В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 398
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
мими,страхотна придобивка,а поничките са ммммммммммммммм  chef

а да знаеш мила от къде мога да си взема такъв уред он лайн newsm78

# 361
лабрекс,чак сега прочетох какво си писала Peaceа бе мила аз си мисля,че фурната ако не е с вентилатор най-горната много ще се изпече,докато другите станат готови newsm78нали затова е вентилатора,да върти въздуха равномерно по всички нива Peaceма ти си майсторка,така че ще прецениш.....

nahodkata, в нашия град няма Пикадили - Димитровград.Но пък си имаме Кауфланд, Билла и Плюс. Говори се, че и Метро ще правят  smile3533

ооооо,извинете Петюшка,ама тука освен Метро,Кауфлан,Билла и Плюс,имаме още и Пени маркет и Пикадили smile3534 smile3532може да сме провинция,ама сме важни като за две столици bowuu

# 362
мими,страхотна придобивка,а поничките са ммммммммммммммм  chef

а да знаеш мила от къде мога да си взема такъв уред он лайн newsm78

от ларедут си го взех, но в момента го няма, иначе щях да ти пусна линк Peace

# 363
мимка,мерси мила за бързия отговор  bouquet

ще чакам ако ти се мерне някой път,да ми пуснеш линк Peace

# 364

ооооо,извинете Петюшка,ама тука освен Метро,Кауфлан,Билла и Плюс,имаме още и Пени маркет и Пикадили smile3534 smile3532може да сме провинция,ама сме важни като за две столици bowuu

Еййййййй, таз важна провинция да не е Варна? Ние пък си имаме пазар newsm48 А между другото ми купиха кутия за торта от Бургаския Кауфланд newsm44

# 365
Мими, честита придобивка , супер е. Ето и моята нова вещ в кухнята.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

# 366
 Dina.K ей такава и аз искам ! Shocked Обезкостява маслинки , нали? Къде я има тази чудесийка?На каква цена е?  Thinking

# 367
  • Бургас
Dina.K ей такава и аз искам ! Shocked Обезкостява маслинки , нали? Къде я има тази чудесийка?На каква цена е?  Thinking
Не съм Dina.K, но да си кажа  Blush. Миналата година си купих от Метро - на стелажите с кухненските прибори бяха. А от още по-преди си имам още едно такова приспособление от магазинчето за домашни потреби на ул. Самуил (пресечка на Александровска) в посока ул. Ботева.  Беше към 2лв. и съм махала и костилките на маслини с него:peace:

# 368
Да, и вишни +череши, от Карфура в Париж  е,  може да има и в Бургас , не е изключено, прави ми впечатление, че има почти едни и същи стоки, тук е 10е.

# 369

I r r a , как не се сетих  smile3555 Знам го това магазинче , много добре е зареден.Близо ми е и утре ще проверя  newsm51

Dina.K, няма го в Карфур , поне в момента  Close

# 370
да си покажа и аз последните придобивки

# 371
  • София
Фреса какви са размерите на тавата. Нещо много дълбока ми се вижда.

# 372
Ето го моят нов котлон с ионфрачервени лъчи,не е каремаичен ,а с лъчи .

Заграява над 2000 градуса за около 10 секунди.

Плочата е студена,само посудата загрява.

# 373
  • София
Ето го моят нов котлон с ионфрачервени лъчи,не е каремаичен ,а с лъчи .
...

Това да не е индукционен котлон.

# 374
18 сантиметра е формата затова е дълбока

Общи условия

Активация на акаунт