момента.

3axap, добре, че си я намерила!  bouquet И аз имам същите тави, купени на промоция, но от Била, само че при мен тече сърчицето. Но, като сложа хартия за печене, всичко си е наред.

# 394
Ох, след работа щях са минавам през Кауфланд. Но преди да тръгна прочетох мнението на kapri_z и се разколебах Grinning
Надявах се да се включи някой с добро мнение за Сюпириъра ...  Blush

# 395
Мишелин, няма нищо против Сюпириъра , дори не знам как изглежда , може и да си струва  Peace Казах , че по принцип бих заложила на марка . Разликата е 30 лв. , а ще го ползваш години.

3axap,Лабрекс знам ги тези на Fackelmann , но не искам 3 . Искам една  Wink Освен товане съм фен на марката , последните ми покупки от тях не бяха никак сполучливи  #Cussing out Като мине Свети Валентин ще ги пуснат на всякъде , то ми е ясно  Wink

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 21:55 от kapri_z

# 396
Мишелин, като му гледам показателите, според мен за 20 лв си струва. Естествено, че нещо по-скъпо и по-марково ще е за предпочитане, но като знам колко са "маркови" някои маркови стоки..........Просто си реши - или прежалваш 20 лв и колкото изкара (а то не се знае, може дълго да ти служи, а може и не толкова), или купуваш нещо по-скъпо.

kapri_z, и аз хич не съм фен на Факелман, ама пусто формите ме съблазниха, а когато ги купувах, също ми трябваше формичка сърце и не намирах. Но двете са прилично качество, а точно сърцето ми пропуска, но вече писах - пека с хартия и всичко си е наред.

# 397
Мишелин,ако питаш мене си вземи хубав миксер,колкото и рядко да го ползваш
 Peaceтоз дето е куча марка ще се счупи след 2-3 месеца Peace

за да не е Лабрекс прекрасна само тя с такива форми,айде и аз hahahaмоите също са от Кауфланд PeaceКапри з,нека те е яд,аз имам форма сърце smile3534

# 398
за да не е Лабрекс прекрасна само тя с такива форми,айде и аз hahahaмоите също са от Кауфланд PeaceКапри з,нека те е яд,аз имам форма сърце smile3534

nahodkata, да си ги ползваш със здраве, както се казва, пък ако случайно някоя пропуска - постилаш хартия за печене и проблемът е решен!   bouquet

# 399
Цитат на: nahodkata link=topic=431787.msg14102347#msg14102347 date=?1265669798
Капри з,нека те е яд,аз имам форма сърце smile3534

Въх, изгризах си пръстите от яд  newsm62 Няма пък! Те ше ми кажат на мене колко форми да си купя . Аз искам само сърце ! Crossing Arms  Ам , че така де . Какво да ги правя останалите 2 , нямам вече място по шкафовете ? Освен това си е живо изнудване - има форма на сърце само на Факелман и то само в комплект с още 2 .И отгоре на всичко - поне едната пропуска (обаче никога не е сигурно , коя точно)Crazy

Отивам да надникна в е-bay  smile3503

# 400
  • София
Мишелин, аз мисля, че си струва миксера за 20лв. Преди доста време си бях купила блендер Мулинекс след около две години ми се разби ножа и не можеше да се поплави. Тогава отидох и си купих най-евтиния от 25лв / това може би преди около 3-4 години/. Работи все още и нямам никакъв проблем. Преди около поливн година си купих робот - Филипс. Моето мнение, е че когато става въпрос за нещо малко може и да се направи компромис с марката, но когато ще се купува нещо голямо Не трябва.

# 401
Изтекоха ми очите по вашите придобивки. Седя си пред компютъра и ми текат лигите направо.Страхотна тема. Аз също съм на вълна нови придобивки. Имам нова печка -Зероват два електрически, два газови котлона и фурна на ток.Още не е монтирана, защото кухнята ми още не е готова.Купих си и тави. Моята половинка ми се върза на каприза и ми купи от Метро комплект- 4 тенджери, тостер, правоъгълна тава с незалепващо покритие, 3 тигана със свалящи се дръжки - също с незалепващо покритие, комплект ножове в поставка, имаше и още нещо newsm78 ама нещо ме се губи.Тепърва ще се оборудвам с още джаджи, защото си правим ремонт на къщата на село.
И един въпрос от серията тъпи- тези силиконови форми за мъфини и кекс - в какви печки ги използвате -във фурни или в микровълнови? Направо ме запалихте по тях, а аз имам само готварска печка при това с много силна фурна.

# 402
  • Бургас
cecunka76 , могат и в микровълнова и в обикновена готварска печка да се ползват. Моите (а и предполагам и на другите момичета) имаха някакво ограничение от -16 градуса C  до 220 гр C

# 403
Такааа ... след като се прибрах вчера, реших да прегледам сайта на Техномаркет.
И нали ще взимам нещо по-качествено и ще дам повече пари, то тогава нещото не искам да е най-базово.
Искам да по-мощен, да има повече скороси, да има турбо бутон (който даже май не знам за какво точно се използва Grinning) и т.н, и т.н ...
И така от миксер скочих на кухненски робот ... И от 22 лв за Сюпиръра, скочих на около 300 лв за робота ...
Това по логиката: така и така ще дам толкова пари, поне да си има и такова, и такова ...  Blush

Просто споделям - да не ставам досадна вече с този миксер  Mr. Green! Благодаря ви за мненията:) Реших да взема по-евтиния модел. Ако имам късмет, ще е останал и един за мен Simple Smile

Хубав ден на всички!  Hug

# 404

на Маргало и Пюр елексир-честити керамични плотове Hugда са ви здрави ръцете да ги чистите hahahaама нали съм ви приятелка/пък и  вие ще почерпите Mr. Green/ да ви кажа къде има стъргалки за такива плотове-в добрия стар Кауфланд-за 4 лева Party Party Party
Мерси,много си мила!Много съм доволна от покупката си,която отлагах толкова години и да ме питаш защо не мога ти кажа. Embarassed
Страхотни формички си си взела,да ги ползваш със здраве! Hug

Общи условия

Активация на акаунт