ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 243
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Купихме немско-български речник на ПОНС.
Дано да върши работа.

# 286
А моят разбойник каза  ,че те целият клас стоят с маски в час за да дразнят госпожите и
било  "голям кеф" Twisted Evil

# 287
  • София
Здравейте мами! И аз вече съм притеснена с този грип бил той свински, кокоши или какъвто и да е там. Днес са били 16 деца в клас от 30. Наистина е време да пуснат децата, макар че останаха малко които не са боледували изобщо.  На практика нищо не учат, само циркулират в едно с вирусите. Съмнявам се в ефективността на маските.

# 288
  • София и там където не се пуши
  Те и ваканция да имат, не вярвам да си останат по домовете, но все пак е ограничителна мярка срещу разрастване на епидемията.

Гарантирам, че моя ще си остане в къщи на компютъра  Joy . Това дете тази година ще ме съсипе. Не желае да ходи никъде на състезания. Ходи на училище и се прибира и сяда на компютъра. Домашните си ги пише в междучасията.

От къде ги взимате тези данни - кои училища са в грипна ваканция. Сега се замислих newsm78 за какво следяхме в РИО миналата година, кои училища са вав ваканция и се сетих, че беше за отоплението.

# 289
Гарантирам, че моя ще си остане в къщи на компютъра  Joy . Това дете тази година ще ме съсипе. Не желае да ходи никъде на състезания. Ходи на училище и се прибира и сяда на компютъра. Домашните си ги пише в междучасията.

Мдаа, много е съмнително???
Я вземи провери хронологията. Joy

# 290
  • София
KAKATI1, благодаря!
Точно и аз се чудех къде е "оня" списък,...
Вече съм се попритеснила да ви кажа,.. 
Крайно време е да пуснат децата във ваканция! 

# 291
  • София
Добро утро момичета! Simple Smile

Ние в петък ще правим ТЕСТ в/у "Скрити вопли" и "Да се завърнеш" на Д.Дебелянов
Ако сте правили нещо подобно - моля подскажете  Blush

# 292
Тук можете да следите кои училища са в грипна ваканция:
http://rio-sofia-grad.com/ - За директорите
http://rio-sofia-grad.com/index_files/news/2009/11/03/tablica.doc

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 10:15 от Четяща мама

# 293
http://dnes.dir.bg/2009/11/05/news5330584.html - я вижте тук - май всички ще купонясваме в къщи от утре

# 294
30% в нашето училище трябва около  600 да отсъстват за да сме ваканция...........нема начин

# 295
  • София
Dorothy, и аз това го мернах, но кога ще стане ясно дали всички у-ща ще са във ваканция?..
 Thinking

30% в нашето училище трябва около  600 да отсъстват за да сме ваканция...........нема начин
#Crazy Не вярвам да чакат това да се случи!

# 296
:r то 50 000 ли бяха болни ученици  от цяла България - а според статистиката колко са всички ученици  newsm78 що не казват. Според мен болните вече са 50%
 - то някои се влачат болни.

# 297
Че ще има грипна ваканция, то това е ясно като бял ден. По интересното в случая, за мен, е дали ще уцелят точния момент да предотвратят разпространението на грипния вирус?!?!?!
И какво е това грипна ваканция от 4 дни /понеже сега се спряга срок от 5.11 до 9.11 вкл/, голям смях   rotfImao rotfImbo
Да не говорим, че всичко се преекспонира прекалено. В момента да си фармацевтична компания е направо златна мина.   smile3508
Днес обиколих 5 аптеки да търся маски,т.к. на малката им искат в у-ще, пък и за децата е голям купон да се правят на интересни.
Както и да е. Преди седмица купих 5 маски на цена 0.16лв, а днес ги взех на 0.30 стотинки  smile3506 Коментирайте моля, каква е печалбата и то само от едни прости маски, а какво остава за противогрипните, антивирусни и т.н. препарати.
Лично моето мнение е - умишлено създавана психоза с цел печалба   smile3521

# 298
Да не обвържат ваканцията със задължително ваксиниране. И задължително едикояси ваксина  Thinking

Това трябваше да се е случило преди 3 седмици и вече да сме го забравили. Егати простотията.
Или пък да си траят.

# 299
  • София
Търговците на едро търсят под дърво и камък маски. Аз работя във фирма, занимаваща се с медицински стоки (но други) и вчера ми звъняха 3 пъти с един и същ въпрос за маските.

А за ваканцията - дъщеря ми е много разочарована. Тяхното училище първо влезе в новините с този грип. Тогава болни бяха 2/3 от децата в класа (мисля, че беше  сезонен грип), но не ги пуснаха във грипна ваканция. Сега ги броят стриктно, а отсъстват само 3-4. Иска им се грипна ваканция, ама няма - само есета и преразкази на английски smile3508

Общи условия

Активация на акаунт