В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 254
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мишелин, дано успееш. Пиши какво е станало.

# 421
kapri_z ,labrex ,благодаря ви! Hug
Лабрекс,тенджерата я взех от Метро и там е по-евтина от този сайт,просто взех снимката от там.По Коледа даже бяха на промоция заедно с едни италиански с керамично покритие,ама тогава умувах за тенджерата  newsm78,а си взех тава на Тефал.Аз обаче като ми влезе мухата не мирясвам и взех и тенджерата сега Laughing.
didnik,да си ползваш придобивките със здраве!

# 422
Мишелин ако пазиш касовата бележка и опаковката, всеки  магазин е задължен да ти приеме стоката обратно без никаква причина, ако го направиш не по късно 30 от дата на покупката.
Само че ще трябва да си по настоятелна при някой търговци, МНОГО неща съм връщала със думите "не ми харесва" "очаквах друго" "не одобриха избора в къщи" "не съм приценила" най често "това е подарък който не харесвам".
Момичета моля да ми кажете къде купувате хартиени формички за мъфини

# 423
Пазя си всичко - и касовата бележка, и гаранцията, и опаковката. Днес на обяд ще отскоча до там! А други миксери дали имат такова органичение?

# 424
  • Варна
Аз купувам от Пикадили. По 4 и нещo са, 100 бройки на Факелман.
Четох из темите, че имало по магазините за левче в София и в ТСМ-ите. Във Варна обаче не съм срещала освен в Пикадили.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 10:48 от Анелиз

# 425
  • София
Пазя си всичко - и касовата бележка, и гаранцията, и опаковката. Днес на обяд ще отскоча до там! А други миксери дали имат такова органичение?

Не съм чувала и попадала на миксер с ограничение.
Дано да са свестни и да приемат рекламацията!

# 426

В Карфур видях , че има .

Има , но за миксер сефте чувам.Имам българска сокоизтисквачка , която според инструкцията трябва да работи 5 мин. и после да почива още толкова . Ползвам я само за изстискване на ябълки и моркови и до сега не е имало проблем с нея , въперки , че докато не си направя чашатс със сока не я спирам.

# 427
и аз купувам хартиените форми за мъфини от Пикадили Peace100 броя за 4,50 Peaceсамо до сега не мога да си намеря пот малките хартиени за мъфини,къде има такива newsm78

# 428
Докладвам: върнах миксера и си взех парите. Почти нямаше проблеми, като изключим изказванията от сорта на: "Ама то, ако четем всички инструкции" ... "Ползвайте си го, пък ако му стане нещо, ще го заменим."  Laughing

Надявам се сроко да се похваля с миксер, че това ми похвалване беше пълен провал ...  Mr. Green

# 429
  • София
Докладвам: върнах миксера и си взех парите. Почти нямаше проблеми, като изключим изказванията от сорта на: "Ама то, ако четем всички инструкции" ... "Ползвайте си го, пък ако му стане нещо, ще го заменим."  Laughing

Надявам се сроко да се похваля с миксер, че това ми похвалване беше пълен провал ...  Mr. Green

БРАВО, чак да не повярва човек, че ставало и в България!

# 430
Мишелин мацко,аз те предупредих,ама ти си направи дървена глава hahahaя сега си вземи едно Тфал-че или Филипс-че и да почваш кулинарните подвизи Peace

Янгоби,стъргалките за керамичен плот стоят при домашните потреби Peaceтам,където се накичени отварачки за консерви,телени бъркалки,ножопве за сирене,ножове за пица и разни такива Peace

ето мацко,изрових една снимка Peaceтака изглежда или нещо подобно......

ааааааааа,ми къде има по 2 лева newsm78бягам до Практикер и ще докладвам Peace

# 431
Има , пластмасови са , червени и са в кошовете по средата на пътеката между рафтовете.Ползвали ги за почистване на блажна боя от стъклата.Мъжка му работа  Wink

# 432
  • София
Ползвали ги за почистване на блажна боя от стъклата.Мъжка му работа  Wink

Не само, мъжа ми я ползваше за чистене на стените на аквариума, когато зеленясат. Аз си стържа винетките и стикерите за гражданска от стъклото на колата.

# 433
Е га ти мултифункциуналния уред за два лева! smile3555  Wink

# 434
  • София
Аз пък плочките, ако някъде е хвръкнала мазнина, засъхнала  и не съм видяла  Joy

Общи условия

Активация на акаунт