Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 099
  • 389
  •   1
Отговори
# 360
   Уф , недей така , остави мъж си сега, той пък най - малко има вина  Sad
  Ситуацията е гадна ,няма спор, как ми се иска вече да ти е минало , и всичките тези терзания да са зад гърбът ти  Tired

# 361
Зайче, аз не я пришпорвам... дрънкаме си тука... доколкото съм опознал жените от моя скромен опит, а и авторката сама е споделяла в темата, като пише тук, й олеква...
Ако питаш мене, аз съм за братчеда да го издуха, а жената да се кротне и да се върне при мъжа си... но хепи енд-а не винаги е хепи...  Wink

Мен, ако питаш, като пише още повече се самонавива, затова я посъветвах да се кротне за известно време и да си насочи вниманието другаде, ама тя не се спира...
Че тя мъжа си не го е оставяла, че да се връща при него...  Mr. Green
Но явно няма лесно да й мине.  Peace

# 362
Под "върне" имах предвид ментално... сега е само тяло там...
Ама спирам вече да пиша в тази тема, усетих заплаха за зъбките си от мацката... а аз си ги харесвам.  Grinning

# 363
Ох, здравейте пак съм аз ! Горя, цялата изгарям от любов по старото си гадже ! Ох, още го обичам - болката е сладка ! Само го следя тук в скайпа, нищо не си пишем , но ...... ох, сърцето ми ! Какво да правя ? Как да му кажа, че това съм аз - да отида ли на негова покана ? Какво би станало - дали ще се получи ? 

# 364
Не съм зъболекар, но ако бях всичките ти зъби щяха да са познай в каква форма  Mr. Green!хахах
И какво го оплаквате горкия ми мъж?!И той едва ли ще ми е верен цял живот! След някоя друга годинка, като хукне по някоя фуста, кой тогава ще му каже, горката ти жена,а?!Аз съм реалист и ми е ясно, че няма чак пък толкова верни мъже, особено от нашите поколения!Така, че айде моля моля!Пък и работата му е такава, че ако тръгна да се замислям дали е ходил или не е досега, ще тряа да си тегля въжето!Предупредила съм го да прави каквото ще прави, само да не разбирам и да не ми носи болести! Mr. Green

И ти на него,предполагам Wink

# 365
Ох, и ето сега си тръгна от работа и си изключи скайпа без д ами пише нищо днес, а аз цял ден го следих , много ми е тъжно , посъветвайте ме какво да правя - чакам всяка минута, че ще ми пише нещо, а той от една седмица нищичко не пише - какво да правя- обичам го още ?  

# 366
Ох, и ето сега си тръгна от работа и си изключи скайпа без д ами пише нищо днес, а аз цял ден го следих , много ми е тъжно , посъветвайте ме какво да правя - чакам всяка минута, че ще ми пише нещо, а той от една седмица нищичко не пише - какво да правя- обичам го още ?  

ама днес някаква епидемия ли има???  #Shocked #Shocked #Shocked

# 367
Не мога да повярвам ,че още я лангъркате тая тема.
Страст, вече те взеха за мезе. Laughing

# 368
Ох, незнам какво ще правя , ту се появява, ту изчезва! Сериозно е , какво да правя - цял ден слушах музика - боли ме, но е сладка болката ! Моля ви дайте съвет някакъв, че и на мен ми иде да се побъркам вече , товае  повече от година вече !   

# 369
  • la Città Eterna
Абе луда работа! Нали знаете "каквото човек сам си направи, друг не може да му го направи"....

Има една мъдрост, която гласи нещо от сорта: когато не си сигурен какво решение да вземеш, помисли си как би изглеждала сегашната ти ситуация след 5 години, след 10 години, след 20 години.... От гледна точка на времето и последиците, перспективата е различна и вероятността да сбъркаш е много по-малка.

Подкрепям на 100% pronobis - или зарязваш мъжа, или братовчеда. Иначе от двата стола - на земята. Няма да откриеш топлата вода. Това с "умирам", "желая го", " не мога без него".... би ли го обяснила на децата си един ден, ако се стигне до развод след като се появят деца?! Решаваш така, че съвестта ти да е чиста. Ако ще си с братовчеда - зарязвай мъжа и се отдавай на новото увлечение. Само дето той може междувременно да се оттегли - ако наистина има някакво влечение, как да е сигурен, че утре няма да залитнеш по друг? Ако ще си с мъжа - ами бъди коректна с него и забрави братовчеда. Това с философията той дали ти е верен и дали щял да бъде за в бъдеще не оправдава собственото ти двойнствено поведение. Всеки да си отговаря за постъпките. Поеми си твоята отговорност, неговата я остави на неговата съвест. Докато нямате все още деца, имаш прекрасната възможност да го зарежеш, без да причиняваш страдание на невинни създания, защото децата най-много страдат от разводите.

Майка ми казва: "каквото и да правиш, за утре мисли" ("утре" в смисъл - за бъдещето изобщо). Та ти в тази история какво бъдеще си представяш и как си постилаш за него?

# 370
Ох, незнам какво ще правя , ту се появява, ту изчезва! Сериозно е , какво да правя - цял ден слушах музика - боли ме, но е сладка болката ! Моля ви дайте съвет някакъв, че и на мен ми иде да се побъркам вече , товае  повече от година вече !   

Абе ти ако си истинска я си гледай мъжа и не се вкарвай в филми докато още е рано! За какво си се оженила??
Зa какво гориш от любов по старото гадже като то не гори по теб !!!
Остави го да cи сгледа живота и не съсипвай собствения си.

# 371
  • sofia
Аз съм за тройка....
Друго не ми хрумва. Така и така сте си близки по принцип.

# 372
Аз съм за тройка....
Друго не ми хрумва. Така и така сте си близки по принцип.

Joy Добра идея, ама от кой да дойде предложението?  newsm78
Според мен инициатор трябва да е братовчедът.  Wink

# 373
Оффъ оффъ ! ooooh! До Фчера се погиграаф - неска и ас съм на пангара.  Cry

Фчера на скайпито ме потърси едно момиче - учйец вика - аз съм на тебе рода. Shocked Ти си ми уйчо.  Shocked Язе съм половин китайка - Цун *й ми е името. Тука живея у п*ти като яма  - тъй се казва прованса - си живучкаме целата рода. Shocked  Та откак прекараа инититрнета си търсим родата по свето. Ний сме ного задружни - пише - но сме се братчедки и си немаме уйчец.  Confused Сакаш ли - така си говорели там - да ни станеш роднина - пита.  Thinking Ей ти снимка на родата сичките от фамилия *й сме тука. Сал ти липсваш.  ooooh!

И от сощи 'страст' не моа мЕсто да си намера.  Cry Цяла нощ не съм спал  Cry - мисла мисла мисла  Thinking Thinking нито да стана мога .... Naughty нито по корем да легна мога. Naughty  Сега съм с едни потури - щото друго не ми става.  Cry Оффъ !  Cry Много лошо мноого .. Cry Crazy. я кажи ти как се справяш че и язе да дръпна ?  ooooh!

# 374
Немо, братле, наблизо ли си, да пийнем по кафе?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт