В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 356
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Ето го моят нов котлон с ионфрачервени лъчи,не е каремаичен ,а с лъчи .
...

Това да не е индукционен котлон.

Да.

# 376
Не знам дали точно с лъчи се загравя...някакви магнити,абе не ми е много ясно...обаче съм много доволна...
Загрява веднага,ако не сложиш до три секунди съд се самоизключва сам.
Не се загрява,в смисъл отгоре стъклото си е студено,само съдът загрява.
Веднага достига 2000 и повече дори градуса,не се чака изобщо.
Може ти да регулираш температурата,може и сам да си наглася,примерно ако сложиш мляко,той си намаля,за да не загори.
Ползва се и като скара...
Не се цапа,само забърсваш,но самата плоча не държи изцапано.

Тънък е,лек и красив.
Има дисплей.

# 377
Маргало, да ти е честита новата придобивка и със здраве да си я ползваш! Само недоразбрах за температурата - 2000 градуса  Shocked Да не е 200 ?  newsm78 До колкото имам спомен желязото се разтапя на околко 1600 градуса  Thinking

А цената каква е?

# 378
маргало,ех как ме зариби сега с този котлон ooooh!със здраве да си го ползваш  bouquet

Загрява веднага,ако не сложиш до три секунди съд се самоизключва сам.

ау,тамън като за мене,каквато съм заплесната забравана hahaha hahaha hahaha

# 379
Маргало, да ти е честита новата придобивка и със здраве да си я ползваш! Само недоразбрах за температурата - 2000 градуса  Shocked Да не е 200 ?  newsm78 До колкото имам спомен желязото се разтапя на околко 1600 градуса  Thinking

А цената каква е?

2000 пише на дисплея като го включа,може да намаляш и обратно.

Благодаря ви момичета.
Наистина е страхотен,много съм доволна.

# 380
И най-интересното е,че около него не е горещо,стъклото е студено,само вътре в човена ври Thinking

# 381
И най-интересното е,че около него не е горещо,стъклото е студено,само вътре в човена ври Thinking

в кое newsm78

# 382

в кое newsm78
Абе в човена бе човек Joy, нямате ли такава дума, ние в Бесарабия си имахме, така че това е стара българска дума с която наричат казанче у нас така наричаха само чугунените казанчета.

# 383
А да знаете от къде може да се намери човен? Има едни на ТEFAL, към 60 лв, дали са чугунени?

# 384
Маргало , каква е мощността на котлона, цената и къде ги има? Честито и много вкуснотии да сготвиш на него!   newsm10

# 385
  • В сърцето на живота!
Маргало , каква е мощността на котлона, цената и къде ги има? Честито и много вкуснотии да сготвиш на него!   newsm10

И аз бих искала да разбера,нищо не намирам в гугъла Tired Rolling Eyes

# 386

В гугъл има най-различни, цени от 45 лв, 100 лв, 300 и нещо та до 1000-2000 и нагоре.

ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, има и още.

# 387
аз готвя в чугунена тенджера която баба ми би нарекла човен

# 388
Маргало, да ти е честита новата придобивка и със здраве да си я ползваш! Само недоразбрах за температурата - 2000 градуса  Shocked Да не е 200newsm78 До колкото имам спомен желязото се разтапя на околко 1600 градуса  Thinking

А цената каква е?

2000 пише на дисплея като го включа,може да намаляш и обратно.

Благодаря ви момичета.
Наистина е страхотен,много съм доволна.

Да не би това, което се изписва на дисплея да е мощност , а не температура , че направо ми изкара акъла с тези градуси   Shocked newsm78

Аз да се оплача  Close Днес излязох да си търся форма за печене във формата на сърце.Е ми никъде няма! Crossing Arms Точно преди Свети Валентин! Открих съвсем случайно в едно забутано магазинче за дом. потреби и тъкмо се зарадвах мацката ме разби с цена - 18 лв  Shocked При това на китайски производител , малка и  дори не се разкопчава !  А обезкостител за маслинки нямаааа , не му било сезона  #Crazy Е га ти пазарната икономика  smile3555

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 14:31 от kapri_z

# 389
  • В сърцето на живота!

В гугъл има най-различни, цени от 45 лв, 100 лв, 300 и нещо та до 1000-2000 и нагоре.

ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, има и още.
Ох,къде съм бляла ooooh! наистина не съм видяла или по точно не ми излезна нищо Rolling Eyes
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт