В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 386
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Venetta,в такива аз правя крем брюле Crazy
Практични са.

# 121
  • забравих си мисълта...
Venetta,в такива аз правя крем брюле CrazyПрактични са.

Мерси, delicate  Hug!

Ще опитам и аз някой ден.

# 122
Венета тези шишчета за какво руло са  ,за първи път виждам

# 123
Венета тези шишчета за какво руло са  ,за първи път виждам
Аз ги използвам за руладини.

# 124
  • забравих си мисълта...
BOBIVO1 е дала верния отговор. Имах предвид рола от месо и пълнеж някакъв, но в първия момент, срамота, но не се сетих за названието на български. Както веднаж вече споменах , до скоро не знаех как се наричат много уреди, винаги се чудех за какво служат бъркалките за тесто на миксера и т.н. Готвенето беше за мен чужда дума, но от година горе-долу се превърна в страст Simple Smile. Невероятно за тези които ме познават, но факт Simple Smile. Заслугата за тази страст обаче е изцяло на момичетата от форумите www.gotvetesmen.com , www.bg-mamma.com и от доволните лица и милите думи на гостите на заведението на дъщеря ми.

# 125
  • забравих си мисълта...
Момичета да ви се оплача, че няма на кой. Купих си аз днес тази престилка и тази ръкавичка и им се радвам. Идва дъщеря ми и казва, че не можело така, аз едва от 5 месеца съм готвела що годе, а вече 5 звезди на престилката, не ми била отивала и ми я конфискува заедно с ръкавицата, че да не ги разделяла, поне позволи една снимка да направя, че да ви се похваля, оплача де.
Надписа ме разсмя и затова я купих, та пише : "Пет звезди готвачка" Wink А по-долу: "Целуни готвачката". На ръкавицата същото.

# 126
Венетка,тичай за нов комплект,че може и от 5 месеца да те е хванал мерака за готвене,но с тези питки,козунаци,торти и още много вкусотии си си заслужила петте звезди,както и целувка за готвачката. Peace

# 127
  • забравих си мисълта...
Венетка,тичай за нов комплект,че може и от 5 месеца да те е хванал мерака за готвене,но с тези питки,козунаци,торти и още много вкусотии си си заслужила петте звезди,както и целувка за готвачката. Peace

Благодаря ти PURE ELIXIR поне тук получавам признание, че  вкъщи все искат още и още и няма насищане, то май както казва Пепика, да взема си сменя професията, че иначе няма признание Wink

# 128
  Venetta е как може такова нещо да ти причини дъщеря ти,не я разбирам честно,аз съм страшно респектирана от всичко което приготвяш и редовно следя твоята темичка за нови нещица приготвени с толкова любов от теб.Искам да ти кажа,да не се предаваш и смело напред и дано един ден задоволиш напълно желанията им,в което не се съмнявам.
   И аз за да не спаям,си купих едно купички и веднага сътворих един мус от манго в тях.

# 129
  • Варна
Момичета страхотни придобивки - със здраве да си ги ползвате  Hug
Вени ама и ти си една добра душа защо я даде таз готина престилчица  Wink Бегай за нова, ама вземи и на мен една, че от кога се каниш да ми пращаш колет - айде сега да е, ама и едни шарени купички за печене прати насам, хем казваш на добра цена били  Laughing Hug Пък на народа кажи, че ако няма всяка вечер на масата букет рози и поне по една целувка за готвачката, хич и няма да им готвиш и сервираш, амахааааа  Mr. Green
enamorada а в твоите купички ми останаха очите още в другата тема, но с моите малки палавници още не смея да пълня къщата с такива чудесии  ooooh! Ама рецептата за муса няма да я откажа, че да ги зарадвам мъниците - пък нали и в други съдинки става да се сложи я  Wink Hug

# 130
  • София
Добри идеи срещам тука.
Бях пуснал тука подобна тема ама модераторите я запратиха в петнайста глуха та заспа.

Иначе аз скоро не съм се сдобивал с нова техника
Апропо май ще си купувам нова точилка.

# 131
Дядо Хаджия,ще я чакаме да я видиме тук изтипосана точилката и занапред все хубави неща да ни показваш,вкусни банички примерно,точени с новата точилка.Като знам какъв си майстор,още от сега дори запрятам ръкави за някоя изпобвана от теб рецептичка.

# 132
  • забравих си мисълта...
Дядо Хаджия, преди да се кандидатирам за второто място на редицата, да попитам, какво искаш да правиш с този нова точилка и за баници ли е  newsm78, че то баницата, който и да я направи, ти или хаджийката ти, все ще е номер едно  newsm10, но да не е за    fight. Така де, аз само да съм сигурна и тогава да се нареждам на опашката, newsm53  smile3508.

И от мен, това което купих днес - Формички за пържени яйца, сигурно може и за друго и формички за мъфини с картинки-сърчица, малка глезотийка на Prinzessin Vivien, че тя много ги обича такива.

# 133
  • София
Ами вижте аз готови кори за баница не понасям и не признавам. Стоят ми като найлон. Имам си точилна разбира се, но явно остарявам ръцете вече ми отстлабват и сега съм решил да си купя от тия широките дето са с две дръжки отстрани за да ми е по удобно.

Иначе в предходната (моята тема) съм споделил за всички уреди, които са ми от полза в момента. И актифрая и пароварката и всичко, което ми спестява времето е добре дошло в нашата кухня. Хлепокерната например в повечето случаи я ползвам само за месене. Експериментирам на поразия, от както съм я купил почти не съм пълзвал нейна протрама. Въртя само месене, втасване и то по няколко пъти в зависимост от рецептата и нуждите ми (например при козунаците тестото го меся поне три четири пъти, защото да речем мазнината я добавям чак след третото омесване, когато глутена вече се е развил добре).

# 134
  • забравих си мисълта...
Иначе в предходната (моята тема) съм споделил за всички уреди, които са ми от полза в момента. 

дядо хаджия,  дай моля те линк към тази твоя темичка, че аз не съм я виждала , да видя какво си писал, че то наистина има неща без които може, ама нали все да имам, купувам често излишни неща или някои пък ми липсват.

Общи условия

Активация на акаунт