В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 306
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Къде точно стоят в Кауфланд стоят стъргалките newsm78. Не съм виждала там.

# 406
Тепърва ще се оборудвам с още джаджи, защото си правим ремонт на къщата на село.

Ееееех , размечтах се.....чист въздух , мирис на окосена трева , кукуригащ петел....безвремие.Боже , колко много ми липсва.

# 407
kapri_z почти позна - без петела засега Joy
Разкошно е. Другият плюс освен изброените е, че е на 5 км от Габрово. Тенденцията е да се премести там поне за топлата част от годината. Двор голям, гледаме си различни дръвчета,малини, ягоди, зеленчуци. Трупам си запаси с рецепти и нямам търпение да ги изпробвам с моите екологично чисти продукти в новата ми кухня. Сега като ходя готвя в леко военно-полеви условия.

# 408
Ето тази тенджерка ми е най-новото в кухнята,както и една ръчна прахосмукачка Аляска.

# 409
Трупам си запаси с рецепти и нямам търпение да ги изпробвам с моите екологично чисти продукти в новата ми кухня. Сега като ходя готвя в леко военно-полеви условия.

Говори ми , говори ми....съгласна съм да готвя и в много военно-полеви условия , но да съм на твое място  Blush Септември бяхме в Еркеч на гости на едно семейство и от тогава все ме навестява една натрапчива идея за селски туризъм - хем вълка сит , хем агнето цяло  Wink

PURE ELIXIR , супер ти е тенджерката  newsm10

# 410
PURE ELIXIR, страхотна ти е тенджерката, от този сайт ли (от който е снимката) си я взела?

# 411
  • Варна
С много готини придобивчици сте се сдобили всички - със здраве да си ги ползвате .
От кога се каня и аз да ви се похваля с най-новата си по-голяма придобивка -

А с тези форми са печене ще ме побъркате - откога си търся и аз такива.
Не ми пречи да са три броя, само да не са с големината на малки купички за супа - последно такива ми предложиха в един магазин  Wink

# 412
didnik , с хубави нещица си се снабдила, да си ги ползваш дълго! А формите хич не са малки, сърцето е най-малко, но в никакъв случай не е купичка за супа. само дето качеството им е факелманско, ама това се намира. Или поне аз не попадам на нещо по-свястно. Но стават, вършат работа.  bouquet

# 413
  • Варна
labrex мерси  Hug
И аз така разбрах са големината на формите  Wink
Един вид исках да се оплача на мен каква големина ми предложиха, за сметка на това обаче цената им не отговаряше на размера  Mr. Green
Аз пък - да чукам на дърво - до сега каквото и факелманско да съм купувала все читаво е излизало.
Последно с едни правоъгълни кексови форми се сдобих, че ми липсваха точно такива - дано и те са сполучливи.
Иначе за пропускането на формите - моята кръгла е друга марка и тя след известно време ползване почна да пропуска. Но мъжот ми оправи проблема като слага хартията за печене върху пръстена и тогава закопчава - хем уплътнята, хем се запазва идеалната кръгла форма на правеното изделие  Wink

# 414
Ох ... похвалвам се със миксера Сюпириър, който .... танан-нанаааааам .... може да работи максимум 5 минути  bowuu, после трябва да се охлажда минимум 4 минути. Да, да - на 5 мин работа, 4 мин почивка  Crossing Arms Това си го пише в книжката с инструкциите .... Не смея да кажа на половинката, че .... ще има да ми натяква ....  Mr. Green

Кажете, моля, дали имам шанс да го върна утре?  newsm56
Ох, чувствам се едно такова палаво-глупаво-смешно ...  Mr. Green

Май някой по-назад беше търсил - в Кауфланд все още има формички за сладкиши на Факелман, от онези 3-те в комплект. По-към касите са, в частта на намалените неща.

# 415
  • Бургас
Аз искам да препоръчам формите за печене на Fest. Моята форма сърце е такава и съм невероятно доволна от нея. Само че не е откопчаваща. Ето такава е цък. Все в някое магазинче за домашни потреби може да продават от марката.
Мишелин , мога да си представя как се чувстваш.  Confused Не мога да помогна обаче ...нали имаше нещо за тридневен срок, в който можеше да бъде върната стоката ... Ох, хич не си знам правата на потребител.

# 416
Ох ... похвалвам се със миксера Сюпириър, който .... танан-нанаааааам .... може да работи максимум 5 минути  bowuu, после трябва да се охлажда минимум 4 минути. Да, да - на 5 мин работа, 4 мин почивка  Crossing Arms Това си го пише в книжката с инструкциите .... Не смея да кажа на половинката, че .... ще има да ми натяква ....  Mr. Green

Е това вече не е добре, направо убиват на човек радостта от покупката. Ами щом е такъв, да го бяха написали, че да се вижда, какъв е тоя миксер, дето ще работи 5 мин newsm78. Ами, ако трябва да разбиеш едни белтъци на сняг, как ще стане. Пробвай да го върнеш, то зависи и на кого ще попаднеш. Дано успееш!  bouquet

# 417
Аз тези Фест все ги подминавах досега ... Но следващия път ще се спра да огледам ...  Wink Засичала съм ги или в Кауфланд, или в Метро.
Колкото до миксера - ще се пробвам да го върна утре, пък да видим какво ще стане.  Mr. Green
Лека вечер на всички!  Hug

# 418
Я да си покажа и аз новата "играчка" , че не мога да и се нарадвам цял ден  newsm44

Всички ми се смяха у дома , когато си я донесох и ме питаха дали не смятам да отварям пицария  , ноооооо никой не върна пицата на вечеря  newsm68

Имах леки притеснения , че може би няма да се окаже нещо ефикасно , въпреки атрактивната идея , но не би! И трите пици се изпекоха перфектно при все , че първите 2 бяха и  с чукнати отгоре яйца  newsm10
Честито! Издай тайната и на пицата!

# 419
kiki321 , тайната е в тавата Wink Шегувам се , използвах рецептата за тестото на пицария верди , но и всяко друго ще стане  newsm10

Кой търсеше стъргалки за котлон? Да ви обадя на ухо , че в Практикер ги има за 2 лв. и в магазините за 1лв. също  Wink

Мишелин , парен каша духа , ама докато не се опари сам не слуша  Wink Ядох попарата с една маша за коса (хем съм си учила урока , че евтиното излиза скъпо ама....)от Кауфланд.Въобще не нагрява.Изхвърлих я и повече не помислих и да си купувам техника от супермаркети , колкото и да е примамлива цената.Дано имаш късмет и ти върнат парите!

Общи условия

Активация на акаунт