Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Оооооо наш Мурат е бил гост на сватбата.....

# 301
Тая снимка на Мурад обиколи 5 пъти форума, заедно с жабата, която никога няма да стане принцеса newsm78

# 302
Тая снимка на Мурад обиколи 5 пъти форума, заедно с жабата, която никога няма да стане принцеса newsm78

smile3521 newsm62 newsm47

# 303
  • София
от къде ги чакат тия серии само не разбрах, като филма отдаван е свършил в турция
разделят сериите защото не им се вместват в програмата, а не защото ги нямат....

# 304
  • София и там където не се пуши
от къде ги чакат тия серии само не разбрах, като филма отдаван е свършил в турция
разделят сериите защото не им се вместват в програмата, а не защото ги нямат....

За разделянето е моя интерпретация, но че ги няма - не е.

# 305

Уф, колкото и да не ни харесва, тя Е принцеса до тоя мъж, сигурна съм, че така се чувства. А на мен пък започват да ми харесват като двойка! Не ме замеряйте............. Peace

# 306
Въпрос на вкус. Аз винаги съм била максималистка. Peace И определено ме привличат повече диамантите, в сравнение с някой циркон. А БУрчин никога не може да бъде диамант щото не й е заложено в същността. А и само като й видя снимките по анцунг - да ти кажа и циркон й е много, ама хайде от мен да мине Party
Мое мнение Blush

# 307
  • София
Лабрекс няма да те замеряме - обещавам..
ама ми идва в повече обсъждането на тази дама, и на неща които се пускат във всяка тема поне по 3-4 пъти

все пак младата госпожа не участва във филма - така че не виждам какво още имаме да и обсъждаме...
то е ясно че щом са се взели значи са се харесали, да са живи и здрави и да имат дълъг семеен живот..... Hug Peace

# 308
то е ясно че щом са се взели значи са се харесали, да са живи и здрави и да имат дълъг семеен живот..... Hug Peace
Аз пък предпочитам да имат къс семеен живот,ама това е според мен,а то времето ще си покаже. Peace

# 309
 Аз откачих-седя втори следобед и гледам пак серии- та както казах-ако знаете колко още ни чака след това,дето тече сега по Нова,+ това,че режат една серия на не знам си колко още-та....може и да си отнесе след Нова година,защото това са само 5 дена в седмицата, аз вчера изгледах 15 пълни турски серии,днес още 15. Като ги нарежем на парченца,както правят в Нова-дали не излиза повече от 40-50 дена още гледане на Аси.
Ама филма е трепач-признавам.Много е хубав. Демирчо и него си го бива.

# 310
  • София
огнена стихия, оригиналните серии са 71, бгпапа беше сметнал че при нас ще дават към 86-90 серии, така че нова година със сигурност ще я посрещнем с компаниятя на Демир - в което няма нищо лошо   bouquet

пък ако разделят филма на сезони както се чу слух, може и на море да ходим с него  hahaha hahaha hahaha

# 311
Е,няма лошо,да,ама тъкмо щях да напиша,че краят на една оригинална серия е толкова потресаващ и интересен,а те ни лишават от това чувство да го видим и да се насладим-дават ни някакъв край,дето е по средата на нищото-аз сега като си отгледах беше съвсем друго усещането.

# 312
Аз пък предпочитам да имат къс семеен живот,ама това е според мен,а то времето ще си покаже. Peace

МОЕТО ВТОРО АЗ СЕ ИЗКАЗА!!! newsm51

# 313
http://www.youtube.com/watch?v=QlJhT6Adnt8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=DphhrTsv-Qw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6WqVpU0Ddu4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YtZEstpqt3U&feature=fvw   този ми е любимия

предупреждавам че на клиповете има сцени напред в сериите

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 15:38 от jasemin

# 314
  • София

МОЕТО ВТОРО АЗ СЕ ИЗКАЗА!!! newsm51
И аз съм за къс семеен живот. Достатъчно дълги неща си имат, и без друго... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт