Кога, къде, как...леко петъчна?

• 5 262
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Бе най-добре си намерете любовници с апартаменти, иначе си е жива мъка.......  Laughing

# 31
От моите наблюдения излиза, че повече се съобразява този, който не е обвързан/женен/омъжен/без деца.
Говоря за случаите, когато само единият е семеен.

Начинаеща, твоят приятел от провинцията може да провери в нет-а за апартаменти, които се дават на хотелски принцип. Има ги много по центъра Wink По-предразполагащо е от хотелска стая, но пък то си зависи и от хората, де Wink

# 32
Начинаеща, не ни будалкай, хотели в центъра се ползват почасово предимно от... работещи в центъра  Mr. Green
Тези от провинцята нощуват - каквото и да правят по време на нощувката..нали.

Та, за търсещите от София мисля по-удачен е вариантът с хотелите над Околовръстното, Симеоново, Драгалевци и т.н.
Незная дали ще бъде удачно да се споменат имена, така че, пиши ми на лични, мога дъъълго да говоря за хотелите в София - естествено, професионална деформация, да не си помислите че ги ползвам по предназначение  Wink

# 33
  • София
....... да не си помислите че ги ползвам по предназначение  Wink

Е де, то няма лошо........ човещинка си е! Joy  bouquet

# 34
Хващате си колега за любовник и оставате да работите извънредно  Grinning Grinning Grinning
Малко са неудобни офис мебелите, но все някое диванче се търкаля в някой ъгъл.
Ако половинката се обади, казвате, че имате още малко работа и ще закъснеете.
Всичко друго си е опасно.
Визирам случката на една приятелка.
Та в работно време отива тя с любовника си на едно популярно "село" на южната дъга. Grinning
и засича там мъжо си с неговата любовница
после взаимно си простиха  Grinning Grinning Grinning

# 35
Питала съм и преди в подобни теми.
Моля кажете за преживелите го, КАК хората стават любовници, кой кого кани, как става свръзката...

# 36
Моля кажете за преживелите го, КАК хората стават любовници, кой кого кани, как става свръзката...

Харесваш си някого, намигаш му и му казваш  "айде да си легнем"
Пробвай, работи Peace

# 37
Охоо...щом си започнала да се питаш - време ти е!!! Mr. Green

# 38

Ма ти серизоно ли питаш това? Shocked hahaha

# 39

както стават гаЖета - хъкътъ-мъкътъ - който пръв се престраши ... и третокласниците знаят как става  Whistling

# 40
svetlaa, както стават и гаджета, същата работа....че даже и по-лесно. ))))))

# 41
  • Бургас
Enti, хаха, няма никакъв друг начин да знае това освен ако не е сложил камери в апартамента.
Но за това пък бих изхвърила мъжа си на секундата....
А ти знаеш ли го какво прави докато е на "лов"?

Даже и песен си има такава - "Сто патрона". С поучителен рефрен: "Уж отиваш да ловуваш, а пък секса практикуваш"  Joy
И тъй като човек, когато прави нещо, винаги изхожда от себе си, мъжът с подобна мания за преследване ми е много съмнителен...

Ми първо единия изпраща на другия официално писмо на своя бланка. После другият отговаря с: "На ваш номер, наш номер..."
След като страните са готови за сключването на сделката, се обсъждат параметрите по нея, броят на срещите, уточнява се графикът... Laughing

А иначе става така - докато се усетиш какво и как точно е станало, вече се намираш в някое непознато легло (или задна седалка).

По темата: най-хубаво си е в работно време. Особено когато двамата нямат фиксирано работно място и време. Например са мобилни банкови консултанти. Тогава хем половинката не е заподозряла, хем страстите са удовлетворени, хем работата свършена.
Иначе става сложно. Параван са приятелките (с които се пие кафе нон-стоп), извънредната работа и обяснения от типа: "Бракът ни е в криза, имам нужда да остана сам/а, за да взема решение за живота си. Моля те, не ми звъни два дни, искам да размисля". Това обаче не е препоръчително за практикуване много често.
Командировки, семинари и всякакви пътувания извън града също вършат работа.
А ако градът е малък - също има песен, казва се "Ключ от чужда стая".
Щото в колата до гробищата пак става, ама ако е битер малък градът, и колата ще познаят комшиите Mr. Green
Много лошо се получава също, когато те сгащят полицаи в някой парк, когато таман сте се разгорещили в колата, и искат лични карти. Конфузна ситуация, особено ако единият от двамата е някоя публична личност.

# 42
Дааа изтрещяла съм, искам ама:
1. Няма с кой
2. Страх ме е от полови болести /на презерватива неам вера/
3. Не съм добра лъжкиня

newsm78

# 43
Дааа изтрещяла съм, искам ама:
1. Няма с кой
 newsm78

Да, това е сериозен проблем.. newsm78

# 44