ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 218
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Майчета, ако искате да променим часа..., 12- 13 .... от нас зависи.

(х) Dorothy , дневниците се пазят 50 год., предполагам няма да ви откажат в училището.

# 211
  • София и там където не се пуши

(х) Dorothy , дневниците се пазят 50 год., предполагам няма да ви откажат в училището.

Да, но ние адреси и ЕГН имаме, но има несериознички, които си сменят адреса, а не казват или не се обаждат да нанесем промените. А тогава тамън навлизаха ЕГН и не помня да са ни ги събирали като данни.  Все пак от някои срещи ги имаме, ама към кого да се обърнем да поискаме новата адресна регистрация.

# 212
Имало е много болни вчера в класа, присъствали са 13 от 29 души и госпожата изгонила още 3-4-ма, защото ужасно кашляли! ooooh!
Да видим днес как ще е? newsm78
Mymomgot  ти какво знаеш по въпроса и ще се присъединиш ли към срещата на мамите на 7-11?

Да много са отсъствали и моят хубавец тия дни няма да ходи на у-ще ,че и той покашля малко/не е от изгонените, де/   smile3513  . Най-вероятно ще се появи в петък, но да видим. Класната е казала, че поради големия брой отсъстващи няма да предава нов материал /тъкмо време да се навакса/.
Колкото до срещата на 7.11-незнам, все още. Има време до тогава, стига да сме здрави, че и мен ме е налегнал яко грипа.   Ill 

# 213
Е не е честно на Четяща мама сте и записали две места newsm78

За да не напразно второто място - ще дойда с малкия. Да прави компания на Свилко. Wink

# 214

Да много са отсъствали и моят хубавец тия дни няма да ходи на у-ще ,че и той покашля малко/не е от изгонените, де/   smile3513  . Най-вероятно ще се появи в петък, но да видим. Класната е казала, че поради големия брой отсъстващи няма да предава нов материал /тъкмо време да се навакса/.
Колкото до срещата на 7.11-незнам, все още. Има време до тогава, стига да сме здрави, че и мен ме е налегнал яко грипа.   Ill 

Съжалявам, че сте болни. Стискам палци по-леко да мине. Praynig
И бързо оздравяване на всички болни! Hug

Задължително ние трябва да наваксаме, но да видим! Confused

# 215
  • София
Здравейте момичета!  Hug

Каквато съм си блейка - ето, щях да изпусна срещата!  hahaha
Assa, запиши ме - заедно с фотото Wink
В колко часа последно? Ако искате - направо да си запазим маса в Мис Каприз след като Асса каже бройката. Градината е голяма, но ще е хладничко, а не знам как ще е с местата в салона  Thinking

Всчики болни - бързо да оздравяват!  Peace
Гаден вирус,..! На мен ми се лепят всяка година  Twisted Evil
За сега удържам барикадата, да видим!,.  Confused
Отсъстващите деца в класа на Христо вече са на линия - по едно време баха 50:50! ooooh!

# 216
Все пак, ако решите да отложим за 14-ти.

# 217
  • София
Момичета,
Дороти е права, дали не е по-добре за 14.11 да отложим веселбата,.. Thinking
На 7.11 все пак е Задушница,..
Ако искате да го обсъдим - т.е. - да гласуваме според възможностите си
Аз лично мога и на 7.11 , и на 14.11  Peace
Вие?

# 218
И аз мога да дойда ако остане за следващата неделя  newsm44
/някои мами работят и в събота   Cry/

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 16:41 от borondy

# 219
Аз също мога и на 7.11., и на 14.11.

# 220
  • София
Аз предпочитам 14.11, заради задушница

# 221
Ок и аз за 14-ти

# 222
моля ви поне да е към 13h ,а аз ще избягам от работа и ще дойда Praynig Praynig Praynig

# 223
моля ви поне да е към 13h ,а аз ще избягам от работа и ще дойда Praynig Praynig Praynig

Съгласна - слагаме семейството да се храни, а ние бягаме на срещата . Thinking

# 224
И аз май мога на 14-ти!Само да го потвърдим за да си наглася дните за дежурства(както каза Боронди някои работят и в събота) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт