В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 377
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • София
kapri, честито, със здраве да си я ползвате!
Кажи нещо повече - от къде я купи, колко струва, има ли вентилатор /нали е фурничка/?

# 346
И аз днес се сдобих с такава кутия

не те е срам и да не купиш за старата си дружка находката Crossing Arms Heart EyesРадост със здраве да си я ползваш мила Hug

веднага ти я пращам  Peace тук при нас има в излишък кутии

kapri_z честито "новата ти играчка "е страхотна

# 347
Не , не е фурна , а три тави за пица с поставка . Идеята е да ги печеш едновременно трите във твоята фурна.Просто поставката се поставя вътре и се нареждат тавите.

Намерих го в Била и 19.90 лв. Peace

# 348
Изстрелях се рано към Кауфланд, но кутиите за торти бяха по 9.90. smile3514 При нас изобщо не са били намалявани- само тавички на Факелман, но аз не съм във възторг от тях. Свършили са дори формите за мъфини - и без това бяха малко. Изръшкала съм града за книжни кошнички, но уви.

# 349
радост,бъзиках те слънце Hug

петушка 63,хартиени винаги има в Пикадили Peace

каприз,направо ме заплени с новата си покупка Peaceсега и до Билла трябва да бягам animal037

# 350
Изстрелях се рано към Кауфланд, но кутиите за торти бяха по 9.90. smile3514 При нас изобщо не са били намалявани- само тавички на Факелман, но аз не съм във възторг от тях.

petu6ka63, много интересно, че не им ли е еднаква политиката за намаленията за всички магазини newsm78. Даже в пощата имах пусната от техните рекламни брошури и в нея беше обявено намалението. Иначе за към 7 лв и около 9 или 12лв , не помня вече, имаше от другите кутии - тавичка с похлупак, но не ми харесаха. А формички никакви не видях и в нашия. Дано шпатулата излезе свястна, на Факелман е, но на нея е отпечатено, че е произведена в Германия.

kapri_z много ти е функционална придобивката, в обикновена фурна, без вентилатор дали може да се използва?

# 351
nahodkata, в нашия град няма Пикадили - Димитровград.Но пък си имаме Кауфланд, Билла и Плюс. Говори се, че и Метро ще правят  smile3533
labrex , управителката сякаш не знаеше кое е намалено - каза: "Ами значи намалените са свършили и са останали по 9.90." #Crazy

# 352
  • София
kapri_z, предполагам тавичките са тефлонови. Много ми хареса ще търся и аз.

# 353
labrex става , просто се пече повече време  Peace

vangobi тефлонови с дупки по дъното Crazy 32 см в диаметър   chef

Поставката се разтяга и е възможно да се ползва и за други тави  Wink

# 354
  • София
...тефлонови с дупки по дъното Crazy 32 см в диаметър   chef

Тия дупки що не се виждат на снимката.  newsm78

# 355

Сега виждат ли се?  newsm53

# 356
Не , не е фурна , а три тави за пица с поставка . Идеята е да ги печеш едновременно трите във твоята фурна.Просто поставката се поставя вътре и се нареждат тавите.

Намерих го в Била и 19.90 лв. Peace

ОООООООООО страхотна предобивка, искам и аз, искааааааааааааам.
Къде ги купи?

# 357
Била! И тавите са с дупки!  smile3503 Mr. Green

# 358
  • София
kapri, благодаря за разяснението.
labrex, ако си ги купиш пиши как стават пиците във фурна без вентилатор, че моята е по балканската война! Embarassed

# 359

това ми е от коледа подарък, но чак сега се хваля, понеже много бързо свършват и немога да ги снимам

Общи условия

Активация на акаунт