Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 328
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
аз си мисля за мармалад по-скоро  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 286
  • София
Като гледам, нещата към хамбургер отиват. Ама по-скоро Биг Мак - няколко филийки и кюфтенце посредата... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 287
  • София
Като гледам, нещата към хамбургер отиват. Ама по-скоро Биг Мак - няколко филийки и кюфтенце посредата... hahaha hahaha hahaha hahaha

по-скоро кренвиш по средата - звучи ми по-реалистично и примамливо  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 288
МУра сандвич също е хубава за хапване Joy Joy Joy Joy

# 289
  • София
Мдам, момичета, добра логика... Rolling Eyes hahaha
Аз тука някакви разпределения на корените в квадратното уравнение преговарям, та... чета аз един случай: алфа е между x1 и х2... Много силно! Явно всичко при нас е много неизвестни, които търсят едно решение, и една бедна алфичка посредата, която обаче не мърда. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 290
  • София
да ти кажа Тинче всичко си е много известно, и не ми трябват интеграли за да реша уравнението,
само купчина сено и един Мурат - в цялото си величие  Whistling Whistling Whistling

охх майтапа настрана, след малко ще ходя за сготвя нещо - че трябва и да се яде, да събирам сили...
много се отпуснах на лиготия  Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 291
Ясемин, като приготвиш туршийката се обади аз ще сипя по една домашна ракийка и ще се  обсъждаме на Демир я погледа я нещо друго Laughing

# 292
Ако остане за вас! newsm78 Три сме преди вас. Naughty А и вие като се подкарате с ракия и салата надали ще стигнете до Демир Joy Joy

# 293
Най-важното е, че с туршийка и ракийка ще умилостивя моя Демирчо вкъщи/мъжа ми/, пък и късмета може да ми излезе след това, защото все чакам онзи от телевизията и само очи пълни, ръце празни.

# 294
Вие за това ли я карате на торта и боза.И внимавайте с бозата. Joy

# 295
Вие за това ли я карате на торта и боза.И внимавайте с бозата. Joy

Много ясно, сладкото е полезно.... А бозата полезна за други неща Joy Joy Joy Joy

# 296
  • София
Обядвах и вече със сит стомах мога да анализирам интегралния Мурат. Laughing Впрочем, сега пред красивия ми взор попадна онова клипче от youtube от "Ей, любов, къде си?" Приготвям се за див смях. "Оооооп!" Stop   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 297
Леко се намесвам,във вашите сладки приказки...Гледах сега "Азаф",но само последните 15 мин,както някой препоръча/и аз не издържам на ужси Sick/Поредното потвърждение за мен-Мурат е много,много добър актьор!В "Аси" никога не съм си мислела че има някакви чувства към Туба,просто е МНОГО ДОБЪР!Играе страхотно,страхотен е!

# 298
Така,детенце най-накрая заспа барабар с Плодчетата,че от тия приятелчета само наобикалях монитора като гладна кокошка Animal Chicken
То кат гледам вий оправихте трушийката и ракийката,аз от тези плодчета освен едно компотче да добавя.... hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 14:11 от galina_malina

# 299
  • София и там където не се пуши
Не съм видяла дали е пускано тук, да видите гостите на http://www.vbox7.com/play:0917590d - от сватбата на Онур и Шехерезада .(  Халит и Бергюзар) - накрая

И от сигурен източник, не са пристигнали всичките серии в България, чакат се но не идват. Можеби затова са ги разделили на по 1.30 часа вместо по два.

Общи условия

Активация на акаунт