Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 330
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Детска радост - шарени бонбонки, Иве. hahaha

Да не съм видяла повече "Араф" някъде, че ми иде да скоча от прозореца. Нищо, че живея на първия етаж. Mr. Green

Пф, историята отиде, иде математиката... Cry

# 271
Тинче, чукай на дърво (на глава) да ти се не случва!!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Че виждаш ли ни на какво приличаме вече newsm78

# 272
  • София
Тинче ти си учи, не ни гледай нас.... ние си нямаме друга работа та си се захласваме тук  hahaha hahaha hahaha

Иве гледай само да не ти се припоти монитора от железара  hahaha hahaha hahaha

# 273
Знаеш ли Морган, кое е най- доброто. Да вземе оригинала и да се  Scatter, та да видиш какво потене ще падне.  Joy Joy Joy Joy А и да не забравяме, че съм фриййййй 3 дни. Ухааааааааа Blush

# 274
Яд ли те е,аз ще съм сама още 2 месеца? smile3508
И компания съм си спазарила.....

# 275
И как ще си го разделим според теб newsm78

# 276
Можеш да се присъединиш към нас...Ще се редуваме........  коя да целува монитора... love001

# 277
Можеш да се присъединиш към нас...Ще се редуваме........  коя да целува монитора... love001

smile3534

# 278
  • София
хиихииххи, Гале я дай инфо за фирмата на мъж ти да пусна едно СВ и на моя там  hahaha hahaha hahaha hahaha

белкем го вземат и аз заминавам за Турция - да видиш тогава - няма да остане неувъргаляна слама из цяла Антакия и региона Joy Joy Joy

Иве, аз мисля че лесно ще се разберем, само да има сили момчето да издържи на напъна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 279
Това да ни е проблема. Доказал е, че деяни. Ще успее и с нас! Mr. Green

# 280
  • София
Божичко! *откъсва се от математиката и зяпва монитора newsm09 *
Момичета, вие сте били ужасно развратни! Майко мила! "няма да остане неувъргаляна слама из цяла Антакия и региона" - това вече ме хвърли... в сламата. hahaha Не си поплювате, ама никак! Горкият Мурат - като разбере какво му се готви тук, веднага ще остави Бурчин. Какъвто и мъж да е - железен, меден - при наплив на толкова жени от различни категории и възрасти, и с един-единствен перверзен помисъл, веднага ще захвърли жена си. smile3508 Някой да седне да преведе помислите на всички момичета от тук на турски, и да му ги прати в дълго писмо по пощенски гълъб. hahaha Да видите как стават нещата (стават... и в тоя, и в оня смисъл newsm62 ).

# 281
Тинче, ти можеш да направиш превода newsm78
А искам да пожелая "От твоите уста в Божиите уши"! А дано Joy Joy Joy Joy Joy

# 282
  • София
Тинче, нищо още не си видяла  hahaha hahaha hahaha hahaha

недей да го жалиш - не съм зъболекар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а за разврата - като се замисля си права  ooooh! ooooh! ooooh! не ме слушай мен, че освен да станеш луда колкото мен друго няма да стане Joy Joy Joy

# 283
Добре, че не дават филма събота и неделя та успях да си направя туршийката....

# 284
Ясемин, бравос! И ние тук си мислим за туршия ама друга Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт